Oyunun adı ZombiPio , şuan yaklaşık 15 000 kişinin oynadığı bir oyun .
Mantığı ise çok basit , karakterler satın alıyorsunuz , bu karakterler size saatte belirli bir zombi leşi getiriyor . Siz de bu leşleri satarak hem gerçek para hem oyun parası kazanıyorsunuz.
Ben oyuna başlayalı 1 ay oldu yaklaşık. 300 Lira üzeri bir yatırımda bulundum ve şuana kadar 70 lira civarında geri aldım . Ödemelerde kesinlikle sıkıntı çıkmıyor.
Eminim bir çoğunuz da benim gibi bu tarz sitelere güvenmekte sıkıntı çekiyorsunuz ama defalarca bu tarz sitelere kaydoldum , buradaki ortamı hiçbirinde bulamadım. Diyebilirsiniz bu eleman sitenin çalışanı vs . Sizi temin ederim ki siteyle uzaktan yakından hiç bir bağım bulunmamakta . Sadece üye sayısı ne kadar artarsa sitenin geleceği de o kadar sağlamlaşacağı kanısındayım.
Oyunda depo sistemi mevcut , kazanılan leşler depoda biriktiriliyor . Leşleri sattığınızda kazandığınız oyun para biriminin adı " pio " . Bu piolar ile deponuzu geliştirebiliyorsunuz , yeni karakterler satın alabiliyorsunuz . 222.222 leş 1 liraya eşdeğer.
Şunu belirtmeliyim ki yatırım yapmadan bu oyunda kazanç sağlamanız imkansıza yakın . Yatırdığınız parayı ise yaklaşık 4 ayda amorti edebiliyorsunuz.
Ben 300 lirayı yatırırken zorlanmadım değil , ancak o parayı muhtemelen şans oyunlarına harcayacaktım.Bu oyuna yatırarak bir nevi kadınların yaptığı altın günü mantığına dönüştürmüş oldum :) Verdiğim parayı belirli aralıklarla yavaş yavaş geri alıyorum
Bence zaman kaybetmeyin siz de katılın bu oyuna , tek yapmanız gereken belirli aralıklarla oyuna girip leşlerinizi satmak olacak . Sonrası size kalmış . İster daha çok yatırım yaparsınız isterseniz bekleyip yavaş yavaş kazanırsınız.