Şimdi Ara

Bu Konuya Sadece ön yargılarından

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kurtulanlar gelsin ciddi ciddi telefonları eline almış incelemiş fanboy olmayanlara soruyorum s5 vs g3 benim aradığım özellikler ise performans ve pil kameraymis hoparlörmuş cart curt özelliklere bakmiyorum bizdeuygun da 32 gb lg ve samsung ayni fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg g3 al samsungdan iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Lg g3 al samsungdan iyidir

niye ama g3 ün performansı ve pili ortada yoksa ben mi.yanlış biliyorum?

• leavemealone11 kullanıcısına yanıt
    Samsungunda pil performansı iyi değil ki. Bende g3 alman tarafındayım
  • g3 daha ıyı bır cıhaz s5ten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umuut32

Samsungunda pil performansı iyi değil ki. Bende g3 alman tarafındayım

Peki oyun vs. Performansı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

g3 daha ıyı bır cıhaz s5ten

Neden ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ikisinide almam. Acil almam gerekiyorsa z2 alirim.Bekleme imkanım varda z3 ve note4 u beklerim.

• leavemealone11 kullanıcısına yanıt
    G3 zaten oyunlar da 2k olarak değil de full hd olarak oynatıyor. Bu da oyunlarda diğer telefonlardan bi farkı olmadığı anlamına geliyor. Tasarım çok hoş plastik olması kötü ama kapağın çıkabiliyor olmasından dolayı da kazandırıyor pil değişebiliyor. Diğer üst segment telefonlar 16 mp 20 mp ama g3 13 mp diyorsanız fazla takılmayın kaliteli fotoğraflar çekiyor ama selfie kamerasını inceleme imkanım olmadı maalesef. Birde g3 te çoklu ekran özelliğini kullanırken telefon acayip yavaşlıyor neredeyse donuyor diyebilirim ama güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum
  • quote:

G3 zaten oyunlar da 2k olarak değil de full hd olarak oynatıyor. Bu da oyunlarda diğer telefonlardan bi farkı olmadığı anlamına geliyor. Tasarım çok hoş plastik olması kötü ama kapağın çıkabiliyor olmasından dolayı da kazandırıyor pil değişebiliyor. Diğer üst segment telefonlar 16 mp 20 mp ama g3 13 mp diyorsanız fazla takılmayın kaliteli fotoğraflar çekiyor ama selfie kamerasını inceleme imkanım olmadı maalesef. Birde g3 te çoklu ekran özelliğini kullanırken telefon acayip yavaşlıyor neredeyse donuyor diyebilirim ama güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum

G3 de oyun oynama şansınız oldu mu acaba en korktuğum ısınma ve performans düşüklüğü

• quote:

Orijinalden alıntı: leavemealone11

quote:

G3 de oyun oynama şansınız oldu mu acaba en korktuğum ısınma ve performans düşüklüğü

Oynadım ama öyle zorlayıcı bir oyun değildi ısınmadı donmadı 4 resim 1 kelime

• S801 bile yetmiyor arkadaş şu oyunlara

G3 Alman daha iyi .
  • Güncel konu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.