Şimdi Ara

Bu konuyu açarak Türk kızlarının kezbanlığını kanıtlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
16.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzer olayları eminim ki başka erkekler de yaşamıştır. EMİNİM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle konuları forumda açanların kız tarafından terkedilmesi gayet doğal bişey. olgunluğa erişmiş birisi kızlarla arasındaki muhabbetleri zaten forum köşelerinde anlatmaz. buna benzer bi dünya konu açıldı ilginç. yeni yeni çıkmaya başlayan erkekler heyecandan hertarafta anlatıyor yaşadıklarını. kızlar çocuk sevmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753AA071F -- 13 Kasım 2018; 18:23:0 >
  • Sorun senin yıkık olmanda twitterdan kızlara aşık olmak yıkıldığını gösteriyor bir de gerçekte aşık olsan seni harcarlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kız Ankara'da sen de Van'da mı yaşıyorsun?

Eğer öyleyse kızı tanıyorum ondan sordum.

• Burada

Hep ben mesaj atıyorum ya bi kere atmayayım da o atsın diye beklemekle sen de tribini yapmışsın zaten.

Kız belli ki biraz da yaşı gereği olsa gerek ilgi bekleyen bir karakter, baktı olmuyor engellemiş seni. Resim kaybolunca sen tabi bi afalladın, bi mutsuzlaştın. Zaten kurtulmak istediğin kişiye niye sildin diyerek tekrar muhabbet açtın.

Bilmiyorsunuz bu işleri.. Türk kızları kezban, Türk kızları ergen demeyle foruma konu açıp ağlamaya arkasından hayal edip avuçlamaya gerek yok.

Bir kızın kezban olduğunu anlaman bu kadar uzun sürmez.. günlerce konuş, 45 dk telfnda muhabbet et bir şey yok terk edilince türk kızları kezban yhaaaa.. hastr ordan
  • Öyle kızlara vermek istediğim tepki

Ahmet Kuralyoutube
    Hay götüm ahahah
    https://youtu.be/cIJ4o-cl72g

• 500 days of summer filmini izleyin hocam 1 doz almanız lazım

• Sonuca gidememişsin bu büyük sıkıntı işte.
  • Benim anlamadığım nokta neden böyle bir konu açma gereğinde bulunduğun.Onu da geçiyorum "Türk Kızları" kısmını neden başlığa eklediğin.Başta kızın öyle olduğunu bildiğin halde konuşmayı sürdüren kişi sensin.Onun dışında beş parmağın beşi de bir değil demek istiyorum ve fazla önyargılı olmanızı anlamıyorum.
    İnsanlar çok garip gerçekten.Twitter,instagram,facebook tarzı sitelerden insanlarla konuşup kendi aklınız yettiği kadarıyla kriter üretiyorsunuz.Oradaki insanların çoğu zaten 5 IQ.Sosyal medyayı karşı cins odaklı kullananların IQ seviyesi gerilemeye başlamıştır zaten.Bir de mesajı hep ben atıyorum veya ilk mesajı o atsın gibi düşünen insanların laçkalığı da beni öldürüyor.Konuşmanın sırası mı var?İlk uyanan günaydını yazar veya ne zaman konuşmak istiyorsa selam vesaire der.Her şeyi ne kadar abartıyorsunuz.
    Hayır bir de anlamadığım ikinci konu ise Türk kızlarını beğenmiyorsan neden konuşuyorsun?Konuşma,kimse sizi zorlamıyor ki.Sizin yalancı,riyakâr kişiliğiniz yüzünden ve internette "fake" profiller açıp "trol yhaa" gibi atılımlarınız yüzünden bu insanlar bu halde zaten. :D

• Bunları bu hale getiren bizim abaza erkeklerimiz fino gibi kızın peşinden koşuyorsunuz sonuç tüm kızların ego tavan
  • Ben olsam hiç sormazdim bile :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mlsf hepsı ruh hastası olmus kızların
  • Ben kıza saçların çok güzel olmuş dedim. Kız baba biliyorum dedi.

• Kızlara sokakta gereksiz kibarlık yaparsanız, otobüste gencecik kızlara yer verip siz mal gibi ayakta ona bakarsanız,atm kuyruğunda,market kuyruğunda sıranızı verirseniz ağzınıza da eder.

Kendinize biraz da olsa güveniniz olsun.çirkin,obez kızlar bile kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsa nedeni gerizekalı ve yalaka erkeklerdir.

• https://youtu.be/qmcant07nYA

Aklıma bu geldi direk

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-29E8F74FE

Ben size daha büyük bir kezbanlık anlatayım :

Kurstaki kız bana instadan dm atmış kursla ilgili birşey sordu bende cevapladım.Smile dahi kullanmadım en ufak bir yürüme belirtisi yok.Kız da tamam sağ ol dedi çıktı.Sonra da engel atmış.
    Muhtemel ki o kizin erkek arkadasi vardir. Engelide o atmis ya da kiza zorla o attirmistir.

• tinder'a girin bakın asıl türk kızı profilini orada göreceksiniz..twitter da neymiş..gene insana rastlarsın orada..tinder bin beter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

Türk kızlarının %99u kezo
    99’dan kasıt annen ve kız kardeşlerinde dahil mi birader ? Dahil değilse belirtmen gerekir.

Eline markette kasiyer elinden başka el değmemiş yıkıklar burada edebiyat yapıyor. Hah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 15 Kasım 2018; 0:29:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Muhtemel ki o kizin erkek arkadasi vardir. Engelide o atmis ya da kiza zorla o attirmistir.

Alıntıları Göster
    Sanmıyorum hocam.Kız tamam sağ ol yazdıktan 5 dk sonra baktım engel atmış.Sevgilisi ne ara gördü de engel attırdı.Hem görse ne olacak kız sordu ben cevapladım sadece bu yavşamak mı oluyor? Eğer dediğin gibiyse sevgilisi ağır paranoyaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.