Şimdi Ara

Bu konuyu açarak Türk kızlarının kezbanlığını kanıtlıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
16.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende biriyle konuşmaya başladım. Birbirimizi daha iyi tanımak amaçlı bi yerlerde oturup kahve teklif ettim. Kabul etti. Ama buluşmamıza 2 gün vardı. Konu konuyu açarken senin kahvenide içelim bi gün dedim. Ben ısmarlamam diye söylendi. Gülerek ısmarlarsın deyince "ben arkadaşlarıma bile ısmarlamam onlardan içerim" deyince, ilk önce paylaşmasını öğren sonra arkadaşlık kur diye yazıp iletişimimi kestim. Neden hep erkek hesabı öder mantığındalar anlamış değilim.
  • ''İyiki erkenden gerçek yüzünü gördüm diyorum kezonun.
    Vallahi artık tek bir kızla bile konuşacak isteği görmüyorum kendimde.''

Elimde ss'ler var okusan dersin ki kardeş sana yazık ya kimlerle uğraşmışsın. Fakat şöyle bi durum var, genelleme yapmak yanlıştır doğrudur bilmem ama gerçek yüzünü gördüm iyi ki yazmışsın ya emin ol diğerleri de aynı.

Yani sen 100 kadınla tanışsan 95 tanesi böyle çıkacak emin ol. Çünkü onların kölesi olmak istediği o kadar çok orta üst klasman erkek var ki, mercedes bmw falan mesela.
    Bakma sen kadınların saf göründüğüne onlar anlıyor senin iyi bir gelire sahip olup olmadığını şak diye.

Özetle, Kezo demişsin ama hepsi böyle kadınların neredeyse. Hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum. İsteksizlik konusu bende de oluyor fakat çevremdeki erkeklerin hepsi kadın peşinde oldugundan dolayı, kadınsız bi hayatı imkansız kıldılar. Kadınsız kahvaltıya gidelim yok, sinemaya gidelim yok, kadınla bi aktivite yapmayı büyüttükçe büyüttüler. Ve sonuç, erkek erkeğe vakit geçiremez olduk.
    Kadınların peşine düştük mecburen, e böyle olunca kadınlar da madem erkeklerle takılcam, bari iyi arabayla gezeyim, güzel mekanlara gideyim kafasına girdiler.
    E 2000 model Fiat Unoya binen bu kardeşiniz de kaliteyi düşürdükçe düşürdü. Kadın mı kadın yaz. Onların da egoları tavan yaptı haliyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yıkıksın işte eziksin. Eli pipisinde gezen bir abazanın daha elit takılma çabalarını yıkmış bulunuyoruz.

Ek olarak anneciğine selamlarımı ilet ç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Bi bitmedi senin gibi tipler ya

Alıntıları Göster
    Adam gibi konuş benimle ılık mısın sen ? Ya ne ?

• Çok üzüldüm kardeşim kızın Twitterini atabilir misin?

• kızların popolarını kaldırmaktan vazgecin bunu tüm erkekler yaptığı zaman zaten hatunlar kendileri gelcek.ama bu kafalarla daha cok zor durumlarda olursunuz.kadınlar neden süslenip püsleniyor erkekler için.bu akadar bazanın olduğu yerde zor tabi.siz nekadar ilgi gösterirseniz okadar popolar kalkıyor.100 kere istediğini yapsanız bir hatunun bir kere yapmayın hemen suratı değişir sorun yaratır.ozaman daha önce yaptığın 100 iyi davranışa ne oldu.demekki nankörler coğu.centilmenlik yapsanda değişmez nankördürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Alıntıları Göster
    Kes sesini terk et burayı kötü olur bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Alıntıları Göster
    Ooo reis sen mi geldin. Ne yaparsın mesela anlatsana dinlemek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Alıntıları Göster
    Konuşsanane oldu sustun kaldın ? Anlat bakalım neler yapabilirsin anlatta forumda herkes bilsin. Anlatmaz isen sende bir ılıksın demektir.

• Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    Seni adam sayıp cevap vermem ama senin yetişmeni sağlayan "sizin oraların" suyuna bir baktır bence, beynini sulandırmış belli ki.
  • traumaniac kullanıcısına yanıt
    Kes sesini ezik. Bana laf söylebilmen için önce adam sonra erkek olman lazım. Bi kadın için haysiyetini ayaklar altına alan kepazelere diyecek başka laf yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Alıntıları Göster
    Oğlum sana öyle şeyler yaparım ki ılık mıyım değil miyim görürsün

• zQrba kullanıcısına yanıt
    Ben buradaydım kardeş, sen geldin, ne lazım sen onu söyle, nasıl yardımcı olayım sana?
  • Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    Sen nasıl bir malsın oğlum?
    Benim ERKEKLİĞİM seni neden gerdi bu kadar?
    Senin kadınlara karşı ne hissettiğin de beni alakadar etmez, seversin sevmezsin falan beni bağlamaz...
    Allah sabır versin seni çekenlere...
    Sen bi sümsüksün sadece. Defol instagramda kadınlara kızlara yalvar yıkık rezil. Ayaklarını yala belki kabul ederler seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 15 Kasım 2018; 12:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

kızların popolarını kaldırmaktan vazgecin bunu tüm erkekler yaptığı zaman zaten hatunlar kendileri gelcek.ama bu kafalarla daha cok zor durumlarda olursunuz.kadınlar neden süslenip püsleniyor erkekler için.bu akadar bazanın olduğu yerde zor tabi.siz nekadar ilgi gösterirseniz okadar popolar kalkıyor.100 kere istediğini yapsanız bir hatunun bir kere yapmayın hemen suratı değişir sorun yaratır.ozaman daha önce yaptığın 100 iyi davranışa ne oldu.demekki nankörler coğu.centilmenlik yapsanda değişmez nankördürler.
    Yanlış bir saptama yapmışsınız, şu an türkiyedeki kadınlar erkekler için süslenmiyorlar, diğer kadınlardan daha iyi görünmek için süsleniyorlar, tüm rekabetleri hemcinsleri ile. Mesela bir erkegin daha önce hiç yüzüne bakmamış bir kadın, arkadasi o kişi ile birlikte diye ne yapıp ne edip ayırtıp kendi beraber olabilir o kişi ile, medyada vs çokça örneklerini görürsünüz. Kıskançlık ve ben duygusu özellikle türkiyedeki kadınlarda çok ileri boyutlara ulaşmış durumda. Erkeklerin çoğunu sadece ruhsal bunalımları arasında bir geçiş noktası olarak tanımlıyorlar. Yani olay bariz bir şekilde maddesel boyuta inmiş durumda. Gerçekten duygular ile yaşanan ilişkileri pek göremez oldum etrafımda. Duygu dedikleri şeyler bile bağnazca yaptıkları hareketler, sorunlar, sebepler, aşırı tepkiler, kendini acındırma, daha çok ilgi bekleme yani ben ben ben ben'den ibaret. Genel itibari ile olayı özetlemeye calistim, herkes böyle tabiki diyemem ama kolaylıkla çoğunluk için geçerli diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Yanlış bir saptama yapmışsınız, şu an türkiyedeki kadınlar erkekler için süslenmiyorlar, diğer kadınlardan daha iyi görünmek için süsleniyorlar, tüm rekabetleri hemcinsleri ile. Mesela bir erkegin daha önce hiç yüzüne bakmamış bir kadın, arkadasi o kişi ile birlikte diye ne yapıp ne edip ayırtıp kendi beraber olabilir o kişi ile, medyada vs çokça örneklerini görürsünüz. Kıskançlık ve ben duygusu özellikle türkiyedeki kadınlarda çok ileri boyutlara ulaşmış durumda. Erkeklerin çoğunu sadece ruhsal bunalımları arasında bir geçiş noktası olarak tanımlıyorlar. Yani olay bariz bir şekilde maddesel boyuta inmiş durumda. Gerçekten duygular ile yaşanan ilişkileri pek göremez oldum etrafımda. Duygu dedikleri şeyler bile bağnazca yaptıkları hareketler, sorunlar, sebepler, aşırı tepkiler, kendini acındırma, daha çok ilgi bekleme yani ben ben ben ben'den ibaret. Genel itibari ile olayı özetlemeye calistim, herkes böyle tabiki diyemem ama kolaylıkla çoğunluk için geçerli diyebilirim.

Alıntıları Göster
    onu unutmuşum doğru.kadınlar birbirleriyle rekabet ediyorlar.ve birbirlerini kıskanırlar bunun için süsleniyorlar

Bu kadar yalvarırsan elbette evlenecek birini bulursun. Senin gibi yaşayıp evleneceğime bi ömür bekar kalırım daha iyi. Gururum herşeyden önemlidir. 42 yaşındayım diyorsun ama şeye sürülecek aklın yok burda saçmasapan akıl veriyorsun millete. Ayrıca bu memlekette kadınlara en çok yalakalık yapan da evli erkekler. Senin gibileri çok gördük.

O çok mükemmel fikirlerini kendine sakla gençleri zehirleme. Zaten burda gereken tepkiyi almışsın ama adam olamadığın için hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Ben de 34 yaşındayım ve senin gibilerin kariyerini dörde katlarım o yüzden bi daha bana hakaret etmeden önce iyi düşün. Yediririm sana o lafları ok?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.