Şimdi Ara

Bu köye nasıl dalayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yer alındı ve bana burası kaldı. Sizce burayı alabilir miyim veya nasıl alırım? Taktik söylerseniz sevinirim. Yarın 3'e kadar zaman var.

Bu köye nasıl dalayım

EDİT: Bilgi yazan yerin altında 4.seviye havan var

Birliklerim. Ordu kampım 135 alıyor.

Bu köye nasıl dalayım

EDİT2 Savaşta alabileceğim birlikler. Bunların 1 seviye üstü. Klan kalem 20'Lik.

Bu köye nasıl dalayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan0903 -- 8 Ocak 2016; 18:48:51 >

• İç duvarlar seni çok zorlar hocam. Ben senin yerinde olsam dalmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu yer alındı burası alınmadı. Üstümdekiler de üstlere dalacak. Savaştaki 2 kişi giremiyor oyuna. Yani buraya girebilecek bi ben kaldım ama nasıl gireceğimi bulamadım, fikir alışverişi yapayım dedim :) O iç duvarlar beni de korkutmuyor değil ama girmem de lazım :))
  • seviyesi yüksek olan hava savunmasına 3 yıldırım at nerden salarsan sal farketmez 10 ejderha kullan 3 yıldız alırsın bu kadar basit
  • 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    O kadar basit değil işte :)) Köyüm 6.seviye ejderim yok. Yıldırım da 2 tane basabilirim. Birliklerimi yazmıştım yukarı
  • Dev okcu belki alabilirsin,alt ortadan 1 dev sal kaledeki ejderi cikar(muhtemelen ejder diye yaziyorum),sag alt kampa 1 okcu birak orda cikan ejderi oldur,ejder oldurmek icin 2 buyucu basabilirsin,toplu atma tabi hilal seklinde,oldukten sonra devle ayni yerden saldiriya basla,kiricilari havan topunda patlamayacak sekilde sal,sifa buyulerini dogru kullanirsan bir ihtimal baya yikarsin,devler cabuk erimeyip ortalara gelirlerse ve o ustteki savunmayi kendine cekerse klan kalene aldigin binicileri sal.
    Ekleme:11 dev,4 sihirbaz,4 kirici,55 okcu herhalde boyle oluyor.
    Ekleme 2:ortadaki havalara ulasabilecegini dusunuyorsan kalene ejder al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicksiz1i -- 8 Ocak 2016; 21:29:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babacan0903 B kullanıcısına yanıt
    profil resminde pekkaya çarpı atmışsın ejderede atsaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimşek büyüsüyle 4.seviye hava savunmasını yık daha sonra diger hava savunmasının ordan ****ri paralel şekilde sal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.