Şimdi Ara

BU KRİTERLERE UYGUN OLAN HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım hepinizi değerli paylaşımşarınızdan ötürü saygıyla selamlıyorum.Şimdi soruma geliyorum ;

400-650 TL Arasında Netbook Önerileriniz ? (vakıfbank world kartıma 12 taksit olarak alabileceğim öneriler olursa cok daha güzel olur)

Netbooktan Beklentilerim Neler...

1-)Sürekli seyahat ettiğim için 3g internet modemi kullancağım ve şarjının uzun gitmesi
    2-)Kamera ve Bluetoth gibi önem arzeden özelliklerinin bulunması
    3-)Depolama alanının resım -video-dökümanlarımı saklayacak özellikte olması
    4-)Nispeten zarif tasarımı ve uygun mali durumu
    5-)FM 2006 oyunun tutkunu olduğum için bu oyunu oynatabilecek bir ekran belleği
    6-)Ağır olmayıp harici dvd layer ve ekran ( projeksiyon türevi) bağlantısının olması

Arkadaşlar bu konular neticesinde bana önerebileceğiniz bir ürün varsa yada biliyorsanız tecrübelerinize dayanarak beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim.Saygılarımla BURAK ŞENOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thequll38 -- 26 Ağustos 2010; 22:09:53 >

• http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90663&ad=HP-COMPAQ-MiNi--1GB-160GB-XP-10-XPH-Netbook(Mini-Bilgisayar)

bu işini görür sanırım. fm2006 çalıştırır sistem gereksinimlerine baktım. Belki biraz kasabilir onun için de game booster ve turbo switch indir takılmayı halleder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.