Şimdi Ara

Bu Kulaklığa Çok Sinirlendim Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam... Geçen kış aldığım sennheiser cx-300 kulaklıktan gectigimiz ağustos ayına kadar cok memnundum. Ancak, deniz kenarında kullanımlar ve toz, kum, su, kablonun kıvrılması falan derken sol kulaklıkta ses seviyesi azalmaya ve cızırtı yapmaya basladı. Ben de sinirlendim ve bugün babalarından bi kulaklık almaya çıktım. İstanbul Optimum Outlet'teki Media Markt'a gittim hicbir cx serisi kalmamıştı. Sinirim saatler geçtikçe artıyor yardım bekliyorum. Sizce Cx300-II Precision İyi midir?
    Bütçe falan önemli değil benim için Cx500 veya Cx400-II Precision'da olur diyorum

Bu kulakiçi olmayan kulaklık da ilgimi çekti sizce cx serisi mi yoksa bu Hd-238 mi? Yorumlarınızı acilen bekliyorum ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan_70 -- 1 Eylül 2009; 0:22:10 >

• Hadi cevap yok mu beylerr
  • Arkadaşım bütçen önemli degilse yurt dışından shure se210 lara bak derim.Yada benimde alıcak oldugum AKG K450 p Ye Bakabilirsin.Bende cx 300 Kullanıcısıydım.Bass Olarak yapay biraz abartılı çıkardıgı kesin.
  • cx300,özellikle ses kalitesi ilk kriterinizse benzer fiyata satılan hiçbir kafaüstünün yerini tutamaz. Aynı şey cx500 için de geçerlidir. Bütçenizi bilmiyorum ama mesela igrado da ses kalitesi konusunda fazlasıyla memnun edebilecek bir kulaklıktır.
  • Teşekkürler cevaplar için yani kafaüstülerin kulakiçilerden ses kalitesi daha kötü galiba saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan_70 -- 1 Eylül 2009; 2:27:46 >
  • tam tersine aynı fiyat aralığında satılan kafaüstüler cx300 den iyidir demek istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabii ki burada müzik zevkinin ne olacağı ve ne amaçlar kullanılacağı gibi faktörlerde önemli bir nokta. Ama madem fiyat çok önemli değil bence cx500'le falan parayı çarçur etmemeni tavsiye ederim. Eğer boyut sorun değilse kafaüstü gerçekten çok farklı bir zevk kullanım oalrak. Eğer dediğim gibi ne amaçla kullanacağını ve ne aradığını belirtirsen eminim daha çok kişi yardımcı olacaktır.
  • hd 238i de cx 200ude birer ay kullandım ve tamem kişisel zewkin ama hd 238 derim..

px100 le fiyatını karşılastır ama..

aralarında ses kalitesi ve rengi olarak büyük bir fark yok ve px 100 taşınabilirlik ve (bence) dizayn olarak önde..
  • Sennheiser'ın kafaüstü kulaklıklarını portapro ile karşılaştırabilecek biri var mı? Yani portapro en fazla sennheiser'ın hangi ürünü kadar iyi ses verebilir.
  • Bugün itibariyle Sennheiser Cx400-II Precision modelini almış bulunmaktayım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama yorumlarımı önümüzdeki günler paylaşacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.