Bildirim
Bu kullanim normalmi...?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3G kullanımına göre değişir, kafaya takma bu kadar normal süreler. -
iyi sayılır -
Fena değil bence de. -
Tesekkurler android kullanicisi olarak aslimda gayet iyi degerler bana gore ama tabi iphonede belki daha cokta gidebilir diye sormak istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski bir htc desire hd kullanıcısı olarak şuan telefonumdan çok memnunum Wifi genelde açık oluyor bazen kapatıyorum ekran parlaklığı ortanın biraz üstünde ona rağmen şuan böyle [%25 şuan şarj]
kullanım:4 saat 35 dakika
beklemede 2 gün 1 saat -
quote:
Orijinalden alıntı: Céм
Eski bir htc desire hd kullanıcısı olarak şuan telefonumdan çok memnunum Wifi genelde açık oluyor bazen kapatıyorum ekran parlaklığı ortanın biraz üstünde ona rağmen şuan böyle [%25 şuan şarj]
beklemede 2 gün 1 saat
Suan neyki telefonunuz ve kb felan varmi yani iphone ise degerler cok iyi gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: teknoblog
quote:
beklemede 2 gün 1 saat
yazıyor fakat söyleyeyim iphone 4 16gb jbli ve geveyli version şuan 4.3.3 ama 2-3 güne kadar 5.1.1 yapacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 29 Temmuz 2012; 4:55:00 >
-
quote:
quote:
quote:
beklemede 2 gün 1 saat
yazıyor fakat söyleyeyim iphone 4 16gb jbli ve geveyli version şuan 4.3.3 ama 2-3 güne kadar 5.1.1 yapacağım
Mbilde
N girdigim icin goremedim saol genede fakat senn degerler nasil boyle iyi olabiliyor hocam farkli biseymi yapiyorsun yani 2 gun baya iddiali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iphone 4 ün şarjı cok daha iyi gidiyor 4s e göre aynı pil var ama 4s daha hızlı ve yuksek ıslemcili bir cihaz sonuclar normal. Bu noktada ekran parlaklığı çok önemli:) -
quote:
quote:
quote:
quote:
beklemede 2 gün 1 saat
Mbilde
N girdigim icin goremedim saol genede fakat senn degerler nasil boyle iyi olabiliyor hocam farkli biseymi yapiyorsun yani 2 gun baya iddiali
Valla hicbirsey yapmadim suanda boyle hatta resim ekleyeyim belki inanmazsin :).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X