Şimdi Ara

Bu Laptop Duzelir Mi (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu Laptop Duzelir Mi (SS'li)

Merhaba arkadaslar, pcyi acmaya calistigimda sol ust kosede bir cizgi cikiyor ve gitmiyor. Cizgiden once ne windows çıkıyor ne baska bir sey, hicbir tusu da algilamiyor ne guvenli mod ne baska bir sey hatta format cdsini bile gormuyor.

Gecen gun laptop elimden dustu, 3 gun sonra bu hatayi vermeye basladi. Yani bu cizginin dusmeyle alakasi var mi yok mu bilmiyorum 3 gun kullandim sorunsuz 3. gun bu hata. Belki de tesaduftur cunku uzun zamandır isinma problemi yasiyordum ama yine de iyiydi pc.

Sorum acaba bunu tamire gotursem yapabilirler mi yoksa pc mefta mi oldu?

HDD bozulmasindan supheleniyorum, eger bozulmussa tamir edilbilir mi? Tesekkurler..

Not: Ekran beyaz gibi cikmis simsiyah, sol ustte de çizgi var.

• post ekranı geliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzüalevliadam

post ekranı geliyor mu

Acer yazisi cikiyor, hemen ardindan da bu fotoğraftaki gibi oluyor. Hicbir tus islemiyor maalesef.

• CD bile okumuyorsa anakart ile ilgili bir sorun olduğundan şüpheliyim. Boot yerini kontrol ederken gidiyor gibi görünüyor. Sorun çok yüksek ihtimal anakartta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahceli07

CD bile okumuyorsa anakart ile ilgili bir sorun olduğundan şüpheliyim. Boot yerini kontrol ederken gidiyor gibi görünüyor. Sorun çok yüksek ihtimal anakartta.

Peki anakarttaysa eger sorun tamire goturunce duzelir mi acaba? Ve tekrar eder mi?

• Şöyle söyleyeyim hocam düşmeden olduysa muhtemelen anakart tamir olmaz. Yani anakartta küçük çatlaklıklar oluştuysa o zaman tamir olmaz demek istiyorum. Genede şansınızı deneyin. Pek emin olamadım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahceli07

Şöyle söyleyeyim hocam düşmeden olduysa muhtemelen anakart tamir olmaz. Yani anakartta küçük çatlaklıklar oluştuysa o zaman tamir olmaz demek istiyorum. Genede şansınızı deneyin. Pek emin olamadım çünkü.

Teşekkürler fikrin icin yarin goturecegim ama bosu bosuna zaman ve para kaybetmek istemiyorum insallah duzelir.

Daha once bu olay basina gelen hickimse yok mu arkadaslar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LCD problemi olabilir mi diyecegim ama 3 gün kullandim demissiniz. Tavsiyem servise goturup baktirin fakat hemen yaptirmayin forumda bi danisin derim. Zira servisler alakasiz durumlarda alakasiz isler yapabiliyor. fiyatini ogrenmeyi ihmal etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa9610 M kullanıcısına yanıt
    Anakarttaysa değiştirilir anca tamir felan olmaz burada ondan anlayan da bulunmaz zaten bizim teknik servislerimiz anca tak çıkar yaparlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.