Şimdi Ara

iphone batarya sorunu. yandı galiba SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıda resimde görülen priz tipi şarj aletini kullanmaktaydım. dun gece taktığım piriz bu alete tam oturmamıştı biraz gevsek. taktığınızda priz ark yapar hani ateş sıçraması gibi öyle olmuştu. ama şarj ediyordu. sabah kalktım şarj %73, %100 olmamış. sonra baktım resimde görüldüğü gibi yanık izleri var. aksam pc ye resim atmak için taktım ve sorunu orda farkettim. iphone artık şarj olmuyor ve kablo data trafiği kapalı. usb ile erişim sanırım öldü. var mı benzer sorun yaşayan? reset attım ama değişmedi. tamir yolu kesin mi?

• Hocam başka kablo ile denedin mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Hocam başka kablo ile denedin mi peki?

denedim hocam. 3 farklı kablo ile 3 farklı pc ve 1 laptop ile ve hatta resimdekinin aynı bi şarj aleti dahavardı onuda denedim ama olmadı. şu an şarj %20 ve gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

quote:

denedim hocam. 3 farklı kablo ile 3 farklı pc ve 1 laptop ile ve hatta resimdekinin aynı bi şarj aleti dahavardı onuda denedim ama olmadı. şu an şarj %20 ve gidiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam o zaman servis şart.Bataryada problem olduğunu zannetmiyorum ama şarj giriş yerinde kısa devre yapıp orayı yakmış olabilir normalde telefondada bu durumar için koruyucu var ama sanırım fayda etmemiş.Çok pahalı bir tamirat olacağını zannetmiyorum geçmiş olsun

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun arkadaşım kullandığın şarj cihazı sanırım orginal değildi galiba fotoğrafta belli oluyor. umarım fazla birşey çıkmaz telefonunda...

• quote:

Orijinalden alıntı: mephısto_06

geçmiş olsun arkadaşım kullandığın şarj cihazı sanırım orginal değildi galiba fotoğrafta belli oluyor. umarım fazla birşey çıkmaz telefonunda...

Alıntıları Göster
    Milyon tane konu var böyle. Çakma şarj a. kullanmayın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Alıntıları Göster
    XanthiN haklı orjinal olmayan batarya kullanımı neden olmuştur, servise göndermek şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Touchwiz Bir An Yatay Oldu(SS'li)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

XanthiN haklı orjinal olmayan batarya kullanımı neden olmuştur, servise göndermek şart.

Alıntıları Göster
    Muhtemelen şarj soketi yanmış. Batarya yansa iphonun çalışma ihtimali yok. Şarj soketini koklayın yanık kokusu var mı?
  • Soket mefta olmus hocam yani binlerce liralik cihaz,ar kullaniyoruz 70 tl lik bir sarj aleti cok pahalli bir onlem olmasa gerek
  • Boyle bir durumda garanti sorun cikartiyor mu ?

Garantiden yapilabilir mi cihaz ?
  • Aynı durum benimde basıma gelmişti hem de ayni şarj aleti ile yaptı ama telefona bir sıkıntı yapmadı başka şarj aleti ile taktığımda şarj olmuştu
  • quote:

Hocam çakma dediğin aleti 7 aydır kullanıyorum. Sorun prizdeydi priz sakat ama aldırmadım ben.

Cihaz yurt dısı oldugundan garanti yok nerede yaptirabilirim? Bari servis merdiven altı olmasin
  • quote:

quote:

Hocam çakma dediğin aleti 7 aydır kullanıyorum. Sorun prizdeydi priz sakat ama aldırmadım ben.

Cihaz yurt dısı oldugundan garanti yok nerede yaptirabilirim? Bari servis merdiven altı olmasin

Alıntıları Göster
    eğer sadece şarj olmuyor onun dışındaki tüm işlevleri tam ise tek sebep usb girişidir dediğiniz gibi . eğer kendiniz açıp orayı onaramıyorsanız servis yolu gözüktü.

• Sarj aleti yan sanayi normal bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

eğer sadece şarj olmuyor onun dışındaki tüm işlevleri tam ise tek sebep usb girişidir dediğiniz gibi . eğer kendiniz açıp orayı onaramıyorsanız servis yolu gözüktü.

Servis soket girişinde ve bataryada problem olmadıgını belirtti. anakart kontrolü için zaman istedi bıraktım haber bekliyorum. bu arada soket olsaydı mastafı ortalama 70 tl imiş. 185 tl diyende oldu bırakmadım.

şimdi sonuç bekliyoruz hala ne olduğu meçhul...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

Servis soket girişinde ve bataryada problem olmadıgını belirtti. anakart kontrolü için zaman istedi bıraktım haber bekliyorum. bu arada soket olsaydı mastafı ortalama 70 tl imiş. 185 tl diyende oldu bırakmadım.

şimdi sonuç bekliyoruz hala ne olduğu meçhul...

Alıntıları Göster
    ve sanırım iphone güme gitti gidiyor.

Soket ve batarya sorunu değil dendi servisten. anakart olma ihtimali %90 dendi. oda riskli ve pahalı. yokmu daha kaliteli bu işi yapabilir bir yer? en azından maksimum yetkili bi servis ihtiyacım var bulamadım...

• quote:

Soket ve batarya sorunu değil dendi servisten. anakart olma ihtimali %90 dendi. oda riskli ve pahalı. yokmu daha kaliteli bu işi yapabilir bir yer? en azından maksimum yetkili bi servis ihtiyacım var bulamadım...

Alıntıları Göster
    çakma şeyler kullanmaktan vazgeçin, ya evini ailenide yaksaydın ne olacaktı ? değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

ankarada olsaydın biz hallederdik, board yandıysa iphone'u çöpe atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

çakma şeyler kullanmaktan vazgeçin, ya evini ailenide yaksaydın ne olacaktı ? değer mi

üstad inan şarj unitesinden değil prizden kaynaklı. çoklu priz var yatağın yanında ve fişleri gevşek tutuyor. gevşeklik dolayısı ile temassızlık olabiliyor. muhtemelen telefon yatagın uzerinde gece ben döndükçe sallandı ve temassızlık meydana geldi. 1 2 derken güm. keşke o çokluı prize takmasaydım ama oldu işte.

yoksa ebay den falan neler aldım iphone için ama işin içinde enerji olunca çekinirim. resimde çakma da görünse bu meleti 6-7 aydır kullanıyorum gram ısınma bile yok. aldıgım yerdeki en pahalı aletti.

Edit: telefon çalışıyor ama şarj olmuyor ve usb data görmüyor. bu durumda sizce anakart olma ihtimali ne? sanırım sizde servissiniz. istanbulda yarın bide kadıköye bakıcam varsa öneriniz alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 12 Mayıs 2012; 0:51:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: turank

ankarada olsaydın biz hallederdik, board yandıysa iphone'u çöpe atabilirsin.

Ankara'da servis hizmeti mi veriyorsunuz acaba? Bir arkadaşımın iPhone 4'ünde sorun varda, yapacak bir yer bakıyoruz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.