Şimdi Ara

Bu laptopun ekran kartı ne ola ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/hp-pavilion-15-e056st-intel-core-i5-3230m-26ghz-8gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-e1t69ea/productDetails.aspx?productId=bd600426&categoryId=98&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.dinamik&gclid=CJP5x7DR0LkCFQdb3godwUMAUA
    bu laptop nasıldır gençler yorumlarınızı bekliyorum ama asıl merak ettiğim bunun ekran kartı 2 gb diyor ama ekran kartının modelini google da aratınca 1gb diyor . ekran kartının linki için buraya ... Ben nereyi yanlış anlamışım acaba?

• Oyun performansı alamazsın. Düşünme bence.
  • micheck555 M kullanıcısına yanıt
    7670M ekran kartının 8xxx serisindeki isimlendirilmişi saat hızları biraz yükseltilmiştir orta segmentte tercih edilen kartlardan gt630'la aynı sınıfta ama bu leptop serisini sana önermem ısınma sorunuyla karşılaşırsın.Farklı markalarada bakabilirsiniz birazdaya bütçe ekleyin z500,samsung,asus gibi gt645,8750m,gt740 gibi kartlara sahip makineler var onlara bakın.
  • Bimexte i7 lisi var kampanyada, onu daha çok öneririm.
  • linkte 64 bit yaziyor senin pcdekide 64 bitse hic bi halta yaramaz.gt630m bile daha iyi bu durumda.şimdi "herşeyi bit ve gb saniyor"cular gelir.shader sayisi yüksek derlerse hic sasirma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 17 Eylül 2013; 19:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu daha iyi tercih olabilir. Ekran kartı biraz daha iyi. Tek eksiği 8 değil 6 gb. 2 gb siz alıp takabilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-377415-z500-notebook-core-i5-26ghz-6gb-1tb-2gb--156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68387

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mila12 -- 17 Eylül 2013; 19:56:02 >
  • önerileriniz için çok teşekkür ederim. z500 den başka yok görünmüyor. z500 ü görsel olarak iğrenç olduğu için tercih etmiyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • micheck555 M kullanıcısına yanıt
    bimexteki ürününe baktın mı, i7 üründür, hasvelli 4. seridir, şarjı daha iyidir? bak kasım ayı yeni yıldır pc sektöründe bence bekle, ekim ortası gibi modeller belli olur, kasım başı gibi dip stok fiyatlar konur, ben kep kasım sonu alırım pcleri.

Ayrıca alacağın notebooksa tipe onem vereceksin, lenova düşünmemeni ( soylenen modelleri ) tebrik ediyorum.
    Performans ise gideceksin masaüstü lacaksın. Herşey performans değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 21 Eylül 2013; 13:48:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.