Şimdi Ara

Bu lastikler muayene'den geçer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Temmuz'da muayene var sizce, bu lastikler geçer mi ?

[simage]
    http://i.hizliresim.com/PMkYM9.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasgursaka -- 7 Haziran 2016; 22:36:16 >

• Bence geçemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim lastiklerde böyleydi geçti muayeneden. Aman yavaş kullanın ne fren tutar, nede adam gibi viraj alır bu lastikler.
  • Geçer. Orda kanalın arasında çentik var. Onun üzerinde olduğu sürece geçer.
  • eğer çok kalabalık olursa bakmıyorlar bazen lastiklere, birazda istasyona bağlı , bazı istasyonlar bakmıyor bazısı bakıyor. Ancak lastikleriniz değişmesi lazım çatlamalarda başlamış diş derinliğide azalmış 4 den düşükse geçmeyebilir, fren mesafesi yoltutuş sıkıntı yaratır sonuçta can taşıyorsunuz riske girmeyin bence
  • geçmez
  • Muayenede lastik diş derinliği en az 1.6mm olan araçlar geçiyor. Sizin lastik geçer gibi ama ömrünü tamamlayalı çok uzun zaman olmuş belli, unutmayın aracınızın yerle irtibatı sadece o lastikler, geciktirmeyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önemli olan diş derinliği bana geçer gibi geldi.
  • 600-700 lira canınızdan kıymetli değil.O lastikler yağmurda ıslak zeminde tutmaz.
  • Geçer, daha diş derinliği var.
    O gösterdiğim yere indiğinde problem başlıyor.
    ama tavsiyem lastiği değiştirmeniz yönünde. Miyadını doldurmuş. Yıllanmış artık lastik. Çatlamalar var, kuru da da yaş ta ta tutmaz bu lastik. Aynı bunun gibi lastik, geçen kaldırıma sürtüldüğü için patladı. o YAnaktan bildiğin bozuk para 1 tl kadar parça koptu. Yok yani çürümüş lastik.

• bu lastik mevta olmuş
  • insallah geçmez.boyle lastiklerle trafiğe cıkıyorsunuz.sonra frenler de tutmuyor lastikler milletin arabasina vuruyorsuz.
  • İstasyon memurunun ilgisine göre değişiyor bu lastik büyük ihtimalle geçer geçmesinede sert frende virajda sizin durum ne olur o biraz muamma
  • lucasgursaka kullanıcısına yanıt
    bu lastikler muahayaneden geçer de virajlardan geçmez.
  • Üretim tarihi nedir? Takılalı kaç yıl oldu? Kaç km yapıldı? Bunları bilmek gerek yorumlamak için.

Öğrenmek istediğiniz sadece muayeneyse geçer o lastikler.
  • Asıl soru muayeneye kadar kazasız devam edebilir miyim olmalı.
  • Bize lastikçi yolu gözüktü anlaşılan bugün yolda çok fazla sıkıntı yaşadım zıplama, kayma hissi vb... Umarım kaza bela vermeden 1-2 hafta daha geçirebilirim.
  • Hocam diyelim ki geçti. Her şey muayene üzerine kurulu olmamalı. Bu lastik bence en az 5 yıllık diş derinliği sıfırı ile aynı olsa dahi değiştirilmeli. Nihayetinde canınızı ve varsa çoluk çocuğunuzu taşıyacak bu lastikler.
  • Hehehee Geçer geçerr...

Benim doblodakiler bundan daha berbat. Sanırım 6. yaşının içinde. Kaldırıma sürtünmekten markası bile zor okunuyor Kafaya takıyor muyum: Hayır. Son 700küsür kilometrenin ortalaması 15km ve tümü kilit taşı ara sokakta. Zati arabanın önüne kedi, köpek, velet ya da hödük atlama tehlikesi ya da kasisler sebebi ile hızım 20nin üstüne çıkmıyor. Bi 3-4 yıl daha gider

Haa; asfalta çıkacaksam B planını uyguluyor ve 2 nomeronun koltuğuna geçiyorum

Özetle; Kendi güvenliğiniz için o lastikleri değiştirmenizi öneririm. Yok ben de sizin gibi kullanıyorum maksimum hızım 20yi geçmez derseniz 2-3 yıl daha gideri var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.