Şimdi Ara

Bu LCD Alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün Vestelden Whirlpool un 9kg çamaşır makiansını aldık yanında 15 Ekran LCD yi 200 YTL ye veriyolar.Sizce bu LCD nasıldır.Değermi almaya

LCD hakkında
    http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=elektronik&productid=EK18482(43000000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik1989 -- 16 Haziran 2007; 14:29:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: celik1989

Arkadaşlar bu gün Vestelden Whirlpool un 9kg çamaşır makiansını aldık yanında 15 Ekran LCD yi 200 YTL ye veriyolar.Sizce bu LCD nasıldır.Değermi almaya

LCD hakkında
    http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=elektronik&productid=EK18482(43000000)

cevap veriyorum!!! elbette alınır sorma bile 200 ytl ye lcd tv daha ne isterim.1024x768 çözünürlükde iyi.Al derim.15 lcd monitör alsan 300 ytl ( en ucuzu) bir de tv bax alsan 200 de o 500 ytl ....Bence 200 ytl iyi yatak odası mutfak heryere olur.

• 15 ekran degil. 15" = 38,1 cm yapar

Çamaşır makinasina fazlasiyla para odemissiniz. Boyle bir televizyonu vermeleri normal. Ama fiyat cok abartili. 2 tane Vestel tuplu tv kullanan biri olarak sunu soyleyebilirimki: Vestele para verilmez. 3. dunya ulkelerine ihrac edilen bir marka. Paraniz varsa baska markalar alin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanibal34

15 ekran degil. 15" = 38,1 cm yapar

Çamaşır makinasina fazlasiyla para odemissiniz. Boyle bir televizyonu vermeleri normal. Ama fiyat cok abartili. 2 tane Vestel tuplu tv kullanan biri olarak sunu soyleyebilirimki: Vestele para verilmez. 3. dunya ulkelerine ihrac edilen bir marka. Paraniz varsa baska markalar alin..
    LCD yi almak istememizin amacı fiyatının uygun olması biraz fiyat araştırması yapınca bana cazip geldi vestel ürünleri bu kadrdamı kalitesiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanibal34

quote:

Orjinalden alıntı: Hanibal34

Vestel dünyanın 108 ülkesini iharaç edilen ürünler üretiyor.Bu ülkelerin en başında AB ülkleri geliyor. Vestel avrupanın en büyük TV üreticisidir.

celik1989 bencede lcd yi alın mutfağa yatak odasına filan koyarsınız şık olur. Fiyat iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

quote:

Orjinalden alıntı: Hanibal34

Vestel dünyanın 108 ülkesini iharaç edilen ürünler üretiyor.Bu ülkelerin en başında AB ülkleri geliyor. Vestel avrupanın en büyük TV üreticisidir.

celik1989 bencede lcd yi alın mutfağa yatak odasına filan koyarsınız şık olur. Fiyat iyi.

Alıntıları Göster
    Fiyat iyi ama markasının Vestel olması beni düşündürüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: dataminer

Fiyat iyi ama markasının Vestel olması beni düşündürüyor...

Alıntıları Göster
    başta avrupa ülkeleri olmak üzere ortadoğu/ afrika ülkelerinden tut, asyaya kadar cihaz göndermedikleri ülke yok. dönem dönem phlips, sony, samsung gibi firmalar bile bana 10000 adet şu modelden üret diyebiliyor. vestelde lg panel kullanılıyor. tasarımdan tut, yazılımına kadra herbişeysi türk.

son iki gündür vestel lcd lere bakıyorum, özellikle yeni çıkardıkları seri tasarım anlamında da çok başarılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Haziran 2007; 21:19:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

başta avrupa ülkeleri olmak üzere ortadoğu/ afrika ülkelerinden tut, asyaya kadar cihaz göndermedikleri ülke yok. dönem dönem phlips, sony, samsung gibi firmalar bile bana 10000 adet şu modelden üret diyebiliyor. vestelde lg panel kullanılıyor. tasarımdan tut, yazılımına kadra herbişeysi türk.

son iki gündür vestel lcd lere bakıyorum, özellikle yeni çıkardıkları seri tasarım anlamında da çok başarılı..

Alıntıları Göster
    Zaten benim amacımda mutfakta kullanmak yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik1989 -- 16 Haziran 2007; 16:34:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celik1989

Zaten benim amacımda mutfakta kullanmak yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Bence kaçırma derim. TV box almana gerek yok zaten dahili tuner'e sahip bir ürün. Ayrı üçüncü dünya ülkelerinde daha çok üretimin %90 Avrupaya yapan bir firmadır vestel. En çokta İngiltere'ye. Lütfen araştırmadan, önyargılı bir şekilde insanları etkilemeye çalışmayalım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakpala

Bence kaçırma derim. TV box almana gerek yok zaten dahili tuner'e sahip bir ürün. Ayrı üçüncü dünya ülkelerinde daha çok üretimin %90 Avrupaya yapan bir firmadır vestel. En çokta İngiltere'ye. Lütfen araştırmadan, önyargılı bir şekilde insanları etkilemeye çalışmayalım. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Ön yargılı olmayalım. Fransızlar, uyduruk Thomson'larını 5* ile taçlandırırken, bizler vatandaşlarımızın ekmek yediği Firmayı batırmayalım. Kullanıcı görüşlerine diyeceğim yok ama eleştiren arkadaşlarımız dozajı kaçırmasa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sserin

Ön yargılı olmayalım. Fransızlar, uyduruk Thomson'larını 5* ile taçlandırırken, bizler vatandaşlarımızın ekmek yediği Firmayı batırmayalım. Kullanıcı görüşlerine diyeceğim yok ama eleştiren arkadaşlarımız dozajı kaçırmasa iyi olur.

Alıntıları Göster
    Bana sorarsan alsan da kaybetmezsin almasan da. Tepkime süresini belirtmemişler ya da ben göremedim. İzleme açıları çok yetersiz. Bu arada 15 inç ekran oldukça küçük ben odam da mutfakta tv seyretmek istiyorum diyorsan da 200 ytl ye ne veriyorlar ki derim. Alıp odan da tv seyredersin en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Bana sorarsan alsan da kaybetmezsin almasan da. Tepkime süresini belirtmemişler ya da ben göremedim. İzleme açıları çok yetersiz. Bu arada 15 inç ekran oldukça küçük ben odam da mutfakta tv seyretmek istiyorum diyorsan da 200 ytl ye ne veriyorlar ki derim. Alıp odan da tv seyredersin en azından.

Alıntıları Göster
    mükemmel bir fırsat bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

mükemmel bir fırsat bence.

Alıntıları Göster
    fiyat çok iyi kaçırma derim vestel suan 37 ekran tüplü tvsi bile 180 ytl 200ytlye lcd süper
    http://www.ticaretmerkezi.com.tr/index.php?p=show&pid=422&k_id=1621

• quote:

Orijinalden alıntı: arçi_1925

fiyat çok iyi kaçırma derim vestel suan 37 ekran tüplü tvsi bile 180 ytl 200ytlye lcd süper
    http://www.ticaretmerkezi.com.tr/index.php?p=show&pid=422&k_id=1621

Alıntıları Göster
    o fiyata lcd nerde var sorman hata...

• quote:

Orijinalden alıntı: demirkanat

o fiyata lcd nerde var sorman hata...

Alıntıları Göster
    37 ekran crt tv fiyatları 100 - 200 ytl arası değişirken 200 ytl'ye 38 ekran lcd tv kaçırılmaz..Yatak odasına veya mutfağa koyarsınız gayet de güzel olur.. Vestele de bu kadar ön yargıyla yaklaşmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: waraxe

37 ekran crt tv fiyatları 100 - 200 ytl arası değişirken 200 ytl'ye 38 ekran lcd tv kaçırılmaz..Yatak odasına veya mutfağa koyarsınız gayet de güzel olur.. Vestele de bu kadar ön yargıyla yaklaşmayın..

Alıntıları Göster
    ben olsam balıklama atlardım bu fiyata bu tv ye. bende vesteli pek beğenmem şahsen ama bu fiyata da kaçırılmaz doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kxlylmz

ben olsam balıklama atlardım bu fiyata bu tv ye. bende vesteli pek beğenmem şahsen ama bu fiyata da kaçırılmaz doğrusu...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar beleş mal baldan tatlıdır derler :) bencede kaçırma aldığın zamanda üründen fazla bir performans beklmeme ama bencede al çünkü o fiyata vestelde değil git uyduruk bir marka al yine al :) yalnız haberin olsun o çamaşır makinasının içinden ounun parasını kesin çıkarıyorlar aldığın ürünün bir ayki evvel fiyat listesine bak şimdiki aldığın fiyattan çok farklıdır.Yalnız şu an lcd alsanda almasanda o parayı senden zaten alıyorlar bu yüzden sende o lcd yi kesin al derim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kcldrum

arkadaşlar beleş mal baldan tatlıdır derler :) bencede kaçırma aldığın zamanda üründen fazla bir performans beklmeme ama bencede al çünkü o fiyata vestelde değil git uyduruk bir marka al yine al :) yalnız haberin olsun o çamaşır makinasının içinden ounun parasını kesin çıkarıyorlar aldığın ürünün bir ayki evvel fiyat listesine bak şimdiki aldığın fiyattan çok farklıdır.Yalnız şu an lcd alsanda almasanda o parayı senden zaten alıyorlar bu yüzden sende o lcd yi kesin al derim :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ürün iki gün önce elime ulaştı mutfağa kurduk ilk izlenimlerim iyi görüntü kalitesi çok yüksek olmasada düşündüğümden daha iyi çıktı.Yorum yapan herkeze teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: celik1989

Arkadaşlar ürün iki gün önce elime ulaştı mutfağa kurduk ilk izlenimlerim iyi görüntü kalitesi çok yüksek olmasada düşündüğümden daha iyi çıktı.Yorum yapan herkeze teşekkürler

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuRoBoY -- 21 Haziran 2007; 15:11:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuRoBoY

Hayırlı olsun güle güle kullan

Alıntıları Göster
    en iyisini yapmışsın hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.