Şimdi Ara

bu leptop sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bana bu hafda Asus P50IJ-SX177D Notebook gelicek ben leptoplarda sürekli hız problemı yasıyorum sizlere özelliklerini yazıyım sizce nasıl bir donanıma sahip

15.6-inç'lik (1366 x 768) LED-arka aydınlatmalı ekran (16:9)
    370×256×31~35 mm; 2.7kg ağırlık
    2.0GHz'lık Core 2 Duo T5870 işlemci
    2GB bellek
    GMA 4500M dahili grafik
    250GB sabit disk
    8x hızındaDVD yazıcı
    Çoklu kart okuyucu, 0.3MP web kamerası, Gigabit Ethernet, Wi-Fi, Altec Lansing hoparlörler, 4 adet USB 2.0 yuvası
    Windows 7 Professional 64bit işletim sistemi

ayrı zamanda vucut sıcaklıgına göre sogutma sistemide mevcut içinde

bu leptop sizce nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: daghan00

merhaba arkadaslar bana bu hafda Asus P50IJ-SX177D Notebook gelicek ben leptoplarda sürekli hız problemı yasıyorum sizlere özelliklerini yazıyım sizce nasıl bir donanıma sahip

15.6-inç'lik (1366 x 768) LED-arka aydınlatmalı ekran (16:9)
    370×256×31~35 mm; 2.7kg ağırlık
    2.0GHz'lık Core 2 Duo T5870 işlemci
    2GB bellek
    GMA 4500M dahili grafik
    250GB sabit disk
    8x hızındaDVD yazıcı
    Çoklu kart okuyucu, 0.3MP web kamerası, Gigabit Ethernet, Wi-Fi, Altec Lansing hoparlörler, 4 adet USB 2.0 yuvası
    Windows 7 Professional 64bit işletim sistemi

ayrı zamanda vucut sıcaklıgına göre sogutma sistemide mevcut içinde

bu leptop sizce nasıl?

Kullanma amacın ne olucak acaba ?

• ben genelde daha cok oyun degilde gunluk internette gezınme ve çalişmalarım için kullanacagım
  • İşletim sistemi ram bakımından olmamış windows 7 64 bit ram'den 2 gb götürüyor... Yavaşlama normal.
  • xp format atsak performans bakımından yeterlilik alabılırmıyım
  • Alabilirsin. İşletim sistemi 64 bit olduğu için ram'de yer kalmıyacağından dolayı herhagi bir programın çalışması zor olacak ya da hiç açılmayacaktır.
  • almıyım o zaman yanı ram takviyesi yapsak aldıkdan sonra yada işlemcı olarak nasıl peki bunu ögrenebılırmıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ram takviyesi için 4 gb ye kadar destekliyorsa iyidir. İşlemci olarak idare eder diyebilirim. Anlamadığım nokta neden 2 gb ram'i olan bir bilgisayara windows 7 32 bit yerine 64 bit kuruluyor.

Ram takviyesinden sonra 4 gb ye yükselir ise 64 bit işletim sistemi kur ki ram'lerin tamamını kullansın 32 bit kurarsan 3 gb olarak görür.
  • Hocam ne kadar bu laptop?
  • hangi işlerde kullanıcağına bağlı_?
    bütçeni söylersen bizde sana uygun 1-2 model tavsiye edelim.
    bu arada bu modeli tavsiye etmem... başın ağrır söylemedi deme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daghan00

ben genelde daha cok oyun degilde gunluk internette gezınme ve çalişmalarım için kullanacagım

Geç cevap atıyorum k.b ama pc oyun amaçlı almıcaksan iyi orta seviye oyunlarıda oynayabilirsin ama ram i 3 gb olsa daha iyi olur senin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.