merhaba arkadaslar bana bu hafda Asus P50IJ-SX177D Notebook gelicek ben leptoplarda sürekli hız problemı yasıyorum sizlere özelliklerini yazıyım sizce nasıl bir donanıma sahip
15.6-inç'lik (1366 x 768) LED-arka aydınlatmalı ekran (16:9) 370×256×31~35 mm; 2.7kg ağırlık 2.0GHz'lık Core 2 Duo T5870 işlemci 2GB bellek GMA 4500M dahili grafik 250GB sabit disk 8x hızındaDVD yazıcı Çoklu kart okuyucu, 0.3MP web kamerası, Gigabit Ethernet, Wi-Fi, Altec Lansing hoparlörler, 4 adet USB 2.0 yuvası Windows 7 Professional 64bit işletim sistemi
ayrı zamanda vucut sıcaklıgına göre sogutma sistemide mevcut içinde
quote:
Orijinalden alıntı: daghan00
merhaba arkadaslar bana bu hafda Asus P50IJ-SX177D Notebook gelicek ben leptoplarda sürekli hız problemı yasıyorum sizlere özelliklerini yazıyım sizce nasıl bir donanıma sahip
15.6-inç'lik (1366 x 768) LED-arka aydınlatmalı ekran (16:9) 370×256×31~35 mm; 2.7kg ağırlık 2.0GHz'lık Core 2 Duo T5870 işlemci 2GB bellek GMA 4500M dahili grafik 250GB sabit disk 8x hızındaDVD yazıcı Çoklu kart okuyucu, 0.3MP web kamerası, Gigabit Ethernet, Wi-Fi, Altec Lansing hoparlörler, 4 adet USB 2.0 yuvası Windows 7 Professional 64bit işletim sistemi
ayrı zamanda vucut sıcaklıgına göre sogutma sistemide mevcut içinde
Kullanma amacın ne olucak acaba ?
ben genelde daha cok oyun degilde gunluk internette gezınme ve çalişmalarım için kullanacagım
İşletim sistemi ram bakımından olmamış windows 7 64 bit ram'den 2 gb götürüyor... Yavaşlama normal.
xp format atsak performans bakımından yeterlilik alabılırmıyım
Alabilirsin. İşletim sistemi 64 bit olduğu için ram'de yer kalmıyacağından dolayı herhagi bir programın çalışması zor olacak ya da hiç açılmayacaktır.
almıyım o zaman yanı ram takviyesi yapsak aldıkdan sonra yada işlemcı olarak nasıl peki bunu ögrenebılırmıyım
Ram takviyesi için 4 gb ye kadar destekliyorsa iyidir. İşlemci olarak idare eder diyebilirim. Anlamadığım nokta neden 2 gb ram'i olan bir bilgisayara windows 7 32 bit yerine 64 bit kuruluyor.
Ram takviyesinden sonra 4 gb ye yükselir ise 64 bit işletim sistemi kur ki ram'lerin tamamını kullansın 32 bit kurarsan 3 gb olarak görür.
Hocam ne kadar bu laptop?
hangi işlerde kullanıcağına bağlı_? bütçeni söylersen bizde sana uygun 1-2 model tavsiye edelim. bu arada bu modeli tavsiye etmem... başın ağrır söylemedi deme...
quote:
Orijinalden alıntı: daghan00
ben genelde daha cok oyun degilde gunluk internette gezınme ve çalişmalarım için kullanacagım
Geç cevap atıyorum k.b ama pc oyun amaçlı almıcaksan iyi orta seviye oyunlarıda oynayabilirsin ama ram i 3 gb olsa daha iyi olur senin için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme