Merhaba arkadaşlar. Bu yıl SBS'ye girdim ve bugün tercihleri yapıp okula onaylattırdım. Tercihlerimin nerdeyse çoğu Haydarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. Bu okulda okuyanlar, okumuş olanlar veya bilgisi olanlar cevap yazabilir mi? İnternette yaptığım araştırmalara göre okul başarılı bir okul. Ama bazı kaynaklarda da serserisi, balicisi, esrarcısı bol olan bir okul olarak tanıtılıyor.
Arkadaşlar lütfen dalga amaçlı cevaplar yazmayalım. Lise hakkında bilgisi olanların cevap yazması gerekiyor. :)
Şimdiden hepinize teşekkürler.
Abim ordan mezun. Akasya Durağının değişik versiyonu bilmem anlatabildim mi?
Yukarı ?
oguzono
kullanıcısına yanıt
Bu endüstri meslek liselerinin hepsi böyledir kardeşim esrarcısı balicisi keşi kavgacısı çok olur sana tavsiyem sigara içen adama bile bulaşma. git 2-3 tane adam gibi arkadaş bul bütün liseyi onlarla geçir aksi takdirde harcanır gidersin. Bok yoluna gitme olayında var tabi hiç bulaşma biri karıştı mı sana bişey demeden geç. 4 yıl endüstri de okumuş biri olarak söylüyorum ama anadolu tekniktim ben yani endüstriyle işim olmadı pek. dediklerimi geçiştirme şiddetle tavsiyemdir.
Sen dur daha neler görecen
quote:
Bu endüstri meslek liselerinin hepsi böyledir kardeşim esrarcısı balicisi keşi kavgacısı çok olur sana tavsiyem sigara içen adama bile bulaşma. git 2-3 tane adam gibi arkadaş bul bütün liseyi onlarla geçir aksi takdirde harcanır gidersin. Bok yoluna gitme olayında var tabi hiç bulaşma biri karıştı mı sana bişey demeden geç. 4 yıl endüstri de okumuş biri olarak söylüyorum ama anadolu tekniktim ben yani endüstriyle işim olmadı pek. dediklerimi geçiştirme şiddetle tavsiyemdir.
EML değil ki sadece sağlık meslek hariç bütün Kız / Ticaret / Teknik / Denizcilik vs. MLiselerinin hepsinde sapığı salağı her türlüsü bulunur.bizim okul kız meslek lisesi ama sadece adı kız. bilgsayar bölümündeyim. bi cinayet işlenmedi oda yakında işlenir. düze git düze...!
Arkadaşlar ben Anadolu Teknik Lisesi seçtim
Yukarı !
hah eml candır ya, yeterki hocalar kral olsun. atölye ortamı yeter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme