Bildirim
Bu lpg markasını duyan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
duymadım duymaktta gerekmez zaten yerel bir gaz ismidir -
kullanan müşterilerimiz var şu an için bir sorun yok. -
ben duymadım -
yenımı cıkmıs -
Ben de ikamet ettiğim yerdeki belediye akaryakıt istasyonundan Batıgaz alıyorum.İsimli birçok markadan fazla km gidiyorum. -
sn uysalotogaz. size bir sorum olacak? atiker montajı yapıyor musunuz? bakım için , ayar için falan size gelebilir miyim? o açıdan soruyorum? -
quote:
Orijinalden alıntı: kyon
sn uysalotogaz. size bir sorum olacak? atiker montajı yapıyor musunuz? bakım için , ayar için falan size gelebilir miyim? o açıdan soruyorum?
atikerin bayisi değilim ama bir sorununuz olursa lpg konusunda size herdaim yardımcı olurum.
işyerime beklerim. -
yerel bir gaz firması dediğiniz kuruluş sadece bir bölgede satış yapmıyor arkadaşlar... -
yurtgaz ve batıgazı ikisini de istasyonlarda gördüm ama kalitesi hakkında bir fikrim yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: erenkonu
yurtgaz ve batıgazı ikisini de istasyonlarda gördüm ama kalitesi hakkında bir fikrim yok.
batıgaz güzel yurtgazı bilmiyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X