İşlemci INTEL Pentium D 950 (3.4GHz,800MHz,4MB,LGA775) BOX 371 $+KDV
Kasa AOPEN H420A-A22 300W (Siyah) 52 $+KDV
Klavye A4TECH KBS 720 Q Türkçe Multimedya USB 6 $+KDV
Monitor SONY SDM-HS95DB 19\" LCD (Siyah) 383 $+KDV
Mouse A4TECH BW-35 - Kablolu Optik 6 $+KDV
Toplam Tutar: 1816 $+KDV KDV Dahil Toplam Tutar: 2142.88 $
bilgileriniz için şimdiden tşk.
Fabrika derken ne kastediyorsun? Bu arada o kadar para ayırmışsın sisteme ama Ekran kartın eski. Yeni modellerden bir şey al. En azından 7600gt
hdd i neden sata yapmadın?
Bence ekran kartını daha iyi bi model al 2 gb ram e bu ekran kartı gitmez son olarakta eğer iyi bi ekran kartı alırsan sistemeine o kasa yetmeyecektir. 400 watt psu su olan bi kasa almanı öneriririm
ramlar harddisk ve anakart çok yüksek özellikli olasına rağmen sistem eski. ekran kartı kötü ve eski, harddisk sata değil, ps çok düşük. O kadar paraya yazık etme.
fabrika?
10 yıldır standart bilgisayar kullanıcısıyım.Ama kasanın içine hiç girmedim.yeni yeni öğrenmeye başladım.fakat halen tam anladığımı söyleyemem. sistemin iyi olabilmesi için sanırım tüm bu donanım parçalarının dediğinize göre tam bir ahenk içinde olması lazım. dediğinize göre 1) ekran kartım iyi değil 2) hdd sata olmalı 3) ps çok düşük (güç kaynağımı??) Bilgisayar=Fabrika=Eğitim=Eğlence=Sanat=Av..
icaktan Tarih 25 Mayıs 2006; 12:33:05 ramlar harddisk ve anakart çok yüksek özellikli olasına rağmen sistem eski. ekran kartı kötü ve eski, harddisk sata değil, ps çok düşük. O kadar paraya yazık etme.
*hdd sata olmalı *ekran kartını daha iyi birşey bak *kasada Aopen H600 B-28 400W tercih et. (senin yazdığın sisteme 400w bile az aslında veya yine yazdığın kasayı al ama psu'yu enermax,tagan vs. gibi bir markanın 450-500w lık modeliyle değiştir.)
evet psu "power supply unit (güç kaynağı)" demektir. Kasanın arkasında elektrik fişini taktığın yer. standart 300w genelde. Ama yeni sistemlerde bu pek yetmiyor. Sistemin performansını etkilemenin yanı sıra, eğer bi de kalitesiz birşey ise psu yanar, elinde kalır. Onun için kalitelisinden 400w'lık birşey senin işini görür
o fiyata çok daha güzelini alabilirsin. baştan sona değiştirmek lazım bu sistemi
Ekran kartını şiddetle değiştirmeni tavsiye ederim. Vede özellikle ATI olsun.Mesala x1900xt gibi..
tamam dostum 2000 dolar var.
bir ferrari gibi hızlı, volvo gibi sağlam, mercedes gibi asaletli, toyota gibi sorunsuz bir sistemi nasıl oluşturayım?
saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme