Bildirim
Bu makine alınır mı?
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir d7000 kullanıcısı olarak sizi tatmin edecek bir makine değil bence. En başta sensörü m4/3 lerden bile küçük. Olympus pen mini serisi daha güzel bir alternatif olabilir. Kompakt niyetine olmasa direkt eos m öneririm ama diğerlerine göre boyutu biraz daha büyük. -
Teşekkür ederim. Fiyat olarak 500 tl lik rakamları görünce kompakt niyetine alınabilşr diye düşündüm. Bunların yanı sıra j1 ile time lapse çekim yapma imkanımda olacak. 10mm pancake lens ile çantanın bir köşesine atıp ya da torpido gözünde gezdirebileceğim diye düşünmüştüm. Yoksa 1500-2000 tl ye aynasız bir makine almak gibi bir hata yapmam. Bu yüzden j1 eos m dikkatimi çekti. Değilse dslr ile yarışamayacaklarını biliyorum fakat zannediyorum her iki kamerada s120 ya da g16 dan daha iyi sonuçlar verecektir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X