Şimdi Ara

bu malzemelerle kokteyl v.s önerisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar şu malzemelri uygun buldum ve aldım kokteyl ve daha farklı içecekler ne varsa tariflerinizi bekliyorum teşekkürler

MALZEMELER
    70lik olmeca tekila
    50 lik smirnoff vodka

kokteyl karışımı havai hindistan cevizi

beyaz çikolata kokteyl karışımı şurup

isirsh cream irlanda kreması şurubu

çilek & nar aromalı kokteyl şurup

margarita kokteyl mix şurup

sprey krema

çikolata sosu
     bu malzemelerle kokteyl v.s önerisi ? bu malzemelerle kokteyl v.s önerisi ? bu malzemelerle kokteyl v.s önerisi ? bu malzemelerle kokteyl v.s önerisi ? bu malzemelerle kokteyl v.s önerisi ?

• malzeme sağlam, kokteyl önerim olmayacak ama tekilayı sek, limon ve tuzla götürün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jullyet

malzeme sağlam, kokteyl önerim olmayacak ama tekilayı sek, limon ve tuzla götürün :)

elimde tekila kaldı sadece onuda tuz limon götürüyorum şişenin 3/2 si bitti smirnoff vodka çok ağır bu arada :D ucuz olduğu için aldım yılbaşı paketi bozması olduğu için ucuza geldi 1 şişeyi bitirdim diğerini küçük biblo viski şişelerinin yanına koydum raflarda yerini aldı canım isteyince içerim yada misafire.. vodkayı pek sevmiyorum ama ucuz olduğu için aldım
  • margarita
  • içkileri nerden aldın ucuza
  • Alkolog olması lazımdı o üyenin güzel tarifleri var

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 27 Ağustos 2016; 21:10:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

içkileri nerden aldın ucuza

hocam 2015 yılında yılbaşı paketinden kalmaydı bunlar tam hatırlamıyorum ama baya ucuzdu smirnoflar 25 mi neydi aradan çok zaman geçti metro toptan marketinden aldım oralarda böyle indirimler sürekli oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Krem şanti hariç iyi ama krem şanti sahiden ağır kaçıyor. Tabi süsleyip pipetle aşağıdan içerim, şanti içtikçe aşağı iner diyorsan ayrı. Hoş gerçi kokteyl öyle oluyor zaten.
  • Nazdrowya.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.