Şimdi Ara

Bu masaüstü alınır mı ? Fikirleriniz önemli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evimde 2. pc için tanıdığımdan alacağım bir kasa var. Fakat kararsız kaldım. Gidip i7 işlemcili ekran kartı kuvvetli bir pc toplamak vardı aklımda 1500 lira civarı bütçeyi ona göre ayırmıştım. Fakat bu arkadaşım kendi pc'sini satmayı düşününce aklım çelindi. Sonuçta ben eskidi diye değiştirmeyi düşünüyordum kasayı. Kasamın özelliklerini yazayımda tam fikir olsun sizler için.
    Gigabyte anakart- 4 gb kingston ram
    nvidia gt220 - amd athlon 64 x2 3800+
    Çok oyun oynayan biri değilim konsolda gideriyorum genelde oyun ihtiyacımı. Fakat şuanda oynadığım war thunder oyununu ultra olmasa bile high seviyede yüksek fps ile açması yeter.Onun dışında 1080p filmleri falan zaten sıkıntısız olacağını billiyorum. Dediğim gibi güncel oyunları orta-üst seviyede açması yeter. Ultraya gerek yok.

Sattığı pc şu özelliklerde

Foxconn am3 a79a anakart
    Amd phenom II 955
    İnno3d 9800gt 256 bit
    8 gb gskill ripjaws ram
    550watt aopen psu takılı
    wifi card - ses kartı - card reader falanda var üstünde. İçinde bi tek hdd yok oda bende var zaten.

İstediği fiyat 500 lira oyunlarıda dediğim düzeyde açsa yeter. Uygunmudur sizce?
    Yoksa gidip 1500 lira civarında parayı sıfır iyi bir pc'mi toplasam iyi olur. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseyi bilen adam -- 12 Mart 2014; 23:50:12 >

• Up
  • 500 lira o kasanın tam ederidir çekinmeden alabilirsin yalniz ekran kartı biraz eski günümüz oyunlarında sıkıntı çıkarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bilirsiniz şuanda aktif olarak oynadığım War thunder uçak oyunu var. Yukarıda yazdığım kendi sistemim low ayarlarda 60fps arası oynatıyor. Bu 500 liralık sistem high ayarlarda 60fps ve daha yukarısını verirmi.?
    Çok oyunla aram olmadığı için dönem dönem arkadaşlarımın hadi sende oyna takım oluruz tarzında yaklaşımlarından dolayı online bir kaç oyun oynuyorum War thunder - aion - wot vb. online oyunlar. Bf4 falan konsolum olduğundan dolayı orda oynuyorum bu tarz oyunlar için pek pc kullanmıyorum. Derdim biraz uzun oldu ama 1500 lira sadece kasa için vericem yok eğer bu 500 liralık sistem yeterse neden daha fazla para vereyim derdindeyim. İyi akşamlar dilerim.
  • Bu 500 tllik sistemi al ama ekran kartını değiştir hd 7770 al aklına gelen tüm oyunları medium - high ayarlarda oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyi bilen adam H kullanıcısına yanıt
    Gerek yok dostum. Bu pc ye 500 tl verirsin 1 sene sonra elinde patlar. 1500 tl civarına

FX8320 işlemci 425
    M5A97 anakart 250
    4 GB RipJaws 1600 mhz CL9 Ram 125
    Corsair 200R 550W kasa 300
    HD7870 veya R9 270X

böyle bir sistem dizebilir ve en azından yeni konsol a geçeceğin zamana kadar seni idare edebilir. War Thunder'ı da ultrada 100 fps ile oynatır bu pc. Bu sistemler şuan piyasada ki oyunları high üstü ayarlarda oynarsın rahatça. En az da 4 sene boyunca çıkacak bütün oyunları açar hiç zorlanmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Gerek yok dostum. Bu pc ye 500 tl verirsin 1 sene sonra elinde patlar. 1500 tl civarına

FX8320 işlemci 425
    M5A97 anakart 250
    4 GB RipJaws 1600 mhz CL9 Ram 125
    Corsair 200R 550W kasa 300
    HD7870 veya R9 270X

böyle bir sistem dizebilir ve en azından yeni konsol a geçeceğin zamana kadar seni idare edebilir. War Thunder'ı da ultrada 100 fps ile oynatır bu pc. Bu sistemler şuan piyasada ki oyunları high üstü ayarlarda oynarsın rahatça. En az da 4 sene boyunca çıkacak bütün oyunları açar hiç zorlanmadan.

arkadaşım merhaba, bi yardımcı olursanız sevinirim,
    2. el pc 3-4 aylık. 1250 tl verilir mi ? parçaları nasıl sizce?

Anakart : Gigabyte 990FXA
    İşlemci : AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor, 4,2 GHz , (8 çekirdek)
    Ekran Karı : AMD Radeon HD 7800 ( 2 GB )
    Ram : Kingston 99U5471-037.A00LF 8GB
    Hard Disk : Segate 1 Tb
    Kasa : Vento - 450 Watt ,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    12 ay önce açıldı
    Bu Sistem Alınır mı?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende onun kararsızlığını yaşıyordum. Aslında almışken idarelik değil en azından 2-3 sene rahatça götürsün isterim. Yazdığınız sisteme baktım gayet güzel tam performans olmuş vermişken 100 daha verip ramide 8gb çıkarırsam bence gayet yeterli olacaktır. Teşekkür ederim fikirleriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistikci01

arkadaşım merhaba, bi yardımcı olursanız sevinirim,
    2. el pc 3-4 aylık. 1250 tl verilir mi ? parçaları nasıl sizce?

Anakart : Gigabyte 990FXA
    İşlemci : AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor, 4,2 GHz , (8 çekirdek)
    Ekran Karı : AMD Radeon HD 7800 ( 2 GB )
    Ram : Kingston 99U5471-037.A00LF 8GB
    Hard Disk : Segate 1 Tb
    Kasa : Vento - 450 Watt ,

Sistem güzel, ancak kasa ve içindeki PSU çok iyi bir tercih olmamış.. alınca PSU da değiştireceksen sorun olmaz tabi ki.. :) 1250 lira kesinlikle eder bu sistem..
  • lojistikci01 kullanıcısına yanıt
    Sistem angelmax arkadaşın dediği gibi güzel ancak PSU seçimi kötü olmuş. Anakart 300 işlemci 550 hdd 180 ram 200 ekran kartı min. 450 HD7850 desen kasa dahil 1600 üstü fiyat çıkıyor. Eğer garantileri varsa al. Ama parçaların doğru olduğunu iyice bir araştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.