Şimdi Ara

Bu sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar bu linkteki sistem hoşuma gitti fiyat olarak nasıl sizce almayı düşünüyorum

www.vatanbilgisayar.com
    AMD R7 7800X3D - B650M - RTX 5070 TI EXT - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-b650m-rtx-5070-ti-ext-1tb-m-2-ssd-32gb-rams.html

• Pahali olmus 10k falan , bi de anakart baya zayif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Yardım için teşekkürler. Anakart olayından hiç anlamıyorum

• pastaxs P kullanıcısına yanıt
    Ramlerde kotu alternatifleri de kotu ve pahali.
    Anakart en az boyle sistemde b650 gaming plus bakilir,ramleri de 6000 mhz cl30 bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 11 Nisan 2025; 0:16:17 >

Teşekkürler. Alttaki sistem nasıl peki?

İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D​

Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 4070 Ti​

Anakart (Motherboard): MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI​

RAM: Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5-6000MHz EXPO​

SSD: Samsung 980 Pro 1TB NVMe Gen4​

Güç Kaynağı (PSU): Seasonic Focus GX-850 850W 80+ Gold​

Kasa (Case): Fractal Design Meshify C

Fiyat ne? 4070ti eski kalmis

85 90 arası bi bütçeyle toplamayı düşünüyorum siz önerebilir misiniz bi sistem rica etsem?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Teşekkürler bütçeyi biraz arttırmak istesem hangi parçalar yerine bakmalıyım? Birde ekran kartı markası olarak msi asus dışında galax sizin önerdiğiniz gibi markalar çok fark ediyor mu? Aralarında çok fiyat farkı var.

Butce Artirinca bisey degismicek marka-kozmetige para verirsin anca,ne bilim dramli ssd(kc3000-renegade vs) pcie 5.0 destekli anakart, belki 9800x3d haricinde degistircek bisey yok istenirse sivi sogutma olabilir.
    Asusda alsan gainwardda alsan ayni kart performans olarak,malzeme kalitesi farki olabilir deger mi sen karar ver +asus msi gigabyte 3 yil garantili zotac i bilmiyorum ,

• AMD Ryzen 7 7800X3D

MSI Pro B850-P Wi-Fi

Lexar Ares RGB 32 GB (2x16) 7200 MHz CL34

Kingston Renegade SRNGS/1000G

Raijintek PONOS Ultra MS4 850W 80+ GOLD

Arctic Liquid Freezer III - 360 A-RGB

AMD RX 9070 XT

toplamda 83.664tl yapıyor ve ihtiyacını görecek bir sistem önü açık istersen psu 1.000w de yapılabilir karar senin diğer önerileri de gör öyle karar ver...

• Monitör çözünürlüğü ne ve neden X3D işlemci tercihi?

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    X3d islemciler oyle bi anlatildi ki normal webde gezecek adam bile x3d istiyor.

x3d işlemciye talep çok olduğunda diğer ürünlere de zam kitliyorlar  bari diğerlerine dokunmasalar. Bu ekstra önbellekli işlemciler satıldığında diğer işlemcilere dokunmasalar webde gezene bile önereceğim artık  

İşin şakası bir yana öyle bir pazarlama yapıldı ki durum dediğin gibi oldu ve ben artık iki dakika araştırma yapmaya üşenen insanlara anlatmaktan yoruldum. Sonuçta istediği x3d işlemci ve bütçesi varsa güle güle kullansın. Zaten burada soranların bir kısmı sadece aklındaki parçalar onaylansın diye yazıp konu açıyor. Öğrenmek isteyen, araştıran ve tercihini değiştiren azınlık diye düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen oyle

Teşekkür ederim.

• franklinda F kullanıcısına yanıt

Öneri için teşekkürler.

Oyun performansında iyi dedikleri için bu işlemciyi seçtim. Monitör şuan 24 inc 144 hz kullanıyorum. Yeni sistemde bununla mı devam etsem 2k 27 inc geçsem mi düşünüyorum.

İncelemenin 17. sayfasında HD çözünürlük var onu geçtik.

18. sayfasında FHD,

19. sayfasında QHD,

20. Sayfasında UHD ve

21. sayfasında minimum FPS test sonuçları var.

Baz olan zaten 9800X3D işlemcisi ve karşılaştırmak için kendine ikinci bir işlemci seçip aradaki performans farkına kendin bakar mısın? Tavsiye olarak çözünürlük artığında nasıl işlemcinin etkisiz olduğunu kendin gör.

En ucuz işlemcilerden biri olan 7500F fiyatına bak ve referans olarak bu işlemciyi al. r5 7500F ise r5 7600 işlemcisinin dahili ekran kartı olmayan versiyonu gibi düşünebilirsin ve testlerde 1-3 FPS ancak daha düşük performans gösteriyor.

https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-7-9800x3d/18.html

Bunu yapmanı istiyorum ve rica etsem yaptıktan sonraki yorumunu buraya yazar mısın?

İnceledim 4k zaten düşünmüyorum fazla gelir. 2kda performansta düşüş var ama yeterli gibi duruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.