Şimdi Ara

Bu matematik nedir beyler ya?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir insan hiç mi anlamaz bu matematikten? İlkokulda yine iyiydim ne olduysa ortaokulda oldu. 1 saat konulara bakınayım dedim sanırım bu sene matematikten yine kaldım. Ben ne yapacağım anlamadım, okula gidesim gelmiyor bu illet yüzünden. Emekte veriyorum çalışıyorum ediyorum ama yok olmuyor. Aptal mıyım diye sormaya başladım ciddi ciddi. Troller bi zahmet uzak durarsa ciddi konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınıf ,?

• 10 hocam..

• 2000li blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E30a Biner Yan Yan Gider

2000li blok.

2000'li değilim, 99'luyum arkadaşım. pm' gel kimliğimi atayım. yargısız infaz yapma hemen. ayrıca konu bu değil sazan gibi atlama. lol.
  • Dostum basit çözümlü örnekleri çöz,çözemiyorsan konuyu tekrar et,basit sorular çözerek ilerle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10da büyük ihtimal ygs lys değilde 10.sınıf konularında zorluk çekiyorsundur. Aç ve en basit en kolay sorulardan çözmeye başla. Günün belli saatlerini buna ayır. Matematik zaman ister. 1 saatte 20 soru çözebilirsin bunlar normal. Sen pratik yaptıkça hızında artacak. Eğer sıkıntı çözüm yolunu bilmemekse o zaman dersleri daha dikkatli takip et kaçırdığın yerlerde yardım al.

• Matematik ancak soru cözülerek öğrenilir.Belki ilk soruda zorlanacaksın.Belki yarım saatte ancak çözebiliceksin.Sonraki soruda bu 25 dakika olacak ve giderek bu süre azalacak.Bir süre sonunda daha rahat çözeceksin soruları.Çözdükçe de seveceksin matematiği.

• Hicam gercekten matematik ogrenmek istiyorsan ygs lys matematij yapmak istiyorsan sana tavsiyem yarin antremanlarla matematik al ilk once temelin naail onu kontrol et atiyorum parantez acma denemeleri var ben 22 tane denemeyi (soruyu) 7-8dkde aciyordum en az 18-19u dogru çıkıyordu.

Baktin temel saglam fem ygs matematik al sonraotur pcye konuyu youtube fem kanalindan izle sorulari coz ben bu şekilde gelistirdim matematigimi bende senin gibiydim anlamiyordum fakat istedim yaptim.

• Kardeşim aman yapamıyorum diye bırakma. Ben öyle yaptım hepsi lise sona kaldı. Bu defa tüm mat2yi aynı anda öğrenmeye çalışacaksın benim gibi ve lysye tam hazır giremeyeceksin. En önemli işin okulun otur saatlerin günlerin gitsin ama öğren çalışarak olmuyorsa arkadaşından rica et anlatsın ama bir şekilde öğren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.