Galiba olmayınca olmuyor. Sosyallik insan aklı için en gerekli şeylerden biriymiş. Bize ayrılan sürenin sonuna geldik. Herkese bol şans < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu mezunluk neymiş gardaş la

-
-
Pepe lme pepe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Umuda gerek yok, bi ay daha dayan sonrası zaten sınav geldi stresi cart curt derken akıp gidecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sızlanma hocam isminin adamı ol hakkını ver devam çalışmaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kendime kısa süreli hedefler koymaya karar verdim yoksa yapamiyorum. İlk hedefimiz msü de 105+. Onu da yapamazsak ya bi tırın altına ya da bariyerle kavusmayi dusunuyorum
-
erkek çocuğu olunca oro*pu çocuğu olduğun için a*k illa para kazancan si*erim adam gibi okumayan etmeyen adamı çocuk yaptiran ülkeyi de si*eyim 1 sene mezuna kaldık gerginlikten kafayı yicem en son,kız cocugu olsak 5 kez mezuna kalsak si*inde olmaz kimsenin.Dershane tapiyor derece yapcsz diye, cahil insana laf anlatmak zor ama
eğlendiğim ettiğim mutlu olduğum çok zaman oldu şu hayatta ama bu sinire strese değmez diye düşünüyorum,köpek gibi didinip 1 eğleniyosak 10 sinir stresle uğraşıyorum yks bitti direk işe girdim boşta kalip tatil de yapmadim kafayı yersin işte kız çocuğu olmak hatta doğmamak vardi ag yemişim böylr haysti
Bence de hocam ben de aylık hedefler koyuyorum güzel challenge oluyor diri tutuyor insanı. Çoğu zaman tutmasa da hedefler daha iyi olduğunu düşünüyorum bu şekilde
Senin da$$aklarini boynuna dolasinlar la ortaokuldan beri her yaz calisiyorum essek gibi ne memnun edebiliyorum kimseyi ne de cebime 5 kurus giriyorum. Bunun sonu nereye kadar gidecek diyordum ki bugüne kadarmis. Artik dayanamiyorum. Hem fiziksel hem ruhsal cok yoruldum
Yardimci olan olmaya calisan herkese tesekkurler..umarim herkes hak ettigini alir.
Bir gün mola verin hocam. Ben mezuna bırakmadım sıralamam iyi diye(2.5k civarı), top okullardan birinde makine yazdım sinir stresten kel kalacam. TYT'yi de sallayın ben hem msü hem de yks'de 110 üstü yaptım bir işe yaramadı istediğim yerlere tyt 10k 15k dan gelip girdiler. AYT kasın iyi şanslar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X