Şimdi Ara

Bu model için yorum ve MSI önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. İnşallah MSI GE60 2OE-252TR ürünüyle aranıza katılmayı düşünüyorum. Normalde 17" model istiyordum ama 780m ve 770m olmadıkça yüksek kaliteli oyunlarda kasma oluyor. O ekran kartlı modeller ise çok pahalı. Diğer ekran kartlarında çözünürlüğü düşürmek gerekebiliyor ve 17" modellerde çözünürlüğü düşürünce görüntü kötüleşiyor. Bu yüzden 15.6" ve 765m ekran kartının uygun olacağını düşündüm. Battlefield 3-4 oyuncusuyum
    Soracağım şey MSI GE60 2OE-252TR bilgisayarı 3500 liraya alıyorum. Çok mu acaba ? Fiyatların düşmesi için beklemeli miyim veya önereceğiniz başka bir yerden veya başka ürün var mı ?

• Ben ssd siz ve 8 ramli aynı modeli 2500 civarına aldım.

8 gb ram 200 lira
    msata SSD 300 lira

toplam 500 lira fark ediyor. Bence 8 ramli modeli alıp sonradan kendiniz bu parçaları takabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AhmtOzdmR- -- 28 Nisan 2014; 0:00:22 >
  • Teşekkürler, bunu düşündüm. Hem RAM hem ssd hem de Windows 8 mevcut. Windows 8'i de orijinal olarak alacaktım her türlü. Servisi ve garantisi için asıl içeriğini değiştirmeyip biraz fazla vermeyi göze alıyorum. Yine de MSI'ın yeni serilerinin çıkıyor olması, doların düşebilme ihtimali filan, beklemeli miyim diyorum Ayrıca 765m'lik için 3500 lira fazla olabilir gibi. Yeterli performansı alamazsam diye korkuyorum. Özellikle multiplayer Battlefield 3-4, Crysis 3 sırasında..
  • El Joseph E kullanıcısına yanıt
    765m geçen senenin kartı. 3500 tl vereceksen içinde en az 860m olmalı. Buradaki fps değerleri işinize yarayacaktır.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-765M.92907.0.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Joseph

Teşekkürler, bunu düşündüm. Hem RAM hem ssd hem de Windows 8 mevcut. Windows 8'i de orijinal olarak alacaktım her türlü. Servisi ve garantisi için asıl içeriğini değiştirmeyip biraz fazla vermeyi göze alıyorum. Yine de MSI'ın yeni serilerinin çıkıyor olması, doların düşebilme ihtimali filan, beklemeli miyim diyorum Ayrıca 765m'lik için 3500 lira fazla olabilir gibi. Yeterli performansı alamazsam diye korkuyorum. Özellikle multiplayer Battlefield 3-4, Crysis 3 sırasında..

3500 tl bütçe ile GTX 765 almak hata olur. i7 işlemci, GTX 850M ekran kartı ve 128GB SDD'li GE70 2OC-085XTR çok daha mantıklı:

https://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc085xtr-apache-core-i74700hq-8gb-128gb-ssd--1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54956/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.