Şimdi Ara

Bu monitör 4k gösterir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monitörüm bu:https://www.asus.com/Commercial-Monitors/VS248H/

Belki cahilce bir soru olacak ama ben bu monitörle 4k görüntü elde edemem değil mi?

4k görüntüyle oyun oynayan herkes 4k monitörler mi alıyor?

• True Resolution : 1920x1080 full hd görüntü alabilirsiniz. 4k alamazsınız monitör çözünürlüğü desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

True Resolution : 1920x1080 full hd görüntü alabilirsiniz. 4k alamazsınız monitör çözünürlüğü desteklemiyor.

ya 4k monitörler çok pahalı değil mi? millet cidden alıyor mu bu monitörleri?
  • Ben bu 4k olayını çok araştırdım , uygun mesafeden izlenilen bir mnitörde çk bir fark yok malesef , onun yerine yüksek tazeleme hızlı bir monitörü ben tercih ederim..
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    Şuan güncel son kullanıcı için en yüksek görüntü çözünürlüğü 4K fiyatının biraz yüksek olması normal Tüplü monitörlerden Lcd'lere geçerkende böyle bir pahalılık söz konusuydu. Zaman geçtikçe fiyatlar biraz daha düşer full hd'ye göre 2 kat daha çözünürlüğe sahip görüntü kalitesi için birşey söylemek zor iyi bir ekran kartı ihtiyacı olduğunuda söylemek gerekli
  • Gösterir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam üzgününüm ama göstermez
  • göstermez hocam çünkü özellikler az
  • göstermez hocam çünkü özellikler az
  • göstermeeeez ..))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

full hd'ye göre 2 kat daha çözünürlüğe sahip görüntü kalitesi için birşey söylemek zor

4 kat fark var arada

full hd 2 mılyon pıksel
    4k 8 mılyon+pıksel
  • Malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemin kaldırdığı sürece 4k video izleyebilirsin. Full hd samsung monitörde 4k video izlemiştim harikaydı. Ancak 4k oyun oynayamazsın en yüksek çözünürlük neyse en fazla ona çıkar ama amdde bi ayar var bunu 2kya çıkarabiliyorsun ekran kartın destekliyorsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.