Şimdi Ara

Bu mouseyi kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MediaMark'tan 50 liraya aldım ama x3 tuşunun altı söküldü beyazı çıktı. Kullanan, memnun kalan var mı?

Aynen böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ve1 -- 10 Haziran 2010; 14:57:29 >

• Bende desensizi var, bağlantı kablosuna şaptım biraz, onun dışında sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

Bende desensizi var, bağlantı kablosuna şaptım biraz, onun dışında sağlam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Bendede simsiyah olanı var, 30 tl'ye almıştım mediamark'dan, benimkinin üstündeki yazılar çıktı ve tekeri adam gibi çalışmıyor şimdi. En kısa sürede değiştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

Alıntıları Göster
    Ben uzun süredir kullanıyorum memnunum öyle bir sorun olmadı ama arkadaşta da soyulmaya balşamıştı garantiye yolladı değiştirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızgın Adam

Ben uzun süredir kullanıyorum memnunum öyle bir sorun olmadı ama arkadaşta da soyulmaya balşamıştı garantiye yolladı değiştirdiler.

Alıntıları Göster
    Kralı gelsin mousemu değişmem..

• quote:

Orijinalden alıntı: Avia

Alıntıları Göster
    bende yılan desenlisini kullandım odan sonra başka mausa alışmak zor oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Avia

Alıntıları Göster
    Bende Siyah renkli olanı var.Başparmağı geldiği yerdeki yumuşatma yerinin kaymaya başlaması haricinde hiç bir sorun çıkmadı.O sorunuda japon yapıştırıcısıyla yapıştırarak hallettim sorunsuz 2 senedir kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Bende Siyah renkli olanı var.Başparmağı geldiği yerdeki yumuşatma yerinin kaymaya başlaması haricinde hiç bir sorun çıkmadı.O sorunuda japon yapıştırıcısıyla yapıştırarak hallettim sorunsuz 2 senedir kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    bende farklı desenlisi var 2-3 yıl kadar kullandım parlak yerleri deforme oldu baya. sonradalardan da tuşları bozuldu microsoft'a döndüm

bence üstte arkadaşın koyduğu microsoftun ucuz mouse'u rahatlık açısından a4ten çok daha üstün. bana göre tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

bende farklı desenlisi var 2-3 yıl kadar kullandım parlak yerleri deforme oldu baya. sonradalardan da tuşları bozuldu microsoft'a döndüm

bence üstte arkadaşın koyduğu microsoftun ucuz mouse'u rahatlık açısından a4ten çok daha üstün. bana göre tabi..

Alıntıları Göster
    A4 tech mouseları alınmaz aslında... biraz kalitesiz... logitech yada microsoft falan almak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

A4 tech mouseları alınmaz aslında... biraz kalitesiz... logitech yada microsoft falan almak lazım...

Alıntıları Göster
    http://i43.tinypic.com/244y2w5.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sargeist

Alıntıları Göster
    benim mause un da aynı yeri soyuldu. alt taraf siyah olduğu için pek belli olmuyor ama.
  • quote:

Alıntıları Göster
    logitech rx 1500
    ortadaki topu ister hızlı ister normal döndürme özellikli tam stress atmalık tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

benim mause un da aynı yeri soyuldu. alt taraf siyah olduğu için pek belli olmuyor ama.

Alıntıları Göster
    aynı mouse bende de var aynı yerde soyulmalar oldu ayrıca x7 yazısının arkasında soyuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Alıntıları Göster
    A4 tech de malzeme sorunu var ama bu modelde daha fazla var diye duymuştum.Genel olarak a4 tech in tüm farelerinde var bu sorun.Bugün 740k siparişi verdim bakalım nasıl olacak Paraya kıyıp razer almak vardı ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

A4 tech de malzeme sorunu var ama bu modelde daha fazla var diye duymuştum.Genel olarak a4 tech in tüm farelerinde var bu sorun.Bugün 740k siparişi verdim bakalım nasıl olacak Paraya kıyıp razer almak vardı ama..

Alıntıları Göster
    hiç bir mausa degismem : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem095

hiç bir mausa degismem : )

Alıntıları Göster
    http://www.logitech.com/en-us/mice_pointers/mice/devices/5750

Aldım 3 sene önce bana mısın demedi. Hır gür kullan istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

dün gece kendilerini toprağa verdik başımız saolsun şuan dandik bi mouse kullanıyorum

• quote:

Güzelmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.