Şimdi Ara

Bu mu Samsung 55F6470 yoksa Philips 55PFL6007

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadailar bu iki model arasında kaldım. Fiyat anlamında uygun bu iki model cazip geldi. Hangisini tavsiye edersiniz? Tv'den pek anlamam... Teşekk
    ür ederim...

• Ben de 55F6470 in 46" olanı var gayet memnunum,philipsten farkı kumandası ve ambilight olabilir.
    Samsung kumandası dokunmatik bir bölüme sahip ve çok şık ,küçük internetten arayabilirsin görselini.Ayrıca digitürk,dsmart ,dvd player kumandalarını atabilirsin zira tek kumadayla TV ye bağlı olan her şey idare edilebiliyor.
    http://onoff.com.tr/samsungun-akilli-kumandasi-yenilendi/

Samsung 2 adet aktif gözlük veriyordu(pilli) ben aldığımda ve orjinal 3d filmler mükemmel kalitede.
    Teknosadan aldım internetten ve hediye çeki falan vardı,gerçi her markaya hediye çeki veriyorlar.

Eğer kafan çok karışırsa, hangisi 200-300 TL ucuz ise onu al derim. Ama samsung bildiğin bilgisayar gibi televizyon Güncellemeleri falan oluyor geçen güncelledim,yeni ses ayarları peydah oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeplord -- 8 Şubat 2014; 19:12:56 >

• Philips samsungtan daha iyidir. En azından bu modellerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimekste incelediğimde 6510 ,6008 den daha kötü görüntüye sahipti ki uzun uzn dikkatle baktım.

Dediğiniz modelse daha alt bir model ki kimi 50hz kimi 100 hz dediğiği muallak bir panel ve özellikle dikkati çekeceğim olaysa philipsin teknik ve fiyat olarak çok üretilen markaların modellerinin hepsinden çok daha iyi görüntü kalitesine sahip genel olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.