Şimdi Ara

Bu mu taraftarlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kendimi iyi bir Fenerbahçeli olarak görüyorum.Ve iyi bir taraftar olduğuma inanıyorum.
    Ama dün çileden çıktım.
    Dün Abdi İpekçi Spor salonunda oynanan Fb Ülker-BJK C.T maçına gittim.Güzel bir maç olacağına inandığım için.Fakat,dışarıda yaşları 13 ile 19 yaşları arasında kendini GFB li olarak nitelendiren karakterleri daha oturmamış örümcek beyinli insanlarla karşılaştım.
    Biletimi aldım sıraya girdim stada girmek için sırada çocuklarıyla gelen aileler,kız arkadaşlarıyla gelen gençler vardı.Ama bu karaktersiz insanlar ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar.İnanın ben utandım.5 yaşındaki yeğenimi maça götürmeyi çok istiyorum fakat bu karaktersiz herifler yüzünden götüremiyorum.
    Aynı hareket ve küfürler stadın içinde de devam etti.Tamam derbi maç gerilimi yüksek olabilir.Ama içeride kendilerinden başka insan yokmuş gibi davranmaları çok saçma.Adamların tezahüratları FB için değil Sefa mıdır nedir reis bozuntuları içindi genelde.
    İnanın maçta o sinirle otmosfere katılamadım bile.

• Ne gerilimi ya.Besiktasli bi taraftar yoktuki gerilim olsun.Saha icindede mac cok sakindi.sorun sadece o orumcek beyinliler taraftar olmayi bu sekilde bisey saniyorlar.Sefa denen herifide anlamis degilim.elin capulcusunu yarin oburgun yonetime sokacaklar nerdeyse
  • Hocam duyarlılıiğınız için teşekkürler. Bu tipteki kendini taraftar sanan kişileri tesbit edip bir daha statlara salonlara almamak lazım ama maalesef böyle bir çalışma yapılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam duyarlılıiğınız için teşekkürler. Bu tipteki kendini taraftar sanan kişileri tesbit edip bir daha statlara salonlara almamak lazım ama maalesef böyle bir çalışma yapılmıyor.

Hocam tespiti bırakın,adamlar biletsiz içeriye giriyorlar.Hatta kapı önünde izdihama neden olup biletli girenlere eziyet ediyorlar.Yani yönetimin bu konuda yaptığı birşey yok.
    Hatta gişe önündeki cepçileri burada konuşursam roman çıkar burada.Basketbolu çok severim ama soğumam için yeterli neden var.
  • Hocam bedava bilet konusunda futbol için bazı çalışmalar yapılıyor gibi ama dediğin gibi bu çalışmaların her alanda yapılması lazım.
  • Eeee Sefa denilen adam Rüştü' yü dövmüştü zamanında. Çakalları küfürde eder, adamda döver, adamda soyar... Aziz Yıldırım küfür edilince ayağa kalkıp susun susun diye şov yapacağına küfürün kaynağı olanları def etmeli. Ama edemez herhalde Sefa bütün gizli işleri biliyordur. E artık köprüyü geçene kadar ayıya dayı denecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Eeee Sefa denilen adam Rüştü' yü dövmüştü zamanında. Çakalları küfürde eder, adamda döver, adamda soyar... Aziz Yıldırım küfür edilince ayağa kalkıp susun susun diye şov yapacağına küfürün kaynağı olanları def etmeli. Ama edemez herhalde Sefa bütün gizli işleri biliyordur. E artık köprüyü geçene kadar ayıya dayı denecek...

Dinime küfreden müslüman olsa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu neden olur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

quote:

Eeee Sefa denilen adam Rüştü' yü dövmüştü zamanında. Çakalları küfürde eder, adamda döver, adamda soyar... Aziz Yıldırım küfür edilince ayağa kalkıp susun susun diye şov yapacağına küfürün kaynağı olanları def etmeli. Ama edemez herhalde Sefa bütün gizli işleri biliyordur. E artık köprüyü geçene kadar ayıya dayı denecek...

Dinime küfreden müslüman olsa...

Müslüman adam kimsenin dinine küfür etmez.

• quote:

sizinkilerinde ne olduğu ortada
  • quote:

Hocam

quote:

SEFA ` lakaplı Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nihat Özpolat , daha önce kulüp yönetiminden bedava bilet aldıklarını söyledi. Bu sezon Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım `ın talimatı nedeniyle bu uygulamaya son verildiğini anlatan Özdemir, milli maçlar için de Futbol Federasyonu `ndan bilet aldıklarını söyledi.

Habertürk `e konuşan Özdemir, kendisi aracılığıyla yönetim kurulundan alınan kartların taraftarlara dağıtılıp dağıtılmadığı sorusunu şöyle yanıtladı:

`Bu sene başına kadar veriliyordu. Başkan çağırdı, bu sene kimseye bilet verilmeyeceğini ima etti. `İçinizde durumu iyi insanlar var, karşıyım bu işlere` dedi. Eskiden bin tane bilet aldığımız oluyordu. Dün maça girerken yüzde 50 indirimli, 5 - 10 taksitle, 250 milyon liraya aldığımız kartlarımıza el konuldu. İspatlasınlar, karşılıksız kesinlikle yok.`
    2004-12-02 Milliyet

• quote:

Ben FB li olduğum için sadece gördüğüm kısımları söylüyorum.Gs,BJK veya diğer klüplerin Fenerbahçeden daha temiz olduğunu söylemiyorum.Ben kendi takımımı bu konuda eleştiriyorum.
    Bu konuda yine duyarlı taraftarların yapacakları bu olayların ilerisini belirleyecektir.Bu taraftar gruplarının bu şekilde insanları kışkırtma sına yine kendi takımının taraftarı engeleyebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Hocam

quote:

SEFA ` lakaplı Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nihat Özpolat , daha önce kulüp yönetiminden bedava bilet aldıklarını söyledi. Bu sezon Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım `ın talimatı nedeniyle bu uygulamaya son verildiğini anlatan Özdemir, milli maçlar için de Futbol Federasyonu `ndan bilet aldıklarını söyledi.

Habertürk `e konuşan Özdemir, kendisi aracılığıyla yönetim kurulundan alınan kartların taraftarlara dağıtılıp dağıtılmadığı sorusunu şöyle yanıtladı:

`Bu sene başına kadar veriliyordu. Başkan çağırdı, bu sene kimseye bilet verilmeyeceğini ima etti. `İçinizde durumu iyi insanlar var, karşıyım bu işlere` dedi. Eskiden bin tane bilet aldığımız oluyordu. Dün maça girerken yüzde 50 indirimli, 5 - 10 taksitle, 250 milyon liraya aldığımız kartlarımıza el konuldu. İspatlasınlar, karşılıksız kesinlikle yok.`
    2004-12-02 Milliyet

Öyleyse helal olsun Fb yönetimine. Bu tiple Gs'da da var. Onları da eleştirdim. Ultraslan,Çarşı ve Gfb gibi taraftar içinde taraftar yapılanmaları takımlara ne yarar sağlar oturup düşünelim. Eskiden ailecek gidilen maçlara şimdi bu grupların ortaya çıkmasından sonra gidilemez oldu. abi bu grupların içinde mükemmel insanlar var. Yardımlar düzenleyen, klupleri için çalışan vs vs. Ama ne yazık ki bu tür grupların içine menfaat çevrelerinin sızması çok kolay oluyor. Sefa' da bunlardan bir tanesi. Bu adamında Fenerliliği tartışılır. Denildiğine göre değişik zamanlarda değişik klüplerin stadlarında görmek mümkünmüş. Amigo birisi ne kadar para kazanabilir ki? Bu ve bunun gibi sahte kabadayılar memleketimizde ne yazık ki dolu? En son bir tanesi de Üniversiteler de ateş ediyordu.

Demem o ki "siz kendinize bakın", "sizinkileri de biliyoruz" geyikleri olayı çözümlemez. Ne demişler "keser döner sap döner gün gelir hesap döner". Bir gün onun aylakçılarından bir tanesi sizinde canınızı yakabilir. Bunun adamlarından, bunun ayak takımından bilet alanlar vardır mutlaka burada. Onlar daha iyi okumalı burada yazılanları.

• Ben daha neler gördüm ama burada anlatırsam olay çıkar

• Her takımın taraftarlarında böyle arıza kişiler cıkar bunların önüne nezaman gecilirse ozaman sporda kardeşlik ortamı doğar
    zaten bu kişiler genelde cıkarı icin uğraşan kişiler
  • sefayı atmışlar zaten bugun hapse.
    Londra ya kaçak pasaportla gıtmeye calısırken yakalanmış
    Bi de üstüne asker kaçağı.
    Baya bi süre gozukmez
  • Dipnot:
    Son 3 Sezonda Fenerbahçenin Küfürden dolayı Stadı tek maç dahi kapanmamıştır.
  • bu tipleri futbol klüpleri kendileri yaratıyorlar.

önlem alınmaz ise klüpler istese dahi önüne geçemiyecek duruma gelecekler.
  • Arkadaşım bu konuda senin gibileri çoğaldıkça bu ''serseri takımı'' temizlenicek İnşallah.Hala yukarda bir arkadaş ''Fb taraftarı küfür etmez'' e getirmiş ben onun yerine sana cevap vermeyi tercih ettim , dediğim gibi İnşallah bunlar gibi ''serserileri'' ve bu ''serserilerin ettiği küfürleri duymayan sağırları'' temizleriz spordan.Öncelik sende ,bende, bundan rahatsız olanlarda ve en önemli görevimiz ilk önce kendimize iğneyi batırmamız.

quote:

Orjinalden alıntı: E1965

Ben kendimi iyi bir Fenerbahçeli olarak görüyorum.Ve iyi bir taraftar olduğuma inanıyorum.
    Ama dün çileden çıktım.
    Dün Abdi İpekçi Spor salonunda oynanan Fb Ülker-BJK C.T maçına gittim.Güzel bir maç olacağına inandığım için.Fakat,dışarıda yaşları 13 ile 19 yaşları arasında kendini GFB li olarak nitelendiren karakterleri daha oturmamış örümcek beyinli insanlarla karşılaştım.
    Biletimi aldım sıraya girdim stada girmek için sırada çocuklarıyla gelen aileler,kız arkadaşlarıyla gelen gençler vardı.Ama bu karaktersiz insanlar ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar.İnanın ben utandım.5 yaşındaki yeğenimi maça götürmeyi çok istiyorum fakat bu karaktersiz herifler yüzünden götüremiyorum.
    Aynı hareket ve küfürler stadın içinde de devam etti.Tamam derbi maç gerilimi yüksek olabilir.Ama içeride kendilerinden başka insan yokmuş gibi davranmaları çok saçma.Adamların tezahüratları FB için değil Sefa mıdır nedir reis bozuntuları içindi genelde.
    İnanın maçta o sinirle otmosfere katılamadım bile.

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Dipnot:
    Son 3 Sezonda Fenerbahçenin Küfürden dolayı Stadı tek maç dahi kapanmamıştır.

yöneticiler bile dikkat etmiyo sözdizimine:

Son 3 Sezonda Fenerbahçenin stadı Küfürden dolayı tek maç dahi kapanmamıştır.
  • Xp temasından sıkılanlar! Kastırmaz kusturmaz programsız temalar....

Nerede senin virgüllerin?

Bu forumda herkes Türkçe Hocası oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.