Şimdi Ara

BU MUDUR ADALET??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt beyler benim 62 battle priestim vardı cz ye gitmistim ve bifrost taşının olduğu yerde lupus cıktı ve tek basımayım ve tabiki daldım tam ölecek birisi ks yaptı kutu ona haydaaaaaaaa tmm ona bişey demedik daha sonra duke cıktı tek basımayım tam yatıracam haydaaaaaaaaaaa yine ks yine ks ve çıldırdım bu haksızlık hem neredeyse bütün canını ben bitiriyorum onlar son vurusu yapıyor vede kutu onlara gidiyo.

• ulen sonuna kadar getiriyosun o adamalara nasl kutu cıksın.Sallıyorsun sen.ole bişe olmaz
  • Kusura bakma ama resmen sallıyosun son vuruşu yapma ile kutu alınmaz.Karşı ırktan rakibi kesmiyosun boss kesiyosun.Dediğin şey imkansız.Sen tüm canı alacaksın adam son vuruşu yapacakta kutu ona gitcek komik olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Kusura bakma ama resmen sallıyosun son vuruşu yapma ile kutu alınmaz.Karşı ırktan rakibi kesmiyosun boss kesiyosun.Dediğin şey imkansız.Sen tüm canı alacaksın adam son vuruşu yapacakta kutu ona gitcek komik olmayın
    %51 ini sen kestiğin zaman kutu sana çıkar
  • quote:

Kusura bakma ama resmen sallıyosun son vuruşu yapma ile kutu alınmaz.Karşı ırktan rakibi kesmiyosun boss kesiyosun.Dediğin şey imkansız.Sen tüm canı alacaksın adam son vuruşu yapacakta kutu ona gitcek komik olmayın
    boss un canının yarısından fazla canını götürdün mü kutu senin olur

öldün mü bile alabilirsin kutuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: winsome35

boss un canının yarısından fazla canını götürdün mü kutu senin olur

öldün mü bile alabilirsin kutuyu

Alıntıları Göster
    Çabalasan senin olur o kutu zaten ilk ben başladım diyorsun
  • quote:

çok saçma hakkaten hadi adam keserken adam ks yaptı desen anlıcazda bu çok saçma bidahakine düzgün salla oke mi? dersine çalısmamıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaar-Crawler

Alıntıları Göster
    sallama %50 den fazlasını sen kesersen kutu sende olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoReVeR_mAgE

evt beyler benim 62 battle priestim vardı cz ye gitmistim ve bifrost taşının olduğu yerde lupus cıktı ve tek basımayım ve tabiki daldım tam ölecek birisi ks yaptı kutu ona haydaaaaaaaa tmm ona bişey demedik daha sonra duke cıktı tek basımayım tam yatıracam haydaaaaaaaaaaa yine ks yine ks ve çıldırdım bu haksızlık hem neredeyse bütün canını ben bitiriyorum onlar son vurusu yapıyor vede kutu onlara gidiyo.

Sallama bari be!Tam ölcekken adam dalsa kutu sana gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

ulen sonuna kadar getiriyosun o adamalara nasl kutu cıksın.Sallıyorsun sen.ole bişe olmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: hacker_s

ulen sonuna kadar getiriyosun o adamalara nasl kutu cıksın.Sallıyorsun sen.ole bişe olmaz

ya bare biraz usturuplu at
  • quote:

kardeş ks yapılınca boss'da kutu açılmıyo.. yani üzlme sonç olarak kutu ona çıkmadı
  • quote:

quote:

katılıyorum tam anlamıyla KOLPA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaar-Crawler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: newton90

aynen öle
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

quote:

aynen öle

Alıntıları Göster
    yani sonuçta herkesin hakkıdır o yaratığı kesmek şans kime gülerse çünkü o oyuncular da senin gibi oyuna para veriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

quote:

aynen öle

Alıntıları Göster
    iide abi sallamanında bi sınırı vardır.
    bide 62lvl priestim diyosun pehhhhhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

yani sonuçta herkesin hakkıdır o yaratığı kesmek şans kime gülerse çünkü o oyuncular da senin gibi oyuna para veriyor...

Alıntıları Göster
    muhaha iyi sallıyorsun sonuna kadar indirdiysen kutusana gelir zZzZz
  • quote:

Orijinalden alıntı: duff

muhaha iyi sallıyorsun sonuna kadar indirdiysen kutusana gelir zZzZz

Alıntıları Göster
    %50 lımıt vardır daha cok damage veren kutuyu alır ama sen %90 damage verırsın %10 kalmısken 1 kısı gelır keserse kutu yıne sendedır böyle bısey olamaz ...
  • quote:

quote:

+1903 o kadar kesiyorsun ve adam bir tane vuruyor alıyor kutuyu.allahallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

quote:

+1903 o kadar kesiyorsun ve adam bir tane vuruyor alıyor kutuyu.allahallah.

Alıntıları Göster
    Sonuna kadar gelince canı kutu sana cıkar.
    Beraber daldıysanız ona cıkabilir.
    Ben Bowlda bosslara % spike thust vuru yatıp kalkmıyorumkutu bana cıkıyor yinede

• quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Sonuna kadar gelince canı kutu sana cıkar.
    Beraber daldıysanız ona cıkabilir.
    Ben Bowlda bosslara % spike thust vuru yatıp kalkmıyorumkutu bana cıkıyor yinede

Alıntıları Göster
    Şöle Olabilio seni KEser sonra oturur bossun Canı DOlar Keser Böle yapıo Bazılarıda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.