evt beyler benim 62 battle priestim vardı cz ye gitmistim ve bifrost taşının olduğu yerde lupus cıktı ve tek basımayım ve tabiki daldım tam ölecek birisi ks yaptı kutu ona haydaaaaaaaa tmm ona bişey demedik daha sonra duke cıktı tek basımayım tam yatıracam haydaaaaaaaaaaa yine ks yine ks ve çıldırdım bu haksızlık hem neredeyse bütün canını ben bitiriyorum onlar son vurusu yapıyor vede kutu onlara gidiyo.
ulen sonuna kadar getiriyosun o adamalara nasl kutu cıksın.Sallıyorsun sen.ole bişe olmaz
Kusura bakma ama resmen sallıyosun son vuruşu yapma ile kutu alınmaz.Karşı ırktan rakibi kesmiyosun boss kesiyosun.Dediğin şey imkansız.Sen tüm canı alacaksın adam son vuruşu yapacakta kutu ona gitcek komik olmayın
quote:
Orijinalden alıntı: ~VeNoM~
Kusura bakma ama resmen sallıyosun son vuruşu yapma ile kutu alınmaz.Karşı ırktan rakibi kesmiyosun boss kesiyosun.Dediğin şey imkansız.Sen tüm canı alacaksın adam son vuruşu yapacakta kutu ona gitcek komik olmayın
%51 ini sen kestiğin zaman kutu sana çıkar
quote:
boss un canının yarısından fazla canını götürdün mü kutu senin olur
öldün mü bile alabilirsin kutuyu
quote:
Orijinalden alıntı: winsome35
boss un canının yarısından fazla canını götürdün mü kutu senin olur
öldün mü bile alabilirsin kutuyu
Alıntıları Göster
Çabalasan senin olur o kutu zaten ilk ben başladım diyorsun
quote:
çok saçma hakkaten hadi adam keserken adam ks yaptı desen anlıcazda bu çok saçma bidahakine düzgün salla oke mi? dersine çalısmamıssın
quote:
Orijinalden alıntı: Skaar-Crawler
Alıntıları Göster
sallama %50 den fazlasını sen kesersen kutu sende olur.
quote:
Orjinalden alıntı: FoReVeR_mAgE
evt beyler benim 62 battle priestim vardı cz ye gitmistim ve bifrost taşının olduğu yerde lupus cıktı ve tek basımayım ve tabiki daldım tam ölecek birisi ks yaptı kutu ona haydaaaaaaaa tmm ona bişey demedik daha sonra duke cıktı tek basımayım tam yatıracam haydaaaaaaaaaaa yine ks yine ks ve çıldırdım bu haksızlık hem neredeyse bütün canını ben bitiriyorum onlar son vurusu yapıyor vede kutu onlara gidiyo.
Sallama bari be!Tam ölcekken adam dalsa kutu sana gelir
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
ulen sonuna kadar getiriyosun o adamalara nasl kutu cıksın.Sallıyorsun sen.ole bişe olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: hacker_s
ya bare biraz usturuplu at
quote:
kardeş ks yapılınca boss'da kutu açılmıyo.. yani üzlme sonç olarak kutu ona çıkmadı
quote:
quote:
katılıyorum tam anlamıyla KOLPA
quote:
Orijinalden alıntı: Skaar-Crawler
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: newton90
aynen öle
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
quote:
aynen öle
Alıntıları Göster
yani sonuçta herkesin hakkıdır o yaratığı kesmek şans kime gülerse çünkü o oyuncular da senin gibi oyuna para veriyor...
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
quote:
aynen öle
Alıntıları Göster
iide abi sallamanında bi sınırı vardır. bide 62lvl priestim diyosun pehhhhhhhh
quote:
Orijinalden alıntı: Olgi
yani sonuçta herkesin hakkıdır o yaratığı kesmek şans kime gülerse çünkü o oyuncular da senin gibi oyuna para veriyor...
Alıntıları Göster
muhaha iyi sallıyorsun sonuna kadar indirdiysen kutusana gelir zZzZz
quote:
Orijinalden alıntı: duff
muhaha iyi sallıyorsun sonuna kadar indirdiysen kutusana gelir zZzZz
Alıntıları Göster
%50 lımıt vardır daha cok damage veren kutuyu alır ama sen %90 damage verırsın %10 kalmısken 1 kısı gelır keserse kutu yıne sendedır böyle bısey olamaz ...
quote:
quote:
+1903 o kadar kesiyorsun ve adam bir tane vuruyor alıyor kutuyu.allahallah.
quote:
Orijinalden alıntı: XaSe®
quote:
+1903 o kadar kesiyorsun ve adam bir tane vuruyor alıyor kutuyu.allahallah.
Alıntıları Göster
Sonuna kadar gelince canı kutu sana cıkar. Beraber daldıysanız ona cıkabilir. Ben Bowlda bosslara % spike thust vuru yatıp kalkmıyorumkutu bana cıkıyor yinede
quote:
Orijinalden alıntı: A fine day to die
Sonuna kadar gelince canı kutu sana cıkar. Beraber daldıysanız ona cıkabilir. Ben Bowlda bosslara % spike thust vuru yatıp kalkmıyorumkutu bana cıkıyor yinede
Alıntıları Göster
Şöle Olabilio seni KEser sonra oturur bossun Canı DOlar Keser Böle yapıo Bazılarıda