arkadaslar ben bu müzigi arıyorum yada bası boyle sekilden sekile sokacak sarkılar lime wire de falan arattırıyorum woofer test iacasa diye hepsini indirdm ama bi türlü bu müzigi bulamadm bileninniz yada olanınız varsa bi zahmet verin bana
zamanında bende çok aramıştım şarkının adı 'bass ı love you' limewireden böyle arattırırsan bulabilirsin
ohaaa bu ne
anlamadım ki bende.. çekimden dolayı öyle her yöne oynuyomuş gıbıme geldi.
benim gt-5de son seslerde böyle dalgalanıyo sanki rüzgardan dalgalanıyomuş gibi oluyo
yavaş bu ne yaff...
Subwoofer falan alakası tek sebebi cep telefonunla çekilmesi. Çünkü cep telefonun kamerası o salınımları yakalayamaz kamera pikseli düşük! İsterseniniz bi deneyin aynı görüntüyü sizde görürüsünüz
Subwoofer falan alakası tek sebebi cep telefonunla çekilmesi. Çünkü cep telefonun kamerası o salınımları yakalayamaz kamera pikseli düşük! İsterseniniz bi deneyin aynı görüntüyü sizde görürüsünüz
biraz yinede subların içinde sağlı sollu vurma hevesi varbenim gözlerinde pikseli düşük galibaşaka maka bi yana gerçekten sublar böyle bazenleri sağlı sollu dalgalanıyo kamera çekimiylede bu iyice artıyo
şimdi bu orjinalmi yoksa tamamen telefondanmı kaynaklanıyor?
telefondan kaynaklanıyor.
Telefondan kaynaklanıyo. Ama gercekten sağlambi anfi olduğu kesin. Kimbilir gerçek gözle nasıl salınım yapar
quote:
Orjinalden alıntı: cihatbayar
arkadaslar ben bu müzigi arıyorum yada bası boyle sekilden sekile sokacak sarkılar lime wire de falan arattırıyorum woofer test iacasa diye hepsini indirdm ama bi türlü bu müzigi bulamadm bileninniz yada olanınız varsa bi zahmet verin bana