Şimdi Ara

Bu nasil grafik ! Dolar 3.78 i Gördü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar bu nasil grafik dimdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrero5 -- 10 Ocak 2017; 9:57:38 >

• Limit sonsuza giderken
  • bunlar daha iyi günlerimiz, Anayasa değişikliği meclisten geçsin bakın kaçlara çıkacak görün.
    Kardeşim şu açık bir gerçek ki otoriter rejimler de yabancı sermaye ülkeyi terk eder. getirirmek istenen otoriter rejim, yabancı sermayeli korkutuyor o yüzden parasını alan kaçıyor Türkiye den.
  • Uyumaya devammmmmmmm
  • eğimi kaç ki bunun eğim fonksiyonunu birisi hesaplasın

o grafik dağ olsa en iyi dağcılar bile çıkamaz oraya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bunlar daha iyi günlerimiz, Anayasa değişikliği meclisten geçsin bakın kaçlara çıkacak görün.
    Kardeşim şu açık bir gerçek ki otoriter rejimler de yabancı sermaye ülkeyi terk eder. getirirmek istenen otoriter rejim, yabancı sermayeli korkutuyor o yüzden parasını alan kaçıyor Türkiye den.

Mantıklı ne vardı cumhuriyetin ışığında aydınlansaydık
    bir türlü şu ülke gerçek cumhuriyeti göremedim
    şeriat geldikten sonra abd bize demokrasiyi getirecek tabiki askerleriyle birlikte hani ırak'ı işgal etmişti ya
    bizide edecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Yüzde 60 da Görev Yok
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aklı sıra başımızdakileri karalıyorsun

Allah ediyo Allah!
  • 1 dolar 20 lira olacak.

Halk issizlikten koylerine geri goc edecek

Millet köyünda tarla ,bag bahce ile ugrasacak.

Olacak olan bu , Markaci bir devletiz, Zeka si olmayan yetkililer var ve buna her kurumda karsilasabilir.

Yatirim gelsin diye halkini dudukletmeye ses cikarmayan devlet zaten disa cukune kadar bagimli olmustur.

80 milyonluk ulkeye gel ama geleceksen benim kurallarima uyacaksin bile diyemeyen bir ulke olduk.

Uretim yapmadan vergi ile vucuda kan pompalaniyor.

Yakinda kanin sagildigi halkda kan bitince ne olacak batacagiz.

Yerli mali haftasini yapan bir nesildim ,heralde suan oda yapilmiyor.

Uretim yok ,bu halde iken uretim ile belimizi dogrultalim diyende yok.
  • Simdiden yazayim ileride ekonomi dahada boka batinca ,Firat kalkani operasyonu na giden paralar diye zirvalayanlar cikacak.

Askeriyeye su kadar gidiyor diye cok igrenc bir namussuzluk ornegi yapanlarda cikabilir.
  • Bu grafiğin açıklaması: biz kaldırdık, halka oturması kaldı demektir. Tek tek oturuyoruz da zaten. 22 cm olaydı iyiydi, bu bildiğin 40 cm. Çok canlar yakacak çooook.
  • Bu grafiği anlatıyım sen yersen biz daha yukarı çıkarız sıkıntı yapma kardeş diyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.