Bildirim
bu nasıl mumkun olabilir ?????????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Leveli gorunmuyor hp mana da acayip şaşırdım dogrusu o ney öyle. Ama çok güçlü vuramıyor sanırım. Boss gibi duruyor acayip bişey. Birde melee dalıyor, Spriest niye melee dalar ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellrot -- 10 Mayıs 2007; 4:01:28 > -
ya adamda 52.900 hp war boss falan diil normal oyuncu......peninsula daki kulelerde soteye yatıyo gelnei indiriyo adam......ama 52.900 hp bu bi bug ya da hile diilse ne peki ???? -
Sanırım senin level 58 falan ondan level gorunmuyor da niye melee dalıyor ve nasıl o kadar hit point mevcut anlam veremedim. -
O kadar hit point addonun hatası. Addon düşmanın hp sinin hesaplarken vurdugun hasar miktarınıyda düşmandan giden hpnin % si karşılaştırarak hp yi gösterir. Bu yüzden düşman kendini heallerse hp azalmaz bu yüzden hp si çok gibi gösterir . En azından bendeki eski addon öyleydi. -
Şöyle bişey de olabilir :
http://forum.donanimhaber.com/m_14098613/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss332 -- 10 Mayıs 2007; 8:44:27 > -
quote:
Orjinalden alıntı: nox4949
O kadar hit point addonun hatası. Addon düşmanın hp sinin hesaplarken vurdugun hasar miktarınıyda düşmandan giden hpnin % si karşılaştırarak hp yi gösterir. Bu yüzden düşman kendini heallerse hp azalmaz bu yüzden hp si çok gibi gösterir . En azından bendeki eski addon öyleydi.
Bende bunu sölicektim tam. O addona çok güvenme adam kendini heallediğinde veya paladin Lay of Hands yaptığında bende de çok acaip değerler gösteriodu.. Zaten gerek yok kullanma gitsin -
iyi de arkadaşım madem normal oyuncu niye gümüş renk boss işareti var karakter ekranında o da ayrı bir soru işareti. -
Leveli arkadaşınkinden çok büyük olduğu için gerçek değeri göremez öyle gösterir. Arada 12 lvl var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldthwait -- 10 Mayıs 2007; 11:03:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Ion
Leveli arkadaşınkinden çok büyük olduğu için gerçek değeri göremez öyle gösterir. Arada 12 lvl var.
+1 -
teşekkürler arkadaşlar 52k hp görünce bi de gecenin bi vakti insan dumur oluyo haliyle :)
bu arada addon u kullanma gitsin demiş bi arkadaş, bazı durumlarda mobun kalan hp si hayatımı çok kurtarmıştır...o yüzden kullanıyorum... -
Buyrun arkadaşlari adamın orjinali bu İstihbarat servisi...
-
-
Bravo tam ben yazıcaktım bunu !!quote:
Orjinalden alıntı: nox4949
O kadar hit point addonun hatası. Addon düşmanın hp sinin hesaplarken vurdugun hasar miktarınıyda düşmandan giden hpnin % si karşılaştırarak hp yi gösterir. Bu yüzden düşman kendini heallerse hp azalmaz bu yüzden hp si çok gibi gösterir . En azından bendeki eski addon öyleydi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X