Herkese selamlar. Yakın zamana kadar 1050ti e.kartli pc kullanıcısıydım birkaç gün önce gtx 1070 aldım kart geldi. Buraya kadar herşey normal. 1050ti kartımı söktüm 1070'i taktım (6ve 8pin güç kablolari da dahil,) ancak monitöre bir türlü görüntü gelmedi. Kartta mı bir problem var diye düşündüm. (Çünkü 1050ti takınca herşey normal çalışıyor. ) Ve farklı bir pc de denemek için kasa ile birlikte bir bilgisayarciya gittim ancak kart kasamda bağlıyken adam kendi monitörüne takınca herşey normal olarak çalıştı ve görüntü geldi. Ben bu işi anlamadım. Monitör sağlam kart sağlam ama görüntü yok.. Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
güç kaynağınız ve işlemciniz nedir?
Hocam 1070 ile adam görüntü almış siz alamamış iseniz, sorun monitör ya da kablo kaynaklıdır. 1050 ile siz monitöre görüntü alıyorsanız tek suçlu kalıyor geriye: kablo.
Bilgisayarcı görüntüyü hangi porttan alıyor, siz evde hangi porttan almaya çalışıyorsunuz?(HDMI, Display vs.) Ekran kartı driverını güncellediğinizde donanımsal bir sorun yoksa kartta tüm portlar görüntü vermeli. Umarım bilgisayarcı görüntü aldığında driver update etmiştir.
Kabloda bir sıkıntı var bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme