Bildirim
bu ne ????
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 kere açmana gerek yok zaten bilen biri olursa cevap verir yada böyle uyarı alırsın! -
acelem vardı tatil bitmeden oynayayım diye öyle yaptım çok mu zarar verdim foruma -
eğer o hatayı veriosa severlar hakkatten doludur, hamachiyle alakalı bişey deil o... başka serverlar dene.. -
quote:
Orjinalden alıntı: kurshad66
acelem vardı tatil bitmeden oynayayım diye öyle yaptım çok mu zarar verdim foruma
ozaman herkes açsın acelesi var diye 3 5 konu nede olsu forum kirlenmiyo -
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
quote:
Orjinalden alıntı: kurshad66
acelem vardı tatil bitmeden oynayayım diye öyle yaptım çok mu zarar verdim foruma
ozaman herkes açsın acelesi var diye 3 5 konu nede olsu forum kirlenmiyo
tamam açmaya niyetli olduğum bi konuyu açmam ödeşiriz .... -
tamam o sorunu hallettim ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum lakin şimdi de bu çıktı.... patch 1.04 falan hepsi yüklü olduğu halde ......
herhangi bi servera tıkladıktan sonra........
yardım sizce neden böyle olouyor ??
-
adamlar online olmadan nasıl ping çekmeyi düşünüyosun ? -
quote:
Orjinalden alıntı: AyKuT^
adamlar online olmadan nasıl ping çekmeyi düşünüyosun ?
hiç bişe bilmediğimi söylemiştim bu hamavhi hakkında boşuna mı yardım istiyoz bilesk sormayız heralde
bu arada bu patchi oyunun crack ini yapmadan yüklemek gerekiyomuş bu konu hakkında ne diyosunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurshad66 -- 24 Ekim 2006; 21:39:58 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X