Şimdi Ara

Bu Ne Biçim Şampiyonluk Sevinci Kavgaya gelmişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi kızılaydan geliyorum ne tip insanlar var . kimi meydanın ortasına oturmuş biralarını içiyor. kimi sağa sola sataşıyor bu ne biçim kutlamadır yaw sırf kavgaya gelmişler.
    orada arkadaşı da gördüm. galatasaray forması giyip kutlamaya gelmiş diye ankaragüçlü olan bi grup bunu yerlerde sürüklemiş. atkısını falan yırtmışlar. kafasına bira şişesi vurmuşlar. üstelik çevik kuvvete şikayet ettiği halde adamlar bir şey yapmamış. böyle mi kutlama olur. fener veya cimbom şampiyon oluyor da size ne oluyor. ne fayda getiriyor.

• ben arabayla şampiyonlugu kutlarken atatürk bulvarında saat 10 falan trafik sıkışık. arkalardan biz ankara güçlüyüzz diye bagıran bi grup gelio .benim arabanın üstünde kocaman gs bayragı vardı müzik açıktı .benim arabaya biri tekmeyi koyunca kendini ankaragüçlü zanneden salagın teki.. arabadan levyeyi kaptıgım gibi herifin kafaya vurdum .o gruptan biri bizim mahelleden biri çıktı araya falan girildi.ama sinirim geçecek gibi deildi araya girdiler bebeyi uzaklaştırdılar falan yoksa yemin ederim öldürcektim .sen gel benim arabama tekme at zarar ver .bunu yapan kim olursa olsun ister fenerli ister ankaragüçlü isterse galatasaray lı elimden kurtulamaz .ip.nenin evlatları.bunlara ses çıkarmadıkça boyle oluyo .hangi takımın şampiyonlugunu kutlarsanız kutlayın hangi takımlı oldugunuz onemli deil gelipte karşıdan biri sizin aracınıza zarar veriri tartaklarsa karşılıgını fazlasıyla verin herkes benim gibi olsa boyle şeylere kalkışamazlar ayrıca yarın herifin tekme attıgı kapıyı çekcem bana hak verceksiniz...

• ellerıne saglık
    keske bı kacına daha vurdaydın
    ıst te de oldu aynı olaylar ama soforler senın gıbı tepkı vermedı.
    aslında olcak sılahın dırekt sıkcaksın bacagına..
    quote:

Orjinalden alıntı: deü

ben arabayla şampiyonlugu kutlarken atatürk bulvarında saat 10 falan trafik sıkışık. arkalardan biz ankara güçlüyüzz diye bagıran bi grup gelio .benim arabanın üstünde kocaman gs bayragı vardı müzik açıktı .benim arabaya biri tekmeyi koyunca kendini ankaragüçlü zanneden salagın teki.. arabadan levyeyi kaptıgım gibi herifin kafaya vurdum .o gruptan biri bizim mahelleden biri çıktı araya falan girildi.ama sinirim geçecek gibi deildi araya girdiler bebeyi uzaklaştırdılar falan yoksa yemin ederim öldürcektim .sen gel benim arabama tekme at zarar ver .bunu yapan kim olursa olsun ister fenerli ister ankaragüçlü isterse galatasaray lı elimden kurtulamaz .ip.nenin evlatları.bunlara ses çıkarmadıkça boyle oluyo .hangi takımın şampiyonlugunu kutlarsanız kutlayın hangi takımlı oldugunuz onemli deil gelipte karşıdan biri sizin aracınıza zarar veriri tartaklarsa karşılıgını fazlasıyla verin herkes benim gibi olsa boyle şeylere kalkışamazlar ayrıca yarın herifin tekme attıgı kapıyı çekcem bana hak verceksiniz...

• quote:

ben arabayla şampiyonlugu kutlarken atatürk bulvarında saat 10 falan trafik sıkışık. arkalardan biz ankara güçlüyüzz diye bagıran bi grup gelio .benim arabanın üstünde kocaman gs bayragı vardı müzik açıktı .benim arabaya biri tekmeyi koyunca kendini ankaragüçlü zanneden salagın teki.. arabadan levyeyi kaptıgım gibi herifin kafaya vurdum .o gruptan biri bizim mahelleden biri çıktı araya falan girildi.ama sinirim geçecek gibi deildi araya girdiler bebeyi uzaklaştırdılar falan yoksa yemin ederim öldürcektim .sen gel benim arabama tekme at zarar ver .bunu yapan kim olursa olsun ister fenerli ister ankaragüçlü isterse galatasaray lı elimden kurtulamaz .ip.nenin evlatları.bunlara ses çıkarmadıkça boyle oluyo .hangi takımın şampiyonlugunu kutlarsanız kutlayın hangi takımlı oldugunuz onemli deil gelipte karşıdan biri sizin aracınıza zarar veriri tartaklarsa karşılıgını fazlasıyla verin herkes benim gibi olsa boyle şeylere kalkışamazlar ayrıca yarın herifin tekme attıgı kapıyı çekcem bana hak verceksiniz...

işte böyleee. dostum ellerin dert görmesin....

• quote:

senin bayrak tahrik içermiş Burası Türkiye maç için adam öldürüyolar arabaya saldırma yanında hiç kalır
    neyseki etrafını çevirip taşla sopayla arabana zarar vermemişler yoksa tek başına ne yapardın artık bayrakla gezmessin diyecem ama hiç de öle görünmüyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.