Şimdi Ara

BU NE YAAAAAAA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyuna girdim id password yazdım çıkan şey bu sizde warmi ??ne yapmam lazim
    http://img201.imageshack.us/img201/1768/213le0.jpg

• server bakıma alınmıştır
    bekliycen yapcak bişi yok
    ama ilk defa görüyorum ben de:s
  • Ban Yemişsin.
  • oyunda banlanan birindede bu yazıomus galiba yada ole bişi tşcket yollamıs sorunu halleedcez demişler

eskiden your account currently blocked yazardı

ama baska bişide olabilir bilmiorum
  • kral seni rapor etmiş ban yemişsin yaw madem koxp kullanıcaksın oyuna hiç olmassa paralı uye ol ozaman banlamazlar bunu bilmiyormusun bende gold var kimse bi b..... yiyemiyor mve lwl 61 oldu az önce maleste:)
    senin adına üzüldüm
  • Arkadas Server bakımda yazıyor ama senın char gıtmıs Sıteden Konus custtummer spportla bu fotoyu orayada wer Onlşar halletsın sıkma canını
  • otomatik ban yemişsin
    herhangi bi yasaklı şeyi yapmıssın mesela cok fazla sayıda aynı itemi npcye satmak gibi (500 tane bus,opal,safir vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleRoSse -- 26 Ağustos 2006; 11:52:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordMorriS

beyler oyuna girdim id password yazdım çıkan şey bu sizde warmi ??ne yapmam lazim
    http://img201.imageshack.us/img201/1768/213le0.jpg

Ban yemişsin.
  • tamam saolun ben yemişim allah belalarını wersin adi köpeklerin insafsızlar qelde şimdi oyunu bırakma bırakıorum anasını satayım
  • quote:

tamam saolun ben yemişim allah belalarını wersin adi köpeklerin insafsızlar qelde şimdi oyunu bırakma bırakıorum anasını satayım
    çok garip bi tepki verdin

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 26 Ağustos 2006; 12:00:21 >
  • bişi sorcam da ban yese neden please try again later yazısı koyarlar ki
  • yok baba ben yemmişim ya sitede şerefsizler hemen ticket yazmı$ your account has blocked by k0t0k0 şerefsizi yazıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

quote:

tamam saolun ben yemişim allah belalarını wersin adi köpeklerin insafsızlar qelde şimdi oyunu bırakma bırakıorum anasını satayım
    çok garip bi tepki verdin

edit:yazım hatası

3 senedir bu oyunu oynuorum yeter artık bıktım bu kaçıncı ban ben uğraşcam onlar banlıcak yada gelicek lavuğun biri hacklicek yeter yaa yeter delirttiler beni tekrar sıfırdan başlayamam patosta oynuodum shellerim master itemlerim 62 için kekuri ringim bile hazırdı allahın cezası gm ah bursada olsa o gm war ya........................................

• ban yemıssın gerı acılmıs tıcket at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.