Şimdi Ara

Bu Ne Yahu Böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben silkroadı kaç yıldır oynayım nedense son bir kaç aydır girmek imkansızlaştı. Yahu bu ne benim bilmediğim bir teknik mi var ?

Neden böyle yani anlamadım 6 7 saat girmiyor ya bir oyun 6 7 saat kimse çıkmaz server boşalmaz mı ?

Gbotları banlıyorlar her hafta 6000 7000 tane ama ben hep aynı botları 1 2 aydır görüyorum isimleriyle duruyorlar nasıl ban bu bırakma noktasına geldim oynayamıyorum artık

• valla kim ne derse desin saat kaç olursa olsun Apolloya herhangibi bir charla en fazla 20 dk ya giriyorum.
  • bildigin bi teknik war ama parayla (Premium)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crystalite

valla kim ne derse desin saat kaç olursa olsun Apolloya herhangibi bir charla en fazla 20 dk ya giriyorum.

Hocam apollo nasıl server olarak g bot ne kadar var kervan çeken var mı harbi başlıcam adam gibi bir yer olsun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelilee

bildigin bi teknik war ama parayla (Premium)
  • Oynuyrum felan ama hiç hevesim yok eskisi gibi yeni server felan gelsede başlasak her şeye yeniden ahh ahhh.

Bıktım şu gbotlardan oyun zaten parayla item dağıtır oldu 2 eğlencemiz var eridi 2 yılda gözümün önünde yahu
  • Şu anda 136,512 karakter online ve %60 ı gbot. %10 uda stall charı geri kalanda botta exp kasan farm yapan semerkand onunde pvp yapmaya calısanlar...
  • Ciddden psikolojimi bozuyor ya şöyle güzel bir server yokmu yeni gelse direk geççemde gelmedi oda gitti. Gbot az olsun yeter :S
  • En Boş serverler Apollo ve Titan Tavsiye ederim
  • Apolloda başlayacağım galiba bakalım :)
  • Heliosta Böyle Rahat bı 20-25dk Denemeyle Giriyoduk.Ama Oyunu rahat ve güzel Oynamak istiyom Diyosan Pre Şart
  • Rahatında değilim öyle ama geçenlerde dedim ya saat 5 den akşam 12 ye kadar girmedi malazgirt'e bu kadar olmaz yani yuh. Knighta söverdim her şey para mı her şey çıkarmı nerde kaldı hizmet verme anlayışı diye burdada aynısı olmuş. Adamlar gbotlara verdiği kıymeti normal playera vermiyor. Yazık yani ...

Hele o po kartımıdır ne lanet şeydir yazıklar olsun onu çıkaranada ordan item yapanada. Resmen parayla item satıyorlar. Çok düştü oyun gözümde çoook
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLuEKaN ELeNSaR

Rahatında değilim öyle ama geçenlerde dedim ya saat 5 den akşam 12 ye kadar girmedi malazgirt'e bu kadar olmaz yani yuh. Knighta söverdim her şey para mı her şey çıkarmı nerde kaldı hizmet verme anlayışı diye burdada aynısı olmuş. Adamlar gbotlara verdiği kıymeti normal playera vermiyor. Yazık yani ...

Hele o po kartımıdır ne lanet şeydir yazıklar olsun onu çıkaranada ordan item yapanada. Resmen parayla item satıyorlar. Çok düştü oyun gözümde çoook

İyide adamlar babasının hayrına yapmamış oyunu, amaçları para kazanmak
  • Bende öyle bir iddada bulunmadım. Ama bu kadarda seviyesizleşmemesi gerekiyordu. Tamam oyunu desteklemek için para yapılır. Onlarda teşvik için bir kaç ufak ayrıcalık verir. Bunlar her oyunda olur. Ama bu kadarıda olmaz. Yakında parayla direk 1 10 100 m exp satarlar hiç şaşırmam.
    Sen belli durumun iyi rahat konuşuyorsun. Parası olmayan insanlardan durumu oyuna para vermeye yetmeyen insanlardan ne farkın var. Bu kadar ayrılcılık hoş bir şeymi ? Parayla sp ni kas çat çat gir expni kas petini al serileş botunu kur itemini al sox felan. Sonrada oyunun en iyisi benim. Kendine bunu yakıştırıyorsan :)
  • Bu böyle gelmiş böyle gider.Herşeyin bir sistemi var arkadaşlar.Gbotlar oyunu doldurur, millet premium alır joymax kazanır. Gbotlar ban yer yenileri arkadan yetişir değişen birşey olmaz.Yani hertürlü kasa yani Joymax kazanır bu kadar basit.Golduda satarlar adamlar herşeyi yaparlar joymaxda birşey yapamaz bunu bilir bunu söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelilee

bildigin bi teknik war ama parayla (Premium)

• Onlar öncedendi.
    Şu kadar saniye bekleyip enterla.
    Yok arka arkaya alt + tab yap bekle ...
    Neler neler gördük.

Şimdi premiumsuz oynanmaz bu oyun.
  • Off of bırakamıyorumda seiyorum oyunu. Ama çokta düştü seviye olarak ya. Bilemiyorum ne olcak en iyisi pre alcan bot alcan hiç görmeyecen bunları. Oyunada para veremiyorum. Çıkmazdayım :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.