Şimdi Ara

Bu ne yüzsüz ***VİRÜS***tür böyle+++++++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür yapıştı PC ye gitmiyor,, hep de aynı isim.. sil diyom silmiyo, karantina diyom, almıyo,,
    Windows her açılışta bu aşağıdaki lavuğu buluyo'.

Yar bana bir yardım..

• başlangıçtan kaldır ve güvenli modda dene.internet geçmişini sil ve windows klasöründeki Prefetch dosyasını aç genelde trojanlar orayı sever Prefetch dosyası içinde ne varsa sil dosyayı degil içinde ne varsa sil....
  • Arkadasın dediklerini aynen yap birde avast virüsleri tespit edebiliyor ama ne yazıkki silemiyor..Avastı kaldır kaspersky kur bak bakim yüzsüz virüsten eser kalıyor mu..?...
  • geçmiş olsun birçok arkadaşımın başına geldi
    activexdebugger32 virüsü tebelleş olmuş başına
    kesin çözüm için tıkla
  • aman kardeş activexdebugger32 gelmesin ne gelirse gelsin. Yok böyle bişey tüm di,skleri paylaşıma açıyor. patron1 patron 2 olarak siliyorsun gene geliyor. 1 hafta uğrtaşmıştım en sonda senin linkini verdiğin program bu işi çözdü.

quote:

Orjinalden alıntı: tengerlek

geçmiş olsun birçok arkadaşımın başına geldi
    activexdebugger32 virüsü tebelleş olmuş başına
    kesin çözüm için tıkla

• quote:

Orjinalden alıntı: Onur Bey

2 gündür yapıştı PC ye gitmiyor,, hep de aynı isim.. sil diyom silmiyo, karantina diyom, almıyo,,

Yar bana bir yardım..

avast olayı değil bence sorun bunu kopyalayan bi program olmalı sil dediğinde çıktığına göre. bana da bulaşmıştı bi keresinde kopyalayan bi program vardı zzz.exe diye virüsün sisteme giriş tarihini bulup arama yaptırdım kopyalayan programı da bulmuş oldum- ki aynı bölümdeydi

• Ya zaten avastın virüs sildiği görülmedi güvenli kpte önceden kaspersky kur.TArat bulur mutlaka.Sonrada devamlı açık olsun koruması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky beya nod32 ile silmeyi denemeni öneririm.
  • Araya bende bi soru sıkıştırım bari:D ya bi mp3 dosyası indirdim delete ye basıyorum tık yok.geridönüşüm kutusuna atamıorum.çalmıyor silinmiyor meret ne yapmak lazım acaba:Dyardım ederseniz tşk ederim
  • kısa süreliğine avast ı bilgisayarından kaldırıp inndir.com dan nod32 yi kur ve pc ni tarattır.
    kurutulurusun
  • İnndiR
    Bu Link den 30 gün triaL nod 32 yi indirip denemeni tavsiye ederim, virüs den eser kalmıcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinC10 -- 9 Temmuz 2007; 4:32:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur Bey

2 gündür yapıştı PC ye gitmiyor,, hep de aynı isim.. sil diyom silmiyo, karantina diyom, almıyo,,

Yar bana bir yardım..

Avast ı kullanman bir kere hata ya Kaspersky kullan yada Trend micro pc-cillin avast yeterli bir antivirus değil

• avastı bilgisayar acılırken tarama yapmaya ayarla. o zman silebilir belki
  • avg yüklemeni tavsiye ederim
  • arkadaşlar bende 3 tane virüs programı var biri hata için diğeri norton diğeri Ad-Aware SE Personal nortonu kapatırken dedi ki bilgisayarınızda hala virüs var ve hep norton ve hata giderici windows klasörünün bir yerinde ad-aware virüsünün olduğunu söylüyor Ad-Aware SE Personali internet kafeci yükledi acaba ad-aware virüsü Ad-Aware SE Personal midir yoksa adam bize sürekli gelsinler diye virüs mü yükledi pc yi 6 saat sonra veriyor eve gidince formattan sonra hatayı veriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: PC MAN

arkadaşlar bende 3 tane virüs programı var biri hata için diğeri norton diğeri Ad-Aware SE Personal nortonu kapatırken dedi ki bilgisayarınızda hala virüs var ve hep norton ve hata giderici windows klasörünün bir yerinde ad-aware virüsünün olduğunu söylüyor Ad-Aware SE Personali internet kafeci yükledi acaba ad-aware virüsü Ad-Aware SE Personal midir yoksa adam bize sürekli gelsinler diye virüs mü yükledi pc yi 6 saat sonra veriyor eve gidince formattan sonra hatayı veriyor

Ad-Aware programının içinde zararlı olabilir. A-Squared ile taratınwww.emsisoft.com adresinden ücretsiz olanı indirin ve taratın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 10 Temmuz 2007; 17:13:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.