Şimdi Ara

bu nebiçim bi hatadır 69 charım gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar Stider gorew yuzunden 69 lvl deki char gitti nasıl oldu anlamadım coal bulmak için Anghell Waterfall a gittim orda serwer down oldu sonra o char girecehim zaman oyun hata veriyo başka makinede denedim gene hata verdi neden dir acaba

nasıl geri getirebilirim yardımm edin serwer kastian dı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• Arkadaşım O Char'ı Açınca PC kitleniyor Kalıyor değilmi?

Yapman gereken tek şey Yeni bir char aç oyuna gir
    Daha sonra restart yapıp 69 LVL lik char'ına geçiş yap ;)
    Düzelicektir...
  • düzeleceğini sanmam aynı hatayı bende de vermişti. evet düzelecek ama hemen yeni bi char açıp restart yapmakla değil. benimki yaklaşık 1.5 hafta sonra tekrar açıldı. muhtemelen bu char ile girdiğinde girene kadar herşey normal tam açıldığında oyundan atıyor.
    anghell waterfall'daki charları bilerek banlıyorlar böyle. sebebi ise orda bulunan oyuncuların coal ve charcoal lardan paranın belini kırmaları. düzelir kesinlikle merak etme benimde 2 hesabım bu şekilde banlandı ama bir süre sonra tekrar açılıyor. ama restart atacak kadar kısa sürede değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amonsen -- 8 Ocak 2006 13:23:31 >
  • Benim 4 kez Takıldı Anghell Waterfall 4'ündende yan charlarımdan birisine girdim
    Sonra restart yaptım takılan char. a girdim oldu

Arkadaşımdada aynısı oldu bu yöntemle düzelmişti

Fazla Kalmamak Gerekiyor
  • saolun arkadaşlar yontemlerinizi deniycemmm ama ben yenı char actım zaten ama olmadı artık 1.5 hafta bekleme kaldı
    Ulan ben bilsem gidermiyim hiç oraya

• bende girer girmez hemen town çekmiştim orda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmeran__06

saolun arkadaşlar yontemlerinizi deniycemmm ama ben yenı char actım zaten ama olmadı artık 1.5 hafta bekleme kaldı
    Ulan ben bilsem gidermiyim hiç oraya

Yan Char Açıp dene olacaktır
    2 kişide denendi oldu Şansamı bilmiyorum

• AKADAŞLAR DÜZELDI!!!!!

ÇOK SAOLUN YARDIMLARINIZ İÇİN CHARIM GERI GELDI acılır acılmaz en yakın koye kacırdım
    zeten ordanda coal bulamamıştım :P

• Evet ya ordan bana da coal çıkmadı neyse zaten türk serverına gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRkRAL -- 8 Ocak 2006 23:07:35 >
  • bende de oldmustu ama bir kac gun sonra duzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.