Şimdi Ara

Bu nedir ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk sandık geldi oyundan sonra sonrada 3 anahtar topla 1 sandık aç gorevi filan geldi

Bu nedir ¿

Bu nedir ¿

Bu nedir ¿

Bu nedir ¿

Bu nedir ¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yildirim Özyiğit -- 11 Şubat 2016; 22:48:17 >

• .
     Bu nedir ¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b00mbastic -- 12 Şubat 2016; 0:50:44 >
  • Oyunu heklemişin qnq
  • oyunu rpg ye çeviriyorlar anahtarlar baron ve redden düşüyor bazen kurtlardan da. Kostum %10 zırh delme veriyor.

Şaka şaka bilmiyorm bende :D
  • aman tanrım bu windows temasını kullanan benden başkalarıda varmış
  • windows 98 mi o
  • Hocam kutudan çıkanlar skin shardı totem shardı ve şampiyon shardı olarak 3 adet, birde şampiyon özü ve kozmetik öz de çıkabiliyor ilk kutudan 3 tane loot diğer kutulardan 1-3 tane loot çıkıyor, diyelimki kennen in skini çıkmış sana, bunu kalıcı hale getirmek istersen 675 kozmetik öz veriyorsun ve geliştir seçeneğini tıklıyorsun kalıcı olarak senin oluyor istersen 7 gün deniyorsun kayboluyor sonra istersen başka 2 tane daha skin shardınıda birleştirip yani toplamda 3 skin shardını harcayıp bi tane random skini kalıcı olarak açabiliyorsun, veya da bu skini ben beğenmem öze dönüştüreyim dersen öze dönüştür seçeneğini tıklarsın yani her yönden kullanırsın takılan başka şey olursa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cRosSsl -- 12 Şubat 2016; 13:33:58 >
  • şansızmışsın en kötü skinlerden biri çıkmış.
  • Best Dari in Tr kullanıcısına yanıt
    win7'nin performans ayarına alınmışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

aman tanrım bu windows temasını kullanan benden başkalarıda varmış

Fps artsın diye bende öyle kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.