Şimdi Ara

Bu Nedir Ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bi el oynayayım dedim demez olaydım. Girdim oyuna sup afk, botta tek başıma oynayacağım. "Neyse ki karşı adc (jinx) de yalnız" dediğim sırada arkadan bir çugat geldi, sonra beraberinde bi vi ve ashe, yani 4vs1 oldu buna ne gerek vardı bilmiyorum. Çugat'ın q'su, ashe ve jinx'in w'su ve vi'ın bir q'su ile first blood. Sonra tüm takım bana sövdü. Bu oyuna yeni başlamış sayılırım ama, bu olay euw'e geçmek için geçerli bir sebep midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha bu ne ki kardeş bu daha başlangıç sen gerçek ergenleri ve veletleri görmedin sen gene şanslısın geç hiç düşünme

• bak sonra bana çok teşekkür edersin; eğer yeni başladıysan tr den kaç kaç, başka serverda hesap aç!
  • daha yeni başlıyorsun :D
  • bu hiçbirşey
  • Bu daha fragman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Flamerlara bakma hiç.
    Ben de geçen thresh oynuyorum.Ormancıya yardım edecektik ben bizim ormanı ve ejderin oraları dolaşayım dedim.Adamlar 5 kişi çıktı karşıma kaçma fırsatım olmadı.Tabi bi ton laf ettiler noob vs. diye.Ama sonra oyunu taşıdım resmen.
    Sen oyununu oyna.Takılma diğer mallara.

• Kız arkadasım flame ve oyuncu kalitesi durumundan şikayetçi oldugu icin West'i deniyor bir süredir. Daha 10 level degil orada ve oynadığı maçta drophack yedi. Düşün yani. Her yer b*k.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

bak sonra bana çok teşekkür edersin; eğer yeni başladıysan tr den kaç kaç, başka serverda hesap aç!

hesabımda 13 şampiyon var ve hepsinde birer kostüm var. Başka serverda hesap açmak yerine hesabı başka servera transfer etsem olur mu?

• yüksek elolarda bu tarz şeyler daha az...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_bounty_hunter

quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

bak sonra bana çok teşekkür edersin; eğer yeni başladıysan tr den kaç kaç, başka serverda hesap aç!

hesabımda 13 şampiyon var ve hepsinde birer kostüm var. Başka serverda hesap açmak yerine hesabı başka servera transfer etsem olur mu?

belli bir rp karşılığı geçiliyor malesef ama evet geçebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.