Almayı düşündüğüm bi notebook 1100$ + kdv civarında... Ürünü kullanan veya almayı düşünen, bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.. birde bu ürünü en ucuza nerden bulabilirim onada bakmam gerek sanıyorum. Malum ekonomik olmak lazım..
İşlemci INTEL Core 2 Duo T5600 İşlemci hızı 1.83 GHz Chipset Intel I945PM + ICH7-M Sistem Veri Yolu 667 MHz Ekran 15.4 inç parlak ekran Bellek 1GB DDR2 - 667MHz Sabit Disk 100 GB SATA (5400 RPM) İşletim Sistemi Windows XP Home Türkçe Optik Sürücü Dual layer DVD Writer Dahili kamera 1.3 Megapiksel Grafik Kartı Nvidia GeForce Go 7600 256 MB / 128 Bit (paylaşımsız) nfrared Var Fax/Modem 56K V.90 V.92 Ethernet 10 / 100 Mbps Wireless LAN Intel® PRO/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g) Portlar 4 adet USB 2.0 1 adet RJ45,1 adet RJ11,S-VIDEO ,Firewire(1394) Kulaklık ve ses(SPDIF) Mikrofon VGA PC EXPRESS Bluetooth Var Diğer özellikler 3 in 1 (SD,MMC,MS) Memory Kart okuyucusu Garanti Süresi 2 yıl
yaklaşık bir hafta önce asus aldım ama bu ürünü de incelemiştim.Wireless olması bluetooth olması büyük bir artı Üstünde Kamerası da var 1gb ram, 100gb disk, 256 ekrN kartı paylaşımsız,dvd double layer... Bu özellikler olduktan sonra bu pcyle göğsün yere gelmez
datronun performansı kullanan arkadaşların söylediğine ve test sonuçlarına göre iyiydi. Ancak benim aradığım modeli şuan piyasada bulamıyom. Sanırım almak isteyipte bulamayan bir çok arkadaşta mevcut
Konu ile ilgili aşağıdaki topicten gerekli bilgileri ve görüşleri öğrenerek daha iyi karar verebileceğin kanaatindeyim.