Şimdi Ara

Bu Notebook Nasıl? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forum üyeleri, İnşallah yakın zamanda bir notebook alacağım.
    Notebook'un ismi bu HP Pavilion 15-bc001nt

not: Vatanda 128 gb ssdsi var yazıyor ancak burda ssd gözükmüyor
    Ürün numarası
    W7R26EA
    Ürün Adı
    HP Pavilion 15-bc001nt (ENERGY STAR)
    Mikroişlemci
    Intel® Core™ i7-6700HQ (2,6 GHz, 3,5 GHz'e kadar, 6 MB önbellek, 4 çekirdekli)
    Chipset
    Intel HM170
    Video Grafik
    NVIDIA® GeForce® GTX 960M (4 GB GDDR5 ayrılmış)
    Bağımsız
    Sabit Sürücü
    2 TB 5400 rpm SATA ( Vatanda + olarak 128 gb ssd)
    Optik sürücü
    External SuperMulti DVD burner
    Ekran
    39,6 cm (15,6") diyagonal FHD IPS UWVA yansımasız WLED arkadan aydınlatmalı (1920 x 1080)
    Keyboard
    Tam boyutlu arkadan aydınlatmalı ciklet klavye
    İşaret aygıtı
    Çoklu dokunma hareketlerini destekleme özellikli Touchpad
    Kablosuz Bağlanabilirlik
    Intel® 802.11ac (2x2) Wi-Fi® ve Bluetooth® 4.2 Birleşimi (Miracast uyumlu)
    Network interface
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Expansion slots
    1 multi-format SD ortam kartı okuyucusu
    Harici Bağlantı Noktaları
    1 HDMI; 1 kulaklık/mikrofon birleşik; 1 USB 2.0; 2 USB 3.0; 1 RJ-45
    Minimum boyutlar (G x D x Y)
    38,2 x 25,3 x 2,45 cm
    Ağırlık
    2,08 kg
    Power supply type
    120 W AC güç adaptörü
    Battery type
    3 hücreli, 61,5 Wh Lityum iyon
    Webcam
    Çift dizi dijital mikrofonlu HP Wide Vision HD Kamera
    Ses özellikleri
    B&O PLAY; HP Audio Boost; Çift hoparlör
    Yazılım
    İşletim Sistemi
    Windows 10 Home 64
    HP apps
    HP CoolSense; HP Lounge
    Software included
    McAfee LiveSafe™
    Pre-installed software
    CyberLink PowerDirector
    Software - Productivity & finance
    Yeni Microsoft Office 365 müşterileri için 1 aylık deneme

Sizce 4199 liraya bu alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjityrub -- 25 Temmuz 2016; 13:38:51 >

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-x8m23ea-gtx960m-4gb-ddr5-fullhd-15-6-229879392

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-x8m25ea-gtx960m-4gb-ddr5-fullhd-17-3-229880838

Ekran boyutuna göre tercih yap fiyat gayet uygun ve resmi garantili sıkıntı yok. Satıcı güvenilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatandaki böyle değil ama
  • Hp pavilipn donanımsal olarak iyi fakat malzeme kalitesi ve soğutma sistemi çok kötü o yüzden gamebookşar arasında tercih edilmeyen bir marka.Çok fazla ısındığı için çoğu oyunda fps düşüşü oluyor.Bu markanın dışında sana Msi Asus monster önerelebilirim . Acer aspire V15 de var oda güzel makina

• kendim laptop soğutucusu alsam olmaz mı ek olarak?

• Yetmeyebilir tam olarak incelemelerini izlemedim ama çoğu kişi bu sıkıntıdan dolayı tercih etmiyor ki çok ısınması normal değil zaten kronik bir hata. Soğutucu seni 1-2 yıl idare eder ama sonrasında illa ki sıkıntı çıkar destek servisinin de iyi olmadığı konuşuluyor yine de tercih senin çünkü bu iş birazda şans işi sana sağlamı gelebilir çokta memnun olarak kullanabilirsin ama sıkıntılı çıkarsa kötü olur senin için.

• kjityrub kullanıcısına yanıt
    Ben de bu modelden almayı planlıyorum,siz neticelendirdiniz mi? vatan da inceledim,menteşesi kapı menteşesine benziyor,diğer modellerden farklı,bunun dışında tüm özellikleri iyi görünüyor,ısınmasına takmıyorum çünkü son 10 yılda hep hp kullandım. Belki şanslıydım ısınma sorunu yaşamadım.Eğer doğruysa vatan çalışanı çift fan olduğunu söyledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bunun 17 inc olanini dusunuyorum internette bikac kisi fps dususunde bahsetmis o yuzden braz kafam karisik

• yaklaşık 2 hafta önce bu notebook aldım media marktten, tasarımı gayet şık, malzeme kalitesi de daha iyi olsa iyi olurdu, ekran görüntüsü güzel ıps ekran.. ekran çerçevesi resmen adi plastik, ama dış kısmı fena değil, donanım olarak güçlü makine, zaten donanımların markası falanı filanı belli, v.s. malzeme kalitesine bakmak gerek bence pc markası seçerken.. çok ağır oyun oynamadım oyunda ısınması nasıl bilmiorum daha, eski bikaç oyun yükledim kasanın sağ tarafı hafif ısındı oynarken, coolsense teknolojisi var deniyor, bakalım ilerde görcez cool mu değilmi.. nazik bi notebook; öle düşmeye sinirlenmeye sarsmaya hırçınlığa gelmez, fan sesi rahatsız etmiyor..oyun oynarken tavsiyem ek bi klavye alın, yoksa tuşları haşat edebilirsiniz hırçın biriyseniz, klavye arka aydınlatması var, iyi aydınlatıyo pavyon gibi ışıl ışıl..Harddisk ışığı ne hikmetse sağ tarafta usb girişlernin yanına yapılmış, görebilmek için eğilmek gerek, gözünün önünde değil yani..Ses sistemi hiç hoşuma gitmedi, bilmem ne bilmem ne teknolojisi falan filan diolarda , 8 yıl önceki laptobumun harman kardon sesi daha güzel çıkıyordu. Bu resmen el radyosu kıvamında...Pili 4-5 saat gidiyor. Hızlı şarj oluyor. Son olarak da 2008 yılında aldığım bir Toshiba asla değil malzeme olarak.

• doganoztokatli kullanıcısına yanıt
    Bende var 17 inç olanı kronik sorunlu bir cihaz aman uzak dur ani fps droplar var 140-150 fps aniden 20-30 olup tekrar düzeliyor.HP PİŞMANLIKTIR
  • Evet bnde ondan hp almadm asus gl752vw aldm memnunm
  • Arkadaşlar merhaba notebook alıcam fakat iki ürün arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim. Ürünü çizim programları için kullanıcam.http://www.teknosa.com/...hq-16g-1tb-128g-ssd-win1

http://www.teknosa.com/...1nt-w7r26ea-i7-6700hq2tb[link=][/link]

Şu an kullandığım bilgisayar hp pavilion dv5 ısınma sorunu hariç bi sıkıntıyla karşılaşmadım fakat bu bilgisayarlarla arasında fazla nesil farkı olduğu için karar veremedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.