Şimdi Ara

Bu Ölü Piksel Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar monitörümde şöyle bir çizgi var. Sanırıyorum ki ölü piksel değil. Ancak ne olduğunu da anlamadım
    Acaba üretimi yapılırken içine kıl-tüy benzeri bir şey mi kaçmış pek anlayamadım. Anlayanlar yardımcı olabilir mi rica etsem?

Bu Ölü Piksel Mi?

• Selam, bence çok çok düşük bir ihtimal de olsa ya bi iplik, ya bir kıl.
    tam o bölgenin üzerine gözlük bezi veya ince başka bir bez koyarak bezin uzerinden tatlı sert tiskeler at... yani oraya hafif sert darbe uygula. hareket eder yeri değişirse bu söylediklerimizdendir.
    ölü piksel hiç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi configsYs -- 16 Kasım 2019; 21:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

Selam, bence çok çok düşük bir ihtimal de olsa ya bi iplik, ya bir kıl.
    tam o bölgenin üzerine gözlük bezi veya ince başka bir bez koyarak bezin uzerinden tatlı sert tiskeler at... yani oraya hafif sert darbe uygula. hareket eder yeri değişirse bu söylediklerimizdendir.
    ölü piksel hiç değil.
    Öncelikle teşekkürler cevabınız için. Dediğiniz gibi ufak ufak darbelerle hareket ettirmeye çalıştım ancak sabit kaldı. Acaba iç kısmındaki bir çatlak falan olabilir mi bu?
  • İncehesaptan aoc 24g2u aldım bugün geldi. Ekranın sol köşesinde böyle bir karartı var acaba ölü pixel mi yoksa benzer bir olay mı ? iade etsem değişim yaparlar mı ? monitör güzel ama bu canımı sıktı.

Bu Ölü Piksel Mi?
    Bu Ölü Piksel Mi?.

• quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

İncehesaptan aoc 24g2u aldım bugün geldi. Ekranın sol köşesinde böyle bir karartı var acaba ölü pixel mi yoksa benzer bir olay mı ? iade etsem değişim yaparlar mı ? monitör güzel ama bu canımı sıktı.

Bu Ölü Piksel Mi?
    Bu Ölü Piksel Mi?.
    Hocam keşke farklı konu açıp sorsaydınız. Neyse sizinki de ölü piksel gibi durmuyor ancak ne olduğunu anlayamadım ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemi

Hocam keşke farklı konu açıp sorsaydınız. Neyse sizinki de ölü piksel gibi durmuyor ancak ne olduğunu anlayamadım ben de.

Alıntıları Göster
    panel içinde bir karartı var gibi sanki. siz olsaydınız iade eder miydiniz ? kullanma mesafesinden bakınca orası ölü pixel gibi duruyor. can sıkıcı bir durum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

panel içinde bir karartı var gibi sanki. siz olsaydınız iade eder miydiniz ? kullanma mesafesinden bakınca orası ölü pixel gibi duruyor. can sıkıcı bir durum açıkçası.

Alıntıları Göster
    çok ufak bir nokta ve açıkçası benimkinden çok da farklı durmuyor. Ben olsam iade etmezdim. Yeni gelecek üründe ölü pikseller çıkabilir. Şu an sizdeki gayet iyi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byeblade kullanıcısına yanıt
    arkadaşım, tam güç gelmeyen bir piksel olduğunu tahmin ediyorum. bunların bazıları zamanla geçebilmekte.
    buraya tıkla açılan videoyu yarım saat çalıştır. ekran koruyucu falan girmesin. girmeyecektir de sen yine de emin ol. bu ve benzeri videolarda yarım saatlik 2 -3 tane peşpeşe açalım. sonrasında arkadaşa verdiğim taktikle bir ince bez üzerinde tiske atalım tatlı sert. geçerse tamam. geçmezse bence yeni monitör ise cayma hakkını kullanmaya çalış. şansın varsa, karşındakiler de biraz insanda değiştirirler.
    yazdığım taktik komik gelebilir, ama bir iki defa işe yaradı bende. Umarım sende de yarar. Kargo iade vsvs zaman harcatan işler.

• configsYs kullanıcısına yanıt
    ürünü alamdan önce arayıp bu tarz problemlerde iade / değişim süreci hakkında bilgi almak istediğimde bana ürün geri geldikten sonra 20 iş gününe kadar süreceğini söylemişlerdi. Cihaz geldikten sonra hemen ölü pixel testi yaptım. Bişey farkedemedim sonradan olmuş olabilir. Bu kendiliğinden geçeceği anlamına geliyor mu bilemem fakat iade etsem mi etmesem mi kararsız kaldım zira monitörde ışık sızması vs. problem yok. Tek kusuru bu fakat sinek küçük ama mide bulandırır diye de bi söz var. Sonuçta verdiğimiz para belli. Bu tarz kusurların olmaması lazım. Pazartesiye kadar düzelmezse veya fikrim değişmezse değişime göndermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.