Şimdi Ara

Bu Oyun Benim Hakkımdı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://b1210.hizliresim.com/12/v/fb57x.jpg

İnsanın küfür edesi geliyor edemiyor :(

Volibear tank olmasına rağmen 17 kere nasıl öldüyse :(

Ardından bari hiçbirşey yapmiyorsunuz neden pentama ks atıyorsunuz :(

Anafikir penta atıcakmış diyenler olucaktır kolay gelsin onlara :(

• off
  • W/L op.
  • kusura bakma ama 4 ude feedlemiş bence alsaydınız mucize olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karsida 2 tane roa cikanlar sizde ad cary ve support yok karsida 2 ad cary 2 rod of ages ve 2 infinity ages kasanlar felan bence seviyesi dusuk bi oyun olmus ama sen baya bi kasmisin koyar tabi adama fakat tek basina oyun ceviren herolardan deil diana iste :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 27 Ekim 2012; 0:59:52 >
  • Kill almak oyunu kurtarmaz TF da beraber olup tek hedefe saldiramiyorsaniz ya da takim olarak hareket edemiyorsaniz malsefki kaybetmek en dogal sonuc olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Kill almak oyunu kurtarmaz TF da beraber olup tek hedefe saldiramiyorsaniz ya da takim olarak hareket edemiyorsaniz malsefki kaybetmek en dogal sonuc olur.

Kill almak değil , ben hariç kill alabilen yoktu zaten adam friend ekliydi oyuna çağırdı gideyim dedim nerden bileyim böyle kişilerle maç atılcağını , junglerim dedim ok diyip ardından smite ile rengar pickleyince mecburen solo gittim karşıda jungler olmadığı için biraz zorlandım ama yine rahat rahat farmlıyordum ,

Tek bir hedef konusunda rengar bütün gün botta turret ittircem diye yattı turdu voli kendisi tek başına baron kesmeyi kafasına koyduğu için ortalıkda göremedik kendisini , geri kalanları cho kendi başına kesiyordu öyle feedlemişlerki :(
    bi ara give you win filan diyip surr attılar vay be dedim ne adamlar var sonra hepsi NO diyince şöyle bir buruk hal aldım.

Neyse bu bir oyun ama aralarından biri bile bana tank olabilseydi oyun bizimdi :(

• Yazık olmu bilader.
  • 3 AP Carry, 1 Offtank(rengar 2 phantom OP), Pro Volibear.
  • Mf 2 ie <3
  • Hala normal game için üzülenler var
  • mf varus 2ie heimer 2 rabadon ad carry réngar gercekten seviye magmanın oralarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Hala normal game için üzülenler var

bunu mu anladın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.