Şimdi Ara

BU OYUN ULTRA EĞLENCELİ ONLİNE BASKETDUDES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu 2 gündür oynuyorm ve oyun acayip zevkli hiç sıkılmadan oynayabilirsiniz...Ful türkçe olan oyunda oyuncu topluluğu sohbetler felanda çok eğlenceli oluyo.
    Herkesi bu zevkli oyuna davet ediyorum.......
    http://bd.arkarena.com/

• hahaha tipler hoşuma gitti, can sıkıntısına iyi gelir. İndiriyim

edit: web üzerinden oynanıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Haziran 2013; 8:57:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

hahaha tipler hoşuma gitti, can sıkıntısına iyi gelir. İndiriyim

edit: web üzerinden oynanıyormuş

web üzerinden de oynanıyor ama ben masaüstüne indirdim tipler tam uçmuş ya :) harbidende can sıkıntısına birebir oyundaki adım LİONELMESSİ10
  • Valla en son baktığımda 4 kişi oyun arıyordu çıktım. Cok az popülasyonu var
  • oyun 1 aydır türkiyede zamanla
  • quote:

Valla en son baktığımda 4 kişi oyun arıyordu çıktım. Cok az popülasyonu var

Pampaaaa ne oynuyon bu aralar gorusemiyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skype ni vermediğin için görüşemiyoz, guild wars 2 oynuyorum panpa cok epik. bir an önce 80 olup WvW e abanıcam PvP seviyodum tam oyununu buldum PvP odaklı olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

skype ni vermediğin için görüşemiyoz, guild wars 2 oynuyorum panpa cok epik. bir an önce 80 olup WvW e abanıcam PvP seviyodum tam oyununu buldum PvP odaklı olmuş

GW2 maksimum level olunca bitmiyor mu ?
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Hayır ne alakası var. WoW gibi bir end game i yok tabi ama yinede yapabilceklerin var. PvP agırlıklı olduğu için oyun sonu gearlarını toplayıp World vs World a gider pvp yaparsın. Spvp biraz değişik ama WvW açık alan pvp. end game de girmek daha mantıklı oluyor ama WvW e.
  • Oynayan varsa oynayalım.
  • ben hala oynuyorum
  • 30 kişi felan açık şuan son güncellemerde bağzı hatalar giderildi..
  • Ben ilk oyundan sonra sildim.
  • Güzel bişeye benziyo deneyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Ben ilk oyundan sonra sildim.

üstad oyun benim çok hoşuma gitti. Orta ve lise ye kadar basket oynamışlığım var hepsi o kadar ama bu oyun bana basketi daha da sevdirdi.Gerçekten stres atıyorum.En azından mmo gibi kasma derdin yok maç yap level al eşyalar hediye ve para kazan oyuncu ve eşya al ne bilim en azından saatler harcadığıma değiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Ben ilk oyundan sonra sildim.

üstad oyun benim çok hoşuma gitti. Orta ve lise ye kadar basket oynamışlığım var hepsi o kadar ama bu oyun bana basketi daha da sevdirdi.Gerçekten stres atıyorum.En azından mmo gibi kasma derdin yok maç yap level al eşyalar hediye ve para kazan oyuncu ve eşya al ne bilim en azından saatler harcadığıma değiyor.

Oyunu oynanış olarak beğenmedim.Mesela ben zamanında epey I Can Football oynadım.Çünkü zamanına göre iyiydi.Ama aynı şeyi bu oyun için söyleyemeyeceğim maalesef.
  • İcan football betadyekn benimde çok oynamışlığım var nickim Gio Maicon belki bilirsin meşhur 11 a .)

Bu oyuna gelince .. eksiklikleri tabiki var.. popülerli az..ama beni eğlendiriyor açıkçası . 4 aydan fazla oldu başlayalı ve verdiğim zamana acımıyorum açıkçası zamanında zevki vermeyen sadece hırs amaçlı oynadığım oyunlara verdiğim zamana acıyorum..Oyuna ilk başladığınızda evet çaylak oyuncu çok var ama WBC ligindeki veteran oyuncularla yaptığınızda zevk alıcağınıza eminim iyi oyuncularla maç yaptıktan sonra pc başında ter içinde kalıyorum :) bu oyunun en çok hoşuma giden özelliklerinden biride oyuna para veripte vermeyen oyuncu arasında fırsat eşitliği olması tabiki bir avantajı oluyor ama iş yetenekte bitiyor... birde oyuna yeni başladığınızda oyun biraz yavaş geliyor ama o durum oyuncuların güçsüzlüğüyle alakalı donanım ve level eksikliğinden kaynaklanıyor
  • Bu arada oyundaki nickim LİONELMESSİ10 oyunda yardımcı olabilirm çoğu zaman açığım zaten :)
  • Oyun hakkında verdiğin bilgiler için sağol lakin ben oyunlara ilk 5 dakika şöyle bir bakarım oynanışı güzelmi diye.Beğenmezsem anında silerim.Zamanında Wow'u bu yüzden 3 levelde silmiştim.

@Rain_
  • benimde yükler yüklemez silidiğim oyun azımsanmayacak derecede fazla :) Örn: Planetside 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.