Şimdi Ara

bu oyuna girmenin kolay yolu yokmu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • premium icin her ay silk aliyorum ama oyuna girip pre alamiyorum bile,bu oyuna girmenin yolu yokmu bu yüzen oyunu birakacam,paramızla rezil oluyoruz,nerde eski silkroad tek seferde giriyorduk,bu joymax geldi oyunu kendi bootlari ile doldurup serverlari full gösteriyorlar,suç bizde hala bunların oyununu oynuyorz

• (R)Loaderi indir,oto. entere bırak,git içeri tw izle,sonra geL bak girmişsin
  • nerden indirecem
  • premium alacaksın hem daha hızlı karasın ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

premium alacaksın hem daha hızlı karasın ..

galiba konuyu okumadan yazıyorsun,ben pre almak icin ble oyuna giremiyorum diyorum
  • torqueyi unuttunuz galiba ben hala kullanıyorum ne banlanma ne soyulma var...
    quote:

Orjinalden alıntı: bloodsoul

quote:

galiba konuyu okumadan yazıyorsun,ben pre almak icin ble oyuna giremiyorum diyorum
  • sabahdan beri giremedim yaw :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

torqueyi unuttunuz galiba ben hala kullanıyorum ne banlanma ne soyulma var...
    quote:

quote:

torqueyi nerden indirebilirim .Aynı şeyi ben de yaşıyorum.
  • Premium al diyenelere şaşıyorum, okadar meraklıysanız para harcamaya gidin Aion veya WoW oynayın Silkroad'dan daha kaliteli en azından... Bedava olan bir oyuna bu kadar paralar harcamak biraz düşündürücü acıkcası
    Eski zamandan başlarsak Gold ticket ve pet vardı.. Daha sora pet çeşitleri, ardından silver ve gold premium.. derken premium plus ve dressler... En sonda da Sox dropları azaltarak Magic Pop... Sadece para tuzagı, Oyun popülerliği ve illegal programlar attıkcada g-botlar da arttı.. sora bu serverler neden bu kadar dolu... sizce neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

Premium al diyenelere şaşıyorum, okadar meraklıysanız para harcamaya gidin Aion veya WoW oynayın Silkroad'dan daha kaliteli en azından... Bedava olan bir oyuna bu kadar paralar harcamak biraz düşündürücü acıkcası
    Eski zamandan başlarsak Gold ticket ve pet vardı.. Daha sora pet çeşitleri, ardından silver ve gold premium.. derken premium plus ve dressler... En sonda da Sox dropları azaltarak Magic Pop... Sadece para tuzagı, Oyun popülerliği ve illegal programlar attıkcada g-botlar da arttı.. sora bu serverler neden bu kadar dolu... sizce neden?

cnm senin yanlışın war hala serverilarin neden dolu oldugunu anlamamışsın,serverler bizim gibi oyuncular tarafından deil gmlerin oyunu charlarla doldurmasi yuzunden,hic sehirde gormedinmi ust ust binmis 100lerce 1 lvl char??işte bu yuzden butun serverlar dolu gosteriyor,bir yerde haklısın gmler bunu oyunculari premiuma yönlendirmek için yapıyorlar:Dpre alana kadar oyuna kolay girmenin yolunu ögretirseniz bana sewinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodsoul -- 6 Temmuz 2009; 14:11:31 >

• oyuna girebilmenin en iyi yolu torque den geçer saygılar :) 1 saniyede yaklasık olarak 4-5 enter yapıyor
  • eski pre bitmeden silk i al yeni preyi al tam bittiğinde yenisini aç
  • quote:

quote:

Premium al diyenelere şaşıyorum, okadar meraklıysanız para harcamaya gidin Aion veya WoW oynayın Silkroad'dan daha kaliteli en azından... Bedava olan bir oyuna bu kadar paralar harcamak biraz düşündürücü acıkcası

cnm senin yanlışın war hala serverilarin neden dolu oldugunu anlamamışsın,serverler bizim gibi oyuncular tarafından deil gmlerin oyunu charlarla doldurmasi yuzunden,hic sehirde gormedinmi ust ust binmis 100lerce 1 lvl char??işte bu yuzden butun serverlar dolu gosteriyor,bir yerde haklısın gmler bunu oyunculari premiuma yönlendirmek için yapıyorlar:Dpre alana kadar oyuna kolay girmenin yolunu ögretirseniz bana sewinirim

Heee GM'ler dolduruyo zaten serverleri dimi Oyundaki 1lvl charları görüyorum genelde de salı gunleri update'lerden sora veya oyunun tenha oldugu zamanlar NPC önlerinde birikiyorlar, bir düşün istersen bunların amaçları sadece oyunu doldurmakmı yoksa baska bir iş içinmi ordalar... Hadi GM'ler sokuyo diyelim pekala niye herhafta bot taraması yapılıyo bu adamlar okadar mı "MAL"... Akıllı bir adam kendi kendine niye iş cıkarsın okadar... Ben sana işin dogrusunu anlatayım cnm, o 1lvl dediklerin charlar %100 hepsi gold sitelerinin charlarıdır, gold sitelerin üst lvl charları ban yedikce alttan yetiştiriyolar.. Serverlerin gold tükettimene görede yogunluklar değişiyo tabii, o 1lvl char birikimide zaten 24 saat içinde dağılmıs oluyor okadar dikkatli gözlemlediysen...
    Ek olarak ben yukardaki paragrafımda oyunun nerelerden nereye geldiğini ele aldım, parasız denlipte ne kadar paralar harcandıgını vurgulamak istedim... Yoksa bana ne GM'den veya 1 lvl charlardan...
    Joymax çoban bizler koyun misali, gidiyoruz bir yerlere...

• arkadaşım bu oyuna para yatırmassan zevki cıkmaz 3 sende belki 90 olursun presiz ticketsiz falan filansız sen para yatıramıyorsan bari millete laf söyleme,herkes eğlence olsun diye oynuyor,bedava eğlence nerde???arkadaşlarnla bir yere gitsen para vereceksin,sewgilinle eğlenmeye gitsen para verecekin,adam gibi eğlenmek istiyorsan 3-5 i aramicaksın AYRICA WOW FİLAN silkroad dan iyi ise senin ne işin war burda
  • quote:

quote:

quote:

Heee GM'ler dolduruyo zaten serverleri dimi Oyundaki 1lvl charları görüyorum genelde de salı gunleri update'lerden sora veya oyunun tenha oldugu zamanlar NPC önlerinde birikiyorlar, bir düşün istersen bunların amaçları sadece oyunu doldurmakmı yoksa baska bir iş içinmi ordalar... Hadi GM'ler sokuyo diyelim pekala niye herhafta bot taraması yapılıyo bu adamlar okadar mı "MAL"... Akıllı bir adam kendi kendine niye iş cıkarsın okadar... Ben sana işin dogrusunu anlatayım cnm, o 1lvl dediklerin charlar %100 hepsi gold sitelerinin charlarıdır, gold sitelerin üst lvl charları ban yedikce alttan yetiştiriyolar.. Serverlerin gold tükettimene görede yogunluklar değişiyo tabii, o 1lvl char birikimide zaten 24 saat içinde dağılmıs oluyor okadar dikkatli gözlemlediysen...
    Ek olarak ben yukardaki paragrafımda oyunun nerelerden nereye geldiğini ele aldım, parasız denlipte ne kadar paralar harcandıgını vurgulamak istedim... Yoksa bana ne GM'den veya 1 lvl charlardan...
    Joymax çoban bizler koyun misali, gidiyoruz bir yerlere...

Haklısın Party bile yok artık 1 sayfa 2.sayfa meçhul.

Eskiden 7hatta 8 sayfa goruyorduk şimdi job yapamıyoruz ,oyuna en fazla 15dk da giriyorduk loadersız . Şimdi gbotlar arttı gold fiyatları nereden nereye geldi 1m.8TL idi.

• siz onu bunu bıraknda oyuna dc yemeden nasil giriş yapacaz onu anlatın tabi hack ve ban olmadan
  • quote:

siz onu bunu bıraknda oyuna dc yemeden nasil giriş yapacaz onu anlatın tabi hack ve ban olmadan

Sbot alabilirsin
    No Dc, No hack...
    Not: Ek özellik olarak Auto login menusude var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 6 Temmuz 2009; 23:27:32 >
  • war pre plus :D
  • alacam ama oyuna girip premiumu aktif edemiyorum :D
  • en iisi oyunu bırak çarı sat içinde açılmamış pre var dersin yada silk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.