Şimdi Ara

bu oyuna para verilmez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bi free serverda oynuyorum ama eğer oyun hakkında bilgin varsa ve daha önceden oynamışsan sakın free serverlarda zaman kaybetme git orjinalden al acc ni gir oyuna çünkü free server cidden çok zevksiz,bi bug buluyo birisi herkes aynı bugu kullanıyo filan oyunun b.ku çıkıyo hiç bir zevki kalmıyo

mesela ben oyunu öğrenmek için free serverlarda oynadım bayada bi bilgi birikimim oldu orjinale geçmek için sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

@Trol_Sote

quote:

Blizzard'ın talep ettiği para az bile kalıyor, sonuçta bu oyunda bir ton emek var ve hâlâ da emek veriliyor, bunca emeğe rağmen ayda sadece 13£ veriyorsun ve karşılığını fazlasıyla alıyorsun, hizmet ve müşteri memnuniyeti devamlı üst düzeyde, üzerine oyunu oynarken aldığın keyfi de koyunca tadından yenmiyor.

Tamam kalitesine ve verdiğimiz paraya diyeceğimiz yok. Ama Blizzard sadece 13£ mu kazanıyor sanıyorsun her userdan? Senin hergün aldığın spam mesajlar ve mailleri sen sanıyor musun ki Blizzard ın haberi ve bilgisi dışında gönderiyorlar? Sen sanıyor musun ki bu adamlar sattıkları yüzbinlerce goldu oyuncaki çeşitli charlarından alıyorlar? 1-60 arası 200£ 60-70 arası ve full profları skilleri ve epic mounthlarıda dahil 340£! Bunlar işte Blizzard firmasının yan gelirleri. Yani kafana takma firma az kazanıyor falan diye! Onlara sorarsan bu reklamlar illegal ve yapan accountlar ban yiyiyor . Bunada sadece gülünür zaten. Adam 1 account a 5k gold satacak 75$ her seferinde account parası verecek hani banlanıyor ya bu spam accountlar ve bu işide 10$ için bütün gün yapcak pehhhhhhh. Neyse konuya dönecek olursak orjinal her zaman ve her ne olursa olsun kaliteyi simgelemesi gerekir ve bizde kaliteyi seviyoruz ...

evet onlardan habersiz yolluyorlar. milyonlarca insanın oynadığı bir oyuna öyle kolay kolay hakim olamazsın. eğer bliz bu botlara destek verse bu anlasılır, mutlaka forumlarda konusulur, ve tepki dogardı. 104.000 accountu babasının hayrına banlamıyor bliz.

İyi ki bir bug yüzünden bir fii tarihinde 104.000 account banlamışlar yani . O sistemde maden o kadar usera ulaşabilecek kadar açık var, madem o kadar gold u artık dupe mu diyip clone mu diyim bir şekilde yapabilecek adamlar var, madem biz her ay paramızı ödüyoruz kapatsınlar kardeşim açıkları. Ben her oyuna girdiğimde 10-20 tane maili temizlemek zorundamıyım? Hergün yüzlerce gelen pm i ignore etmek ve ignore listemi gereksiz yere doldurmak ve ignore etmediğim nicklerden her gün reklam mesajları almak zorundamıyım? Neymiş Blizzard ın buı botlardan haberi yokmuş pehh ...

ordan yan gelir falan kazanmıyorlar
    zaten yeterince kazanıyorlarda merak etme yan geliri ihtiyaçı yok
    ayrıca powerleveling yapanlar cok bellidir. Gm edit char satmamaz
    anlaşılır. Sonuçta bu bir şirket ve bazı prensipleri var

edit: hatta kendiuydurduğun seneryo ile şirkete çamur atıyosun.
    Bu kul hakkına girer.

quote:

Adam 1 account a 5k gold satacak 75$ her seferinde account parası verecek hani banlanıyor ya bu spam accountlar ve bu işide 10$ için bütün gün yapcak pehhhhhhh

bu iş öyle yürümüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 16 Mayıs 2007; 19:15:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maxibasic

neredeyse adsl faturası kadar para ödeniyor bu oyuna sizce değer mi ?.Ha diyelim 60 level oldun bu sefer 70 level olabilmek burning crusade cd'si almak zorunda kalacaksın gene masraf masraf...Bu oyun masraftan başka bir şey değil kanımca.Para tuzağına düşmeyin free serverda oynayın en iyisi

Se şuna ben züğürdüm,annem babamdan para alamıyorum desene...Masrafmış.İyide sanane?Gitadam gibi iş bul kendine,düzenli bir hayat kur önce.Yaş kaç bu arada onuda merak ettim?+12 olduğunuda hatırlatırım oyunun...
  • Arkadaslar haklı Belki zenginim :P ve doru soyluyo oyun +12 yani bnm yaşıma gelince söyle bunları ondan önce konusma
  • bizim bölümde bi hocanın akrabası gm miş eu serverlarının birinde(ciddi) sorayım ben bi olayları merak ettim :)
  • ya adamı ne takıyonuz adam knight cı ismine tıklayın nerde takıldıını kaparsınız ayrıca heralde adam kıskanıo ondan garibim adamı ezmeyin
  • Kişi başı ayda 13euro azmı beyler insaf kaç milyon kişi oynuyo oyunu.Bi basit hesap yapın.1milyon kişi bile orj serverda oynasa 13 milyon euro ayda.Ve bu parayı kazanırken fazla masraf ettiklerinide sanmıyorum.Oyunu yaparken ettikleri masrafları orj cd satışıyla çoktan karşıladılar zaten.Bi sağlam hacker çıksada şu işi halletse diyorum.Adamlar paraya doymuyo çünkü
  • blizzard kimseyi zorla oyunda tutmuyor veya zorla oyunu aldırtmıyor, büyük kazanmak için büyük oynamak gerekir, blizzard büyük oynadı, büyük kazandı ve kazanmaya devam ediyor, fiyatı yüksek bulan oyunu bırakır veya hiç başlamaz zaten ama üye sayısı devamlı artış gösterdiğine göre oyuncular fiyat-kalite konusunda memnun, ayrıca şu da bir kerçek, bedava oyun oynanmaz, kalite sıfırdır bedava oyunlarda, geliştirmeye para harcanmaz hile hurda alır başını gider oynamaya çalıştığından birşey anlamazsın..
  • Bana göre çok aptalca bir topic yazdığın şeyler mantıksız bir kere orj. oyuncu sayısıyla senin oynadığın dandik serverlardaki oyuncu sayısı aynı değildir.Orj. milyonlarca kişi online oluyorsa senin oynadığın o aptal serverda en fazla 100 kişi online oluyor.Orda kasmaya bile deymez yinede lag olursa olsun herkez yine wow para verir.İsterse lag 100.000 olsun ben yine wow bırakmam (çok abarttım lagı ).
  • Blizzardın ne çok avukatı varmış ya adamlar bizi yoluyo siz onlara avukatlık yapıyosunuz.Haklısınız bedava oyun oynanmaz sonu knight gibi olur ama 13 euro az bi rakam diil biraz indirim söz konusun olmalı bence.Yani o parayı veriyosun bişey çıkıpda oyunu oynayamayınca içine oturuyo.Diyceksiniz yine beğenmiyosan oynama bende dicem
  • ne yolması kardeşim sana silah zoruylamı oynatıyorlar oyunu? ben verdiğim paranın karşılığını fazlası ile aldığımı düşünüyurum. serverlerı sürekli online tutmak, dataları korumak, bakımını yapmak, saldırıları engellemek vs için azımsanamıyacak bir insan gücü çalıştırıyorlar ve hepside işinin uzmanı... bunları yapmak ciddi sermaye gerektirir. ayrıca oyunu sürekli geliştiren bir ekip var. verdiğimiz para en yavan tabirle aylık sigara masrafını geçmez(kullananlar için tabii). o yüzden ayda 12€ bana şahsen fazla gelmiyor. dünya çapında bu oyunu oynayan 8 milyon insan salak bir sen akıllısın dimi semtex ciim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: z.ı.n.d.ı.k.

sen git oyna free server da aklı olan orjinalde oynar. zaten aklı olmayan gelmesin orjinale, adam gibi oyun oynayalım biz de.

Çok yanlış bir cümleye verilen çok yanlış bir cevap.Kınıyorum.Freede oynuyoruz die deli miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

ne yolması kardeşim sana silah zoruylamı oynatıyorlar oyunu? ben verdiğim paranın karşılığını fazlası ile aldığımı düşünüyurum. serverlerı sürekli online tutmak, dataları korumak, bakımını yapmak, saldırıları engellemek vs için azımsanamıyacak bir insan gücü çalıştırıyorlar ve hepside işinin uzmanı... bunları yapmak ciddi sermaye gerektirir. ayrıca oyunu sürekli geliştiren bir ekip var. verdiğimiz para en yavan tabirle aylık sigara masrafını geçmez(kullananlar için tabii). o yüzden ayda 12€ bana şahsen fazla gelmiyor. dünya çapında bu oyunu oynayan 8 milyon insan salak bir sen akıllısın dimi semtex ciim?

dünya çapından banane daha düne e kadar topu topu katıldın en büyük savaş 40 a 40 dı .

oyunu bilmeyenler de sanıcak 8 milyon kişi ile aynı yerdeyim yok öyle bişi şu an toplamda
    katıldığım en büyük savaş 40 a 40 gene yani MMORPG deniyorya alakası yok

kişilere karşı savaşmıyoruz da uo gibi daha çok bilgisayara karşı savaşıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Blizzardın ne çok avukatı varmış ya adamlar bizi yoluyo siz onlara avukatlık yapıyosunuz.Haklısınız bedava oyun oynanmaz sonu knight gibi olur ama 13 euro az bi rakam diil biraz indirim söz konusun olmalı bence.Yani o parayı veriyosun bişey çıkıpda oyunu oynayamayınca içine oturuyo.Diyceksiniz yine beğenmiyosan oynama bende dicem

Arkadaşım 13 euro bence de fazla ancak bize göre fazla Amerika da 13 euro bizdeki 10 milyon kadar değerli yani orda herşey daha masraflı o yüzden fazla geliyor amerika'ya göre istedikleri para gayet yerinde bence

Ayrıca oyunu 8 milyon oynuyo diye oynamam ancak şunu çıkarırım demek bu oyun iyiymiş demek fiyattı uygunmuş...

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Abi Uonun PvP sistemi gerçekten çok kalitelidir.PvM si ile ün yapmış olsada.Herneyse bir ara Shadowbane vardı 300 vs 300 falan yapıolardı ama Türkiyede tahmin edersiniz ki ping
  • quote:

quote:

ne yolması kardeşim sana silah zoruylamı oynatıyorlar oyunu? ben verdiğim paranın karşılığını fazlası ile aldığımı düşünüyurum. serverlerı sürekli online tutmak, dataları korumak, bakımını yapmak, saldırıları engellemek vs için azımsanamıyacak bir insan gücü çalıştırıyorlar ve hepside işinin uzmanı... bunları yapmak ciddi sermaye gerektirir. ayrıca oyunu sürekli geliştiren bir ekip var. verdiğimiz para en yavan tabirle aylık sigara masrafını geçmez(kullananlar için tabii). o yüzden ayda 12€ bana şahsen fazla gelmiyor. dünya çapında bu oyunu oynayan 8 milyon insan salak bir sen akıllısın dimi semtex ciim?

dünya çapından banane daha düne e kadar topu topu katıldın en büyük savaş 40 a 40 dı .

oyunu bilmeyenler de sanıcak 8 milyon kişi ile aynı yerdeyim yok öyle bişi şu an toplamda

arkadaşım ben 4 milyona 4milyon oynuyormu dedim; oyunun popülerliğine gönderme yaptım. lütfen istediğiniz gibi anlamayın, bak codermaster anlattığım gibi anlamış. senin açından mmorpg olması için kaça kaç savaşılması lazım? bide sana göre gerçek anlamda mmorpg olan bir oyun ismi verebilirmisin?

• quote:

Blizzardın ne çok avukatı varmış ya adamlar bizi yoluyo siz onlara avukatlık yapıyosunuz.Haklısınız bedava oyun oynanmaz sonu knight gibi olur ama 13 euro az bi rakam diil biraz indirim söz konusun olmalı bence.Yani o parayı veriyosun bişey çıkıpda oyunu oynayamayınca içine oturuyo.Diyceksiniz yine beğenmiyosan oynama bende dicem

Ulan sanki adamlar türkiyedeki bor madenlerini kurutmuş,ülkende isyan çıkartmış,darbe yapmış,hükümeti devirmiş gibi konuştun...Yukardada dendiğini gibi "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış"Blizzard'ı wow ile tanıyan adamlar blizzard'ın ne demek olduğunu sonradan öğrendikleri ve hatta bilmedikleri için konuşuyorlar.Bunlar oyun diye dursun arkadaşlar.Blizzard'ın sanat yaptığını herkes biliyor...Bırakın kendi hallerinde eğlensinler artık.Saçma sapan bir konu zaten...Burda kimsenin fikirlerine saygı duyulmuyor.Bence kapatılması gerekli artık.Çoluk çocuk doldu burasıda hoca...

• telekom varken bu oyun oynanır mı orası tartışılır ama.. (artık telekom diyeceğim 'Türk' ü hak etmiyor çünkü)
  • quote:

quote:

quote:

ne yolması kardeşim sana silah zoruylamı oynatıyorlar oyunu? ben verdiğim paranın karşılığını fazlası ile aldığımı düşünüyurum. serverlerı sürekli online tutmak, dataları korumak, bakımını yapmak, saldırıları engellemek vs için azımsanamıyacak bir insan gücü çalıştırıyorlar ve hepside işinin uzmanı... bunları yapmak ciddi sermaye gerektirir. ayrıca oyunu sürekli geliştiren bir ekip var. verdiğimiz para en yavan tabirle aylık sigara masrafını geçmez(kullananlar için tabii). o yüzden ayda 12� bana şahsen fazla gelmiyor. dünya çapında bu oyunu oynayan 8 milyon insan salak bir sen akıllısın dimi semtex ciim?

arkadaşım ben 4 milyona 4milyon oynuyormu dedim; oyunun popülerliğine gönderme yaptım. lütfen istediğiniz gibi anlamayın, bak codermaster anlattığım gibi anlamış. senin açından mmorpg olması için kaça kaç savaşılması lazım? bide sana göre gerçek anlamda mmorpg olan bir oyun ismi verebilirmisin?

ozman sana bir soru mmoprg dendiği zaman aklına ne geliyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Ulan sanki adamlar türkiyedeki bor madenlerini kurutmuş,ülkende isyan çıkartmış,darbe yapmış,hükümeti devirmiş gibi konuştun...Yukardada dendiğini gibi "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış"Blizzard'ı wow ile tanıyan adamlar blizzard'ın ne demek olduğunu sonradan öğrendikleri ve hatta bilmedikleri için konuşuyorlar.Bunlar oyun diye dursun arkadaşlar.Blizzard'ın sanat yaptığını herkes biliyor...Bırakın kendi hallerinde eğlensinler artık.Saçma sapan bir konu zaten...Burda kimsenin fikirlerine saygı duyulmuyor.Bence kapatılması gerekli artık.Çoluk çocuk doldu burasıda hoca...

Adam olmıyan biriyle ne tartışabilirsinki.Adam yalakalığa alışmış bi menfaati olmasa bile yalıycak yer arıyo.Şimdide blizzardı yalıyo

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.