Şimdi Ara

bu oyuna para verilmez (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde şu var bukadar kişi oynuyor blizzart bu kadar para kazanıyor bazı arkadaşlar neden gururlanıyor onu anlamış değilim ?

Birde avukatlık yapanlar var töbe töbe yaw arkadaşım sen topu topu oyuncusun orda para ödüyorsun oynamak loggin olmak için.

Eksiklerini söylemek sanki milletin zoruna gidiyor sanki toprağa götürcekler oynu 1 yıl sonra sizde sıkılcaksınız şu oyundan daha iyileri çıkcak onlara başlayınca onlarada aynı şeyi yapcaksınız sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

şimdi quest,rep,item kasılıyor iiyi güzel hoş oluyor devamlı araştırmaca ,kendini geliştirmek ,ilerlemek, hazırlanmak ne için?Boss için instance için yapay zeka için Bilgisayar programı için ne olucak ıllidan a tekme atcaz outlandı kötülükten kurtarıcaz kimden ?

NPC ,boss ,yapay zekalardan peh be kardeşim sıkıcı be robot değilim ki ben South park da bile hazırlanıyorlar Bi player dan kurtarmak için Biz de oda yok!

peki ben ne isterdim hordeyim Allylerden kurtarmak isterdim mesala yani herkez savaşa hazırlanıyor savaş yapay zekaya karşı 1 kere girdin zevkli 2 kere girdin zevkli 3.kez ne oluyor ben sıkılıyorum yapcak daha farklı bi oluy yok.yeni item yeni faction (yerler) yeni meslek skilleri v.s

Bi oyun çıkıcak yeni ismini bilmiyorum oda online bi oyun olcak mış ama iki taraf olmıcakmış wow da ona dönüştü Ally olmuşsun Horde olmuşsun ne fark ediyorki?
    hepimiz aynı yere giriyoruz aynı olay .

Evet aslında haklısın...Blizzard boş boş duracağına arada bence yeni bg'ler çıkartmalı.Yani topu topu 3 tane bg vardı eye of storm geldi 4 oldu.Güya azeroth kan ağlıyor.Sürüyle contested territory olmasına rağmen 4 tane bg var.Hiç değilse şöyle 6-7 tane falan olsa.Tamam questlere her geçen gün yenisi ekleniyor,çokta yaratıcılar.Ama 70'lik 60'lık adamlarıda düşünmeleri gerekir.Raid bir yere kadar.PvP'nin ömrü zaten kısıtlı,özellikle bg'lerin.Sürüyle honor pointle alınacak eşya var ama bg sayısı sadece 4 tane...Hiç değilse 5-6 ayda bir yeni bir bg eklense şu oyuna gerçekten çok iyi olur.Ha şu var eastern plaguelands,silithus,outlands gibi yerlerde world pvp biraz canlı tutulmuş ama eastern plaguelands ve silithus'a artık giren yok.Ben scholo,strat yapmayı özledim gerçekten.TBC ile en kral instanceler yok oldu,bitti.Eğer her patch'de yeni bir bg yapıcaksa blizzard,söylediklerine aynen katılıyorum.Özelikle şu aptal guardların yapay zekası ile kesinlikle oynanmalı...Wow'un bir tek yapay zekasına sözüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 19 Mayıs 2007; 2:55:20 >

• İstediği yeri çıkartsın adam Tier 6 ve Gladiator setlerini en tepeye bunlarıda Black temple , Arenaya koyduktan sonra kimse diğer yerleri hedeflermiyorki
    naapsın adam diğer yerlerde .

Şimdi Bilizzart şunu yapıyor eskiden dps rogue,hunter,warlock,warrior classları PVP yaparak item sağlayıpta bu itemler ile instance lara girebiliyorlardı şimdi bu olayı da bitirdi eskisi gibi BG sırası da yok zaten.

item item item = NPC, yapay zeka,BOss = wow

ne RP ne PVP ne Hikaye WOW da biter arkadaş.
  • bu oyuna 2 senedir para veriyorum.. içimde en ufak bir iç gitmesi durumu olmadı çünkü verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor.. ben 1 ay boyunca 25 ytl ye hiçbiryerde böyle zevk alamam.. Bu oyuna para verilmez diyenlerin oyunu bilmedikleri gün gibi açık.. oyunu ufakta olsa öğrenmek için orjinal serverlarda en az 4 ay oynamak lazım.. onun dışında orjinalde 4 ay oynamıyıp screenshotlarla veya free serverlarda oynıyıp bu oyuna para verilmez diyenlere nasıl gülsem şaşırıyorum..

onun dışında benim için wow tüm hızıyla devam ediyor.. expentionu sonuna kadar destekliyorum ve çok güzel buluyorum.. gidişattan gayet memnunum.. Daha sağlam bir oyun gelmediği sürece wow a severek büyük bir şevkle devam edicem :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.