Şimdi Ara

bu oyuna para verilmez (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

Orjinalden alıntı: maxibasic

neredeyse adsl faturası kadar para ödeniyor bu oyuna sizce değer mi ?.Ha diyelim 60 level oldun bu sefer 70 level olabilmek burning crusade cd'si almak zorunda kalacaksın gene masraf masraf...Bu oyun masraftan başka bir şey değil kanımca.Para tuzağına düşmeyin free serverda oynayın en iyisi

feyk arkadaş tab a basarak yürü sende

http://forum.donanimhaber.com/m_14269579/tm.htm

haha super kim hazirladiysa !!

• massively multiplayer online role-playing game deyince aklıma WoW geliyor. evet zaga şimdi sen benim soruma cevap ver lütfen.
  • Eğer bu oyun devasa online ise kafadan savaşları 200 e 200 olmalı bu oyun birde insanlara karşı oynanmalı bilgisayara (npc boss vs) karşı olmamalıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Eğer bu oyun devasa online ise kafadan savaşları 200 e 200 olmalı bu oyun birde insanlara karşı oynanmalı bilgisayara (npc boss vs) karşı olmamalıydı

tamam haklısın herkez ister 200'e 200'ü ancak biraz sabret ya zaten öyle oluşumlar olumaya başladı world pvp falan sonra yapacak 200'e 200'ü bu sefer bi bakçak lag 5000-10000 arasında bu sefer de dert yanıcan yani öyle olsa bile senin işine yaramaz (Türklerin Telekom sağolsun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Blizzardın ne çok avukatı varmış ya adamlar bizi yoluyo siz onlara avukatlık yapıyosunuz.Haklısınız bedava oyun oynanmaz sonu knight gibi olur ama 13 euro az bi rakam diil biraz indirim söz konusun olmalı bence.Yani o parayı veriyosun bişey çıkıpda oyunu oynayamayınca içine oturuyo.Diyceksiniz yine beğenmiyosan oynama bende dicem

Ulan sanki adamlar türkiyedeki bor madenlerini kurutmuş,ülkende isyan çıkartmış,darbe yapmış,hükümeti devirmiş gibi konuştun...Yukardada dendiğini gibi "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış"Blizzard'ı wow ile tanıyan adamlar blizzard'ın ne demek olduğunu sonradan öğrendikleri ve hatta bilmedikleri için konuşuyorlar.Bunlar oyun diye dursun arkadaşlar.Blizzard'ın sanat yaptığını herkes biliyor...Bırakın kendi hallerinde eğlensinler artık.Saçma sapan bir konu zaten...Burda kimsenin fikirlerine saygı duyulmuyor.Bence kapatılması gerekli artık.Çoluk çocuk doldu burasıda hoca...

Adam olmıyan biriyle ne tartışabilirsinki.Adam yalakalığa alışmış bi menfaati olmasa bile yalıycak yer arıyo.Şimdide blizzardı yalıyo

Ben blizzard'da yağ çeksem ne olucak?Hadi diyelim çektim,para mı yolluyor blizzard bana?Gladiator itemlerini hergün postalıyor bana her poh poh'uma karşı.Sen giderken biz geliyorduk oralardan koçum.Sen önce bir git kendine düzenli bir hayat kur.Türkçe yazmayı ve konuşmayı öğren,ondan sonra forumlarda ağbilerinden wow dilenirsin.Forumun düzenini bozmaya hakkın yok,dediğim gibi biraz büyü,iş güç sahibi ol kendi paranla birşeyler yaptıktan sonra demek istediğimi anlarsın.Hadi şimdi sağdan git belki cüzdan bulursun,o paraylada bir wow üyeliği alırsın kendine...Yok yada önce karnını mı doyur diyeyim ne diyeyim.Oyunculuk senin gibi seviyesiz,dünyadan haberi olmayan veletlerin eline kaldıysa ve üstelik adam gibi konuşmak sana düştüyse yandık diyorum başkada birşey demiyorum...

• Ayda ortalama 20 ytl yi veremeyen kekolar WOW oynamasın zaten bizde onu istiyoruz ,oyun kalitesini korusun.Knight online var sro var takılın abicim siz orda birbirinizi kestiğiniz de bol bol ana avrat küfür edin birbirinize ,en güzeli valla sizin için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

quote:

Eğer bu oyun devasa online ise kafadan savaşları 200 e 200 olmalı bu oyun birde insanlara karşı oynanmalı bilgisayara (npc boss vs) karşı olmamalıydı

tamam haklısın herkez ister 200'e 200'ü ancak biraz sabret ya zaten öyle oluşumlar olumaya başladı world pvp falan sonra yapacak 200'e 200'ü bu sefer bi bakçak lag 5000-10000 arasında bu sefer de dert yanıcan yani öyle olsa bile senin işine yaramaz (Türklerin Telekom sağolsun)

yaw herkez diline dolamış telekomu (artık bende türk telekom demek istemiyorum türk oraya yakışmıyor) bi kere serverlar insanlar arası bi oyun için hazırlansa okadar da sorun olmucaktır bakıyorum herkez telekom yaw tamam iide bu kadar kolaycı olmayalım sadece sorun telekom değil belkide

en basitinden örnek portal açlışında bizde de lag vardı yabancılarda da neden orda da Telekommu var?

sıkıldım artık npclerden bosslardan itemlerden Guildlere karşı şehirlere karşı Horde allie savaşı yaşamak istiyorum

banane yok şu olmuş illidan(npc yada bilgisayar) kovulmak zorundaymış yok legion askerleri durdurulmak zorundaymış yaw ben hordeyim allielerle (insanlar yani playerlar) yada guildler şehirler vs ile savaşmak mücadele etmek istiyorum.

şu ayrım olsa kaç kişi oynar acaba pve serverlarda

PVP de full insanlara karşı bi hikaye mücadele UO cu full pvp yapmak isteyenler hatta ceset loot :)

PVE de 3/2 si NPC boss item ıllidan vs hikaye rp bilmemne

• flll guild savaşı - kale savaşı NPC ağarlıklı olmayan kişiler arası savaş isteyenler Lineage2 oynasın.... WoW un ağarlıklı RPG oyunu olduğunu unutmayın....

Bu arada LAG %95 TT dan kaynaklanıyo %5 Paris yüzünden. Ülkemizin yurt dışı çıkışlarının büyük kısmını Paris serverları oluşturuyo malesef bu da laga sebep oluyo. Merkezi Pariste olmayan EU serverlarda o kadar çok lag sorunun yaşanmadığını rahatlıkla söyleyebilirim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Blizzardın ne çok avukatı varmış ya adamlar bizi yoluyo siz onlara avukatlık yapıyosunuz.Haklısınız bedava oyun oynanmaz sonu knight gibi olur ama 13 euro az bi rakam diil biraz indirim söz konusun olmalı bence.Yani o parayı veriyosun bişey çıkıpda oyunu oynayamayınca içine oturuyo.Diyceksiniz yine beğenmiyosan oynama bende dicem

Ulan sanki adamlar türkiyedeki bor madenlerini kurutmuş,ülkende isyan çıkartmış,darbe yapmış,hükümeti devirmiş gibi konuştun...Yukardada dendiğini gibi "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış"Blizzard'ı wow ile tanıyan adamlar blizzard'ın ne demek olduğunu sonradan öğrendikleri ve hatta bilmedikleri için konuşuyorlar.Bunlar oyun diye dursun arkadaşlar.Blizzard'ın sanat yaptığını herkes biliyor...Bırakın kendi hallerinde eğlensinler artık.Saçma sapan bir konu zaten...Burda kimsenin fikirlerine saygı duyulmuyor.Bence kapatılması gerekli artık.Çoluk çocuk doldu burasıda hoca...

Adam olmıyan biriyle ne tartışabilirsinki.Adam yalakalığa alışmış bi menfaati olmasa bile yalıycak yer arıyo.Şimdide blizzardı yalıyo

Ben blizzard'da yağ çeksem ne olucak?Hadi diyelim çektim,para mı yolluyor blizzard bana?Gladiator itemlerini hergün postalıyor bana her poh poh'uma karşı.Sen giderken biz geliyorduk oralardan koçum.Sen önce bir git kendine düzenli bir hayat kur.Türkçe yazmayı ve konuşmayı öğren,ondan sonra forumlarda ağbilerinden wow dilenirsin.Forumun düzenini bozmaya hakkın yok,dediğim gibi biraz büyü,iş güç sahibi ol kendi paranla birşeyler yaptıktan sonra demek istediğimi anlarsın.Hadi şimdi sağdan git belki cüzdan bulursun,o paraylada bir wow üyeliği alırsın kendine...Yok yada önce karnını mı doyur diyeyim ne diyeyim.Oyunculuk senin gibi seviyesiz,dünyadan haberi olmayan veletlerin eline kaldıysa ve üstelik adam gibi konuşmak sana düştüyse yandık diyorum başkada birşey demiyorum...

Senin yazdığın gibi alakasız bi cevap yazamıycam malesef.Benim ne yazdığım gayet ortada alışmışsın yalakalığa diyorum bi menfaatin olmasada yalakalık yapıyon güçlüye diyorum.Saçma sapan hakaretler de edemiycem senin gibi.Şu mesajı başından okuda istersen belki bişeyler anlarsın başta ben ne demişim sen ne demişsin.Anlıycağından pek bi ümdim yok ama

• yukarda yazdıklarımı yakında uygulamaya koyacağı yakındır merak etmeyin RP demişsiniz de sonuçta ben PVP serverındayım oynadığım oyun RP budemek oluyorki

RPPVP oynuyorum ozaman benim yukarda yazdıklarım olmak zorunda.
  • Valla Blizz'in ben pek bot'lara kar$ı yaptırım yaptığını zannetmiyorum...Çünkü ortalık bot zıçıyor resmen...
  • sonuna kadar pvp olmalı bu oyun hikayesi filan boşversene abi hikaye baştan bozuk
    en azından pvp adam gibi olsada oynamaya devam etsem.
  • bu lagdada pvp olmaz be adamlar 40-100 arası oynuyolar 100 olunca lag diolar biz 200 e razıyız eyvallah diyoruz.
  • quote:

sonuna kadar pvp olmalı bu oyun hikayesi filan boşversene abi hikaye baştan bozuk

zaga canım kardeşim, elbette senin istediklerinde çok önemli ama Blizzrad ın daha önceki işlerine bakarsan RPG nin onlar için ve Blizzard severler için önemini anlarsın. hem bak ne dicem, bi tekken al sen... akşama kadar adam döversin, işte sana PvP nin kralı hem oynamasıda kolay; yok büyüymüş yok talentmış uğraşmazsın böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 18 Mayıs 2007; 21:25:11 >
  • Hakkaten ya ps2 de tekken 5 e doyum olmuyo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

quote:

sonuna kadar pvp olmalı bu oyun hikayesi filan boşversene abi hikaye baştan bozuk

zaga canım kardeşim, elbette senin istediklerinde çok önemli ama Blizzrad ın daha önceki işlerine bakarsan RPG nin onlar için ve Blizzard severler için önemini anlarsın. hem bak ne dicem, bi tekken al sen... akşama kadar adam döversin, işte sana PvP nin kralı hem oynamasıda kolay; yok büyüymüş yok talentmış uğraşmazsın böylece.

uğraşmak ile devam etmek arasında fark var .

ben uğraştım merak etme belkide senden fazla uğraştım ama ne için uğraştım koca bir hiç için .Bu koca hiç 'i en azından bi zevk e dönüştürselerde devam etsem diyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

quote:

uğraşmak ile devam etmek arasında fark var .

ben uğraştım merak etme belkide senden fazla uğraştım ama ne için uğraştım koca bir hiç için .Bu koca hiç 'i en azından bi zevk e dönüştürselerde devam etsem diyorum.

kızma kardeşim takılıyorum.. bu tepkiyi oyunu sevdiğin ve daha çok zevk almak için verdiğin açık zaten. alınma lütfen.

• WoW'u hep free serverda oynadım , ve mutluyum free serverlarda , ben bu oyuna para vermem arkadaş ,

Katılıyorum
  • şimdi quest,rep,item kasılıyor iiyi güzel hoş oluyor devamlı araştırmaca ,kendini geliştirmek ,ilerlemek, hazırlanmak ne için?Boss için instance için yapay zeka için Bilgisayar programı için ne olucak ıllidan a tekme atcaz outlandı kötülükten kurtarıcaz kimden ?

NPC ,boss ,yapay zekalardan peh be kardeşim sıkıcı be robot değilim ki ben South park da bile hazırlanıyorlar Bi player dan kurtarmak için Biz de oda yok!

peki ben ne isterdim hordeyim Allylerden kurtarmak isterdim mesala yani herkez savaşa hazırlanıyor savaş yapay zekaya karşı 1 kere girdin zevkli 2 kere girdin zevkli 3.kez ne oluyor ben sıkılıyorum yapcak daha farklı bi oluy yok.yeni item yeni faction (yerler) yeni meslek skilleri v.s

Bi oyun çıkıcak yeni ismini bilmiyorum oda online bi oyun olcak mış ama iki taraf olmıcakmış wow da ona dönüştü Ally olmuşsun Horde olmuşsun ne fark ediyorki?
    hepimiz aynı yere giriyoruz aynı olay .

• Bence cok uygun bir rakam ama ona rağmen oynayamıyorum kredi kartım yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.